1,401

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

nu sunt din Bucuresti, sunt din Iasi. As veni si pana in Bucuresti daca as gasi sigur ceva ce-mi place si bland...

1,402

ai incercat sa cauti pe net , ia vezi pe google   pune "micul alexandru iasi"    eu tocmai m-am uitat si am vazut ceva anunturi .    Bafta smile

1,403

multe anunturi nu mai sunt valabile, apoi este un crescator dar nu are micul, are un marele alex. de 5 luni bland zice el , crescut manual. nu stiu altceva  sad

1,404 (edited by ronnabog 05-02-2010 22:55)

noi ne-am uitat azi pe geam big_smile

1,405

curmale pot sa ii dau la Tweety ?

1,406

Sunt superbi micii tai exploratori, ronnabog...  big_smile

Si Paco a inceput sa scoata sunete in sfarsit  :sanatate:  , mi-a zis maica-mea ca ieri a facut galagie toata ziua, iar azi l-am auzit si eu, e mult mai activ si a inceput sa manance si alceva inafara de seminte de f-soarelui, dar inca se agita  cand incerc sa ii dau sa manance din mana printre gratii.

Goti, in amestecul african se gasesc curmale deshidratate, deci presupun ca are voie sa manance. Insa mai bine ne lamureste cineva mai experimentat. smile

Keep your game tight.

1,407

Goti wrote:

curmale pot sa ii dau la Tweety ?

sincer....eu nu le dau

1,408

Mai am si eu o intrebare.  big_smile  Vai le dati sa manance la ore fixe, sau au mancare la discretia lor?

Keep your game tight.

1,409 (edited by birdslover 08-02-2010 19:00)

neutral Mancarea trebuie lasata la discretie ... Doar daca nu mananca   ca spartul cum facea agapicul lui bi3. Manca o cuva intreaga de boabe pe zi. Asa n-ar trebui lasata la discrie. Dar atata timp cat mananca normal, nici nu se pune problema.

1,410

pai al meu mananca numai seara dupa 10. Ziua nu mananca deloc. big_smile

Keep your game tight.

1,411

Pai atunci lasa-i mancarea, de ce sa i-o iei neutral Ba mi se pare chiar putin anormal ca mananca doar seara dar daca atunci ii e lui foame..

1,412

Pai nu i-am luat niciodata mancarea...lol.... are in permanenta, insa am vrut sa stiu daca e normal sa manance doar seara tarziu si ziua nimic. smile

Keep your game tight.

1,413

A.. pai e cam ciudat dar daca n-are alta problema (diaree etc) nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Poate mananca atunci cand nu e nimeni langa el. David daca e singur nu mananca nimic, si daca sta cineva langa el nu se mai satura :wow:

1,414

Verdeatza al meu a facut un covor de pene verzi pe jos ...dau de doua ori pe zi cu aspiratoru, ce-ti e si cu naparlirea asta ...:)))

Verdeatza rullz...

1,415

E perioada la ei ......  :hihi:  :elefant:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,416

Lu Paco al meu ii cad cativa fulgisori zilnic, da nu i-a cazut nici o pana deocamdata. Probabil in scurt timp o sa fie si el mai '"golut".   :wow:

Keep your game tight.

1,417 (edited by birdslover 11-02-2010 20:23)

Nu va ingrijorati tongue
Si lui David au inceput sa ii cada penele din aripi

1,418

Cand l-am cumparat, vanzatorul mia zis ca dupa prima naparlire, o sa-i creasca o pana albastra in varful cozii (cea mai mare cica).  Asa se intampla la micutii verzi? big_smile

Keep your game tight.

1,419

Da. Au o penutza albastra in coada si, intr-adevar, e cea mai lunga. Verzitura ta e inca pui si-si schimba penajul. :bravo:

Adriana

1,420

:)Cool. big_smile
Adineauri a cazut de pe batul cel mai de sus...s-a intins prea mult dupa feliuta de portocala.  smile  Cascatul.

Adaugat: 13-02-2010 14:52

micutii vostri ce mai fac? Mai spunei si voi ceva...  :idee:

Keep your game tight.

1,421

Tweety ii un mare smecher smile .... a invatat drumul in dormitor ....si acuma cand il apuca merge in dormitor ...cand se plictiseste vine inapoi in sufragerie ...si uite asa face ture toata ziua din sufragerie in dormitor si din dormitor in sufragerie ....=) smile smile

1,422

Paulie a facut un progres neasteptat. Am avut in weekend musafiri. In total ne-am adunat vreo 6 oameni. Evident, Paulie a fost atractia tuturor si, culmea, a venit la fiecare!!! El care se sperie si de umbra lui a venit la fiecare in parte. Prietenii nostri au fost asa de incantati incat au facut si poze cu el sa se laude mai departe. Pentru mine, ins chimb, marea fericire a fost ca Paulie a prins curaj. :heart:

Adriana

1,423

A devenit un curajosa  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,424

Buna :-).N'am mai trecut de mult timp pe aici..intre timp noi am crescut :rusine: , avem si guleras :rusine: si suntem si mai cumintel smile

1,425

ce scump e...ce varsta are acum?  smile

Keep your game tight.