Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
nu sunt din Bucuresti, sunt din Iasi. As veni si pana in Bucuresti daca as gasi sigur ceva ce-mi place si bland...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
nu sunt din Bucuresti, sunt din Iasi. As veni si pana in Bucuresti daca as gasi sigur ceva ce-mi place si bland...
ai incercat sa cauti pe net , ia vezi pe google pune "micul alexandru iasi" eu tocmai m-am uitat si am vazut ceva anunturi . Bafta
multe anunturi nu mai sunt valabile, apoi este un crescator dar nu are micul, are un marele alex. de 5 luni bland zice el , crescut manual. nu stiu altceva
noi ne-am uitat azi pe geam
curmale pot sa ii dau la Tweety ?
Sunt superbi micii tai exploratori, ronnabog...
Si Paco a inceput sa scoata sunete in sfarsit :sanatate: , mi-a zis maica-mea ca ieri a facut galagie toata ziua, iar azi l-am auzit si eu, e mult mai activ si a inceput sa manance si alceva inafara de seminte de f-soarelui, dar inca se agita cand incerc sa ii dau sa manance din mana printre gratii.
Goti, in amestecul african se gasesc curmale deshidratate, deci presupun ca are voie sa manance. Insa mai bine ne lamureste cineva mai experimentat.
curmale pot sa ii dau la Tweety ?
sincer....eu nu le dau
Mai am si eu o intrebare. Vai le dati sa manance la ore fixe, sau au mancare la discretia lor?
Mancarea trebuie lasata la discretie ... Doar daca nu mananca ca spartul cum facea agapicul lui bi3. Manca o cuva intreaga de boabe pe zi. Asa n-ar trebui lasata la discrie. Dar atata timp cat mananca normal, nici nu se pune problema.
pai al meu mananca numai seara dupa 10. Ziua nu mananca deloc.
Pai atunci lasa-i mancarea, de ce sa i-o iei Ba mi se pare chiar putin anormal ca mananca doar seara dar daca atunci ii e lui foame..
Pai nu i-am luat niciodata mancarea...lol.... are in permanenta, insa am vrut sa stiu daca e normal sa manance doar seara tarziu si ziua nimic.
A.. pai e cam ciudat dar daca n-are alta problema (diaree etc) nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Poate mananca atunci cand nu e nimeni langa el. David daca e singur nu mananca nimic, si daca sta cineva langa el nu se mai satura :wow:
Verdeatza al meu a facut un covor de pene verzi pe jos ...dau de doua ori pe zi cu aspiratoru, ce-ti e si cu naparlirea asta ...:)))
E perioada la ei ...... :hihi: :elefant:
Lu Paco al meu ii cad cativa fulgisori zilnic, da nu i-a cazut nici o pana deocamdata. Probabil in scurt timp o sa fie si el mai '"golut". :wow:
Nu va ingrijorati
Si lui David au inceput sa ii cada penele din aripi
Cand l-am cumparat, vanzatorul mia zis ca dupa prima naparlire, o sa-i creasca o pana albastra in varful cozii (cea mai mare cica). Asa se intampla la micutii verzi?
Da. Au o penutza albastra in coada si, intr-adevar, e cea mai lunga. Verzitura ta e inca pui si-si schimba penajul. :bravo:
:)Cool.
Adineauri a cazut de pe batul cel mai de sus...s-a intins prea mult dupa feliuta de portocala. Cascatul.
Adaugat: 13-02-2010 14:52
micutii vostri ce mai fac? Mai spunei si voi ceva... :idee:
Tweety ii un mare smecher .... a invatat drumul in dormitor ....si acuma cand il apuca merge in dormitor ...cand se plictiseste vine inapoi in sufragerie ...si uite asa face ture toata ziua din sufragerie in dormitor si din dormitor in sufragerie ....=)
Paulie a facut un progres neasteptat. Am avut in weekend musafiri. In total ne-am adunat vreo 6 oameni. Evident, Paulie a fost atractia tuturor si, culmea, a venit la fiecare!!! El care se sperie si de umbra lui a venit la fiecare in parte. Prietenii nostri au fost asa de incantati incat au facut si poze cu el sa se laude mai departe. Pentru mine, ins chimb, marea fericire a fost ca Paulie a prins curaj. :heart:
A devenit un curajosa :pup:
Buna :-).N'am mai trecut de mult timp pe aici..intre timp noi am crescut :rusine: , avem si guleras :rusine: si suntem si mai cumintel
ce scump e...ce varsta are acum?
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri