1,376

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

nu i-am dat nimic stricat Doamne fereste , scoate asa ca o pasta alba pe cioc , a scos adica acum mananca o bucata de mar ...

Verdeatza rullz...

1,377

hmm Scuze, venise cineva la mine. Si are diaree?  Sta zburlit? Eu zic sa vezi cum mai e maine si daca nu mai are nimic, e bine. Daca mai are vre-un comportament dinasta, la doctor cu el!
David iar a facut-o de oaie. A mancat gel de picioare hmm

1,378

diaree nu are sta putin zburlit , i-am luat alta mancare ...acum am venit din carreffour . sper sa fie bine , daca nu o sa ma duc la medicina veterinara acolo sa vedem ce are micutzul meu

Verdeatza rullz...

1,379

Sa te duci in Dumul Taberei la spital. Iti zic eu ca acolo sunt doctori fff buni. Cand a fost David bolnav am sunat la vestitul Tudor Laurentiu si imi zicea sa-l las in colivie pana la 4 dupa amiaza. Aia imediat l-au luat si mi-a placut si cum l-au consultat si tot. Daca e nevoie [dar sper sa nu fie], ma suni maine si iti dau adresa ca eu nu o stiu pe derost.

1,380

sunt nou pe aici ... vreau sa cumpar micul alexandru, sunt din iasi.Ma poate ajuta cineva? pls. As vrea de la un crescator.

1,381

Scrie la topicul de vanzari/cumparari ca acolo se uita mai multi. Te asteptam in comunitate big_smile

1,382

mersi....

1,383

neagoeg wrote:

heeeelp , cred ca papagalul meu vomita , ce are ?:(

Ce face papagalul tau ? e mai bine ??????????????

1,384

Am vorbit eu cu el si e bine. Nu mai are absolut nimic, a dormit unde doarme de obicei.. zice ca e posibil ca de la o jucarie din lemn pe care o ros-o aseara sa-i fi fost rau. Ca i se pot infige aschii in gat si poate face infectie. tongue

1,385

Vicky, am sa-ti raman etern recunoscatoare pentru playstand. Nu exista zi in care Paulie sa nu se suie pe el si, mai nou, a pring gustul jucariilor. Merci mult! :merci:

Adriana

1,386

Elfie poti sa pui te rog daca vrei o poza cu play standul sa il vedem si noi? Sper ca nu ai pus cumva si nu am vazut eu :rusine:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,387

si eu vreau sa vad playstandul ...si mai ales as vrea sa stiu si eu cat a fost ???

1,388

Hello! O sa pun poze cu playstand-ul imediat ce ajung acasa. Nu de alta, dar vreau sa ma laud si cu verzitura mea care face progrese. :heart: Goti, eu nu am cumparat playstand-ul. Mi l-a dat Vicky (Misha). Si nu mai zic ca e atractia tuturor, nu numai a lui Paulie. :maimuta:

Adriana

1,389

hm ...... si eu as vrea sa primesc un playstand big_smile :rusine: :wis: smile)

1,390

Si eu as vrea sa le iau unul :hihi: ...e playstand-ul din cordelina nu-i asa? E super :k: ...

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,391

am nevoie de un pic de ajutor ..... cateva zile o sa fie la noi Oli ....si Tweety tot il hasaie .... ce sa fac cu ei ...ca is afara si tot fuge Tweety dupa Oli ???? nu il lasa sa manance ...

1,392

Adriana, nu ai pt. ce sa-mi multumesti, la mine statea strans sub pat. Prefer sa stiu ca se bucura Paulie&co de el.
Goti, singura solutie e sa-i tii inchisi pe amandoi, si sa le dai drumul pe rand. Sau sa-i tii in camere diferite.

Vicky - Mamica fericita

1,393

Nu-i frumos din partea lui Tweety  dar poate e fetita si cauta si el companie  :elefant:  :fluture:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,394

nu stiu .....dar tot il hasaie pe Oli si nu il lasa in pace ...si nu vreau sa le mut in alta camera pentru ca vreau sa se imprieteneasca ....... dar vad ca Tweety ii o mare mare mare scrofita

1,395

Poate ca si Oli e tot fetita si din cate stiu, se intampla ca fetitele sa nu se inteleaga intre ele big_smile

1,396

parca nu mai am rabdare. Vreau un micul alex., dar nu gasesc. ce sa fac?  sad

1,397

Trebuie sa gasesti. Cauta in pet-shopuri, in piata... Cauta big_smile

1,398

eu as vrea de la un creacator ... asa din piata ... nu stii ce iei. De la pet-shop la fel, daca nu este bland, sau cine stie ... trb. sa ai bafta ...si apoi in iasi nici nu prea sunt; era unul la animax la carrefur dar fara inel si ziceau ca are 10 luni ... in rest nik  sad

1,399

Sa nu-ti iei din Animax pentru ca are reclama foarte proasta. Stiu 3 persoane care si-au luat animalute de acolo (papagali si hamster) si dupa 7 zile le-au murit. Inel la picior... nu e obligatoriu sa aiba. Multi papagali au probleme din cauza inelului. Li se agata de colivie si isi rup picioarele. Ar trebui sa stii sa faci diferenta intre pui si cei maturi si intre femela si mascul. Mai ales ca multi ori mint, ori nu stiu cu exactitate varsta si toate cele. Nu stiu.. mai cauta. Mi se pare ciudat ca in Iasi nu exista crescatori. Imi pare rau ca cei 2 s-au vandut sad

1,400

Costelliny, daca esti din Bucuresti, gasesti micul Alex in p-ta Rahova.

Vicky - Mamica fericita