1,351

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Simona,asa sunt adolescentii,,,,rebeli.E o perioada cand se manifesta teribilismul.Interesant ceea ce a citit Adriana,vezi ca intotdeauna invatam ceva nou.Pupam Davidutzu rebel. :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,352

A zis ca si el va pupa :pup:
Adineauri se apucase iar sa ma muste si n-am mai tipat. I-am zis "nu David, nu-i frumos sa musti" si mi-a dat drumul :wow:
O sa ma duc sa sterg oglinda cu putina apa. hmm
Ramona, observ cum sta treaba cu adolescenta dar nu stiam ca exista asta si la animale big_smile:pup:

1,353 (edited by bishop 29-01-2010 18:16)

perioada asta de 'pubertate' la pasari, dureaza mult?  big_smile
mersi ramona12 pt informatie

Keep your game tight.

1,354

bishop wrote:

perioada asta de 'pubertate' la pasari, dureaza mult?  big_smile
mersi ramona12 pt informatie

Nu. Depinde si de micutzul inaripat. Important e sa-i trecem cu vederea iesirile si cu cat vede ca nu ne afecteaza, cu atat mai bine.

Adriana

1,355

cu toate ca nu prea imi placeau micutii galbeni sau albi, David e foarte dragalas.  smile   Aseara am vazut si pe youtube un filmulet cu el si m-a incantat foarte mult. Astept si eu cu nerabdare ca Paco sa se trezeasca din somnul asta 'etern' . De mul;te ori ma intreb daca nu mi-am luat teapa si nu e pui mascul cum am fost informat, ci o femela de o varsta cu mine. Pacat ca nu pot sa stiu.

Keep your game tight.

1,356 (edited by birdslover 29-01-2010 22:09)

@Didi: da big_smile Poate ne facem si noi ospatari smile
@Bishop: o sa se acomodeze, ai sa vezi..
@Ramy: Si noi pupam :pup:

1,357

offf, sper din tot sufletul sa ai dreptate, insa comportamentul lui zilnic pare acelasi...prea tacut, nu scoate nici un sunet de 2 luni.  :cry:
  As fi vrut sa ma trezeasca el dimineata ca sa plec la munca, nu soneria. Este prea inactiv pentru o pasare. Doarme intr-un picior pe batul cel mai de sus tot timpul cat sunt in camera, parca imi face in ciuda. Eu din ce intelesesem, micutii sunt foarte galagiosi, nu ca dorm toata ziua. Bolnav nu pare sa fie atata timp cat mananca si doarme ntr-un piciorus, nu? De obicei, el mananca acum, la 10 seara cel mai mult, ori asteapta sa sting lumina, dupa care isi face de cap...:D

Keep your game tight.

1,358 (edited by birdslover 29-01-2010 22:19)

Din cate spui tu comportamentul lui e normal la capitolul dormit, mancat.. E normal ca ei sa mai doarma si ziua.. Si David doarme in fiecare zi. Incearca sa-l stimulezi unpic: pune-i muzica sau cauta pe youtube filmulete cu papagali [in special tot Micul Alex] care canta, tipa... Lasa-l sa asculte si vezi ce face.
Uite la inceput, cand il auzea pe asta incepea si David:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NQZH4LYmL0g[/youtube]

Sau il poti lasa sa-l aculte chiar pe David big_smile

1,359

Inseamna ca se plictiseste daca doarme tot timplul. Fa ce a zis Simona, trebuie sa functioneze. hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,360

Da i-am pus si filmulete cu papagali, cam tot ce am gasit le-am pus pe televizor si am dat sonorul tare. Asa am gasit si filmuletul cu David  big_smile  . i'am pus si filmuletele alea cu Jako romanesti, le-am tot repetat; Paco se uita la tv atent si asculta sunetele, dar nu a reacionat in nici un fel. Iar muzica asculta in fiecare seara, pe langa rap ii pun si muzica ambientala chinezeasca, care este foarte super, dar nu are nici o reactie.  sad

Keep your game tight.

1,361

Bishop, nu cred ca ai fetitza, daca stam sa vorbim strict de comportament. Crede-ma ca-ti puneai ceara in urechi pana acum. Baietzeii sunt mai linistiti. Cel putin, Paulie al meu canta rar, dar si cand canta, sa te tii! :music: Si iar, nu canta mult.

Ciudat ca nu reactioneaza la filmuletzele cu alexei. Al meu incepe imediat sa converseze cu ei. Chiar se apropie cat mai mult de monitor. Ce-i drept nu a venit niciodata sa se uite la ele, ceea ce e bine, din cate am intzeles de la Oti. Nu e bine pentru vederea lor.

Am o intrebare, totusi: are oglinda cumva?

Adriana

1,362

Un mare scump David... :pup: :pup: :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,363

Merci Ella! :pup:
Acum canta de se zguduie peretii  :music:
:heart:

1,364

ce dulce era cand era puisooor :heart: , si polly meu are ora de vocalize :wis:

in legatura cu "reteta" ca sa ne facem noi betisoare cu bunatati , n-o gasesc , se poate sa-mi dati si mie link'ul catre ea?

multumiri anticipate si pupicei de la polly (sau cioculete big_smile )

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,365

alexis wrote:

ce dulce era cand era puisooor :heart: , si polly meu are ora de vocalize :wis:

in legatura cu "reteta" ca sa ne facem noi betisoare cu bunatati , n-o gasesc , se poate sa-mi dati si mie link'ul catre ea?

multumiri anticipate si pupicei de la polly (sau cioculete big_smile )

Asta? smile
http://www.4animale.ro/forum/topic564-r … saroi.html

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,366

da , da asta ,sarumana
abia astept sa o pun si eu in practica sa vad daca ii place big_smile

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,367

elfie wrote:

Bishop, nu cred ca ai fetitza, daca stam sa vorbim strict de comportament. Crede-ma ca-ti puneai ceara in urechi pana acum. Baietzeii sunt mai linistiti. Cel putin, Paulie al meu canta rar, dar si cand canta, sa te tii! :music: Si iar, nu canta mult.

Ciudat ca nu reactioneaza la filmuletzele cu alexei. Al meu incepe imediat sa converseze cu ei. Chiar se apropie cat mai mult de monitor. Ce-i drept nu a venit niciodata sa se uite la ele, ceea ce e bine, din cate am intzeles de la Oti. Nu e bine pentru vederea lor.

Am o intrebare, totusi: are oglinda cumva?

Sper sa ai dreptate. big_smile  I'am pus o oglinjoara, insa e in partea coliviei unde nu prea se duce, spre usita.

Keep your game tight.

1,368

Welcome Bishop
Succes candidatilor in concurs si multumesc tuturor votantilor , putini dar buni smile))

Verdeatza rullz...

1,369

Ieri am dus-o pe Tweety la Oli in vizita ...si uite ce o iesit tongue se mai  bateau ....dar totusi stateau aproape unul de celalalt

Adaugat: 31-01-2010 12:14

si inca cateva poze

1,370

Sunt ff draguti amandoi :pup:
Dar de cate ori i-a cazut coada lui Tweety ca sa ajunga la marimea aia?  Parca o are mai mare ca a lui David :nimfa:

1,371

la un moment dat Oli a intrat in colivia lui Tweety si manca din mancarea de acolo si Tweety aa intrat in colivia lui Oli si se servea si Tweety din mancarea de acolo smile)

Adaugat: 31-01-2010 12:19

Tweety  are aproape 2 ani ......

1,372

A, la varsta nu m-am gandit big_smile ... Multi inainte!:pup:

1,373

cand am luat-o deja avea coada lunga ..

Adaugat: 31-01-2010 12:24

multumim :heart: la fel si voua tongue

1,374

heeeelp , cred ca papagalul meu vomita , ce are ?:(

Verdeatza rullz...

1,375 (edited by birdslover 31-01-2010 19:44)

yikes Cum adica vomita? Da-ne detalii. Scoate apa pe cioc? I-ai dat ceva stricat? Mucegait?