Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
E foarte frumos :heart: Si David a facut progrese... duminica trecuta a zis "baiatu". Din pacate, eu eram la baie dar mama era sa intre peste mine de fericire
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
E foarte frumos :heart: Si David a facut progrese... duminica trecuta a zis "baiatu". Din pacate, eu eram la baie dar mama era sa intre peste mine de fericire
ce scump e...ce varsta are acum?
Are 2 ani
Sa iti traiasca e un dulce .... :pup:
Sa-ti traiasca, Angy! E un frumusel si jumatate! :heart:
noi ne-am uitat azi pe geam
superbi papagali o sa am si eu in mai un pui.. ai tai vorbesc?
Eu l-am scos pe Paco iar din colivie de vineri seara ca singur nu vroia sa iasa (chiar daca avea usita deschisa), da nu l-am mai bagat la loc. Il las sa isi faca de cap, deja mi-a murdarit peretii. :bang:
Si nu vrea sa vina la colivie sa manance,nici macar cand este singur, trebuie sa ii pun mancarea sus pe turnul de la living sau pe cel mai inalt corp de pe perete, ca doar pe-acolo isi duce traiul. Ai mei zic ca ziua (cat sunt la munca),tipa, face triluri.
E un pasaroi foarte incapatanat, dar inca mai astept sa devina sociabil. M-am gandit ca daca este liber, o sa se apropie singur de mine.
La baie
La baie
Le place la micuti sa fie udati?
Foarte frumos :pup:
Am patit-o. Azi am fost cu o colega sa isi ia micul alexander, e asa salbatic dar frumos foc. :heart: E albastru, dar e cam amarat, e luat din pet shop, codita lui e foarte mica si se ranise la aripa, am luat eu betadina mea si i-am dat pe rana, m-am chinuit o goaza sa-l prind, ciupe asa tare...
Nu mi-as fi imaginat, eu eram obisnuita cu cioculete mici care doar ciupe :rusine: dar el mi-a facut o gaura in deget si acum ma doare.
Vreau si eu unul. :heart: :rusine:
Sa sti ca au ciocul foarte puternic. Pe mine m-a muscat de cateva ori de exteriorul degetelor unde avem pielea mai fina si mi-a dat sangele. Parca musca din ce in ce mai tare.
Si daca iti doresti unul, nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-l. Merita. :k:
Daaaa, musca ca lumea, am o gaura de toata frumusetea in mana, eh, eaxegerez si eu, e micuta. Dar m-a muscat de o unghie si chiar si acum ma doare.
Eu mi-as lua, ce nu m-as lua eu, doar ca am destule animalute, daca te uiti le semnatura mea o sa-ti dai seama. :hihi:
Am remarcat si te felicit pentru asta. Totusi un alex mic ar mai avea loc . Eu acum am 4 pasarele si mai am de gand sa mai iau cateva.
Daaa, ar avea. Dar micul alex mai are de asteptat :hihi: pe primul plan e arating, momentan admir alexul la colega mea. :heart:
Abia astept si eu sa vad ce e David ca mai vreau macar o pasare.. si daca iau alta specie nu voi putea sa le iau perechi deci astept sa vad ce e el si-i iau pereche :heart: Va invidiez ca aveti mai multe
Daaa, ar avea. Dar micul alex mai are de asteptat :hihi: pe primul plan e arating, momentan admir alexul la colega mea. :heart:
Aratinga ca Paulie din film? se gaseste?
Da ca Paulie, si da se gaseste, am gasit la un crescator in... imi scapa acum numele orasului de unde era, oricum departe de mine, pretul variaza de la 700 lei la 1200 lei/
Foarte tare. Ce sa-ti zic, succes.
De astazi Tweety o sa aiba companie pentru ca primesc o nimfa in "custodie " il cheama Pepito ii baietel si ii foarte cuminte si bland :nimfa:
:einstein: Deci cred ca m-am lamurit ce este Paco. Perusul, care este baiat, se suise in spatele lu Paco, nu imi vine sa cred. . Voi ati mai vazut asa ceva? Din ce stiu eu, perusul e baiat.
Uite asa facem noi doi pasi inainte si unul inapoi. Gascanul de Paulie parca s-a salbaticit. :furios: Fuge de noi ca de nu-stiu-ce. Si sincera sa fiu nu ar avea motive sa se coporte asa. Noi nu ne-am schimbat atitudinea fata de el, nu s-a petrecut niciun eveniment care sa-l sperie... chiar nu pricep de ce s-a schimbat asa. Oare e stresat ca naparleste? Stiu ca-i o intrebare stupida, dar m-am gandit si la asta. Am facut o analogie: Mimi (perushul) cand naparlea era tare trist. Tinea mult la penele lui. Dar cand il alintam si-i ziceam ca-i frumos, ca-i puiul mamii iubit, imediat isi revenea cu voiosia. La Paulie nu are nici un efect. Of, sper sa-i treaca verziturii, dar e un tantalau, ca-l iubim tare mult cu sau fara pene.
Goti ai doi papagali adorabili. bravo. acum zic si eu ca Dany, vreau micul alexandru. i-mi plac cei albastrii si galbeni. stiu ca cei verzi sunt mai sanatosi si ca sunt mutatia lor originala. dar cei albastrii sunt superbi. la fel si soarele de David. unul albastru si unul galben, zici ca este cerul si soarele. iar cel verde pamantul. nu?
:pls: imi poate spune cineva daca ce s-a intamplat aseara cu perusul e un semn ca este fata? S-au am devenit paranoic? :ill:
Pai ce s-a intamplat cu perusul? Si de ce ai scris aici? :hihi:
sunt la fel de curioasa ca si iloveanimals....ce s-a intamplat cu perusul?
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri