1,326

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Anna daca nu ai inchis usa inseamna ca doar sa lovit si nu e grav, daca nu ii trece in cateva zile poti sa consulti un medic ....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,327

Din 2004 sa inchis importul de animale exotice in europa, deci este interzisa importarea animalelor exotice in EU.

Crescatorie papagali. Oti

1,328

Asta inseamna ca tot ce se gaseste pe piata sunt reprodusi in Romania?

1,329

ella_costan wrote:

Asta inseamna ca tot ce se gaseste pe piata sunt reprodusi in Romania?

Inseamna ca pot fi reprodusi in orice tara din Europa, dar nu din America, Asia etc.

1,330

Cam tot ce gasesti in pietele noastre nu este reprodus ( pana si o mare parte din nimpfe si perusi ) in Ro. sad .
Am spus ca este interzis importul in EU uniunea europeana, deci nu se pot importa animale din australia, africa, ( toate tarile care nu fac parte din EU ) america si nici macar din elvetia pentru ca nu face parte din EU.

1,331

Mersi ... :merci:

1,332

Cu placere.
Cine vrea sa stie sigur ce varsta are si de unde provine pasarea sa isi ia doar pasari cu un inel inchis, nu cipuri si alte abureli, asa nu se sustine branconajul. cum am spus importul este TEORETIC inchis.

1,333

Am si eu o intrebare in legatura cu reproducerea la micul Alex. Daca sa zicem ca ai o pereche, cam ce sanse sunt sa faca puisori, iar daca face, cam cat de des? A trecut cineva prin experienta asta? smile

Keep your game tight.

1,334

status @polly & iepurica
fac nani impreuna!!!! sunt asa dulci :X :X  :X

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,335

Astazi Tweety m-a surprins ....era afara pe scarita lui preferata si i-am intins mana cu o bucatica de portocale .....si ....a mancat din mana big_smile a muscat de doua ori ...si cand si-a dat seama ce a facut smile)) a fugit repede de langa mana smile) acuma a mancat prima data din mana cand ii afara ..... :X :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

1,336

Pt. Bishop:
daca ai o pereche tanata ai sanse destul de bune sa iti faca puisori, principal este sa fie hraniti cum trebuie sa aiba spatiu suficient. micul alex face pui odata  pe an se poate intampla sa faca si de doua ori, cati pui ies difera de la pereche la pereche, uni pot sa creasca 5 pui alti doar unu si alti fac numai oua goale.

1,337

ce ma bucur goti :heart: ...

de 2 zile..rocco ma lasa s'o mangai pe spate.. :heart: ..

sh nu stiu de ce..dar cand o mangai..se lasa cu capul in jos...sh incepe sa scoata sunete ..ca si cum ar vrea sa vorbeasca...se aude asa.. rrrrrrrrr... smile ))

Ana :heart:

1,338

Tweety se obisnuieste cu siguranta..
Ana, si David face "rrrrrrrrrrr" dar cand nu-i place smile
El si-a cam luat ciocul la purtare si tipa la noi cand nu-i convine ceva .. azi m-a muscat de deget si mi-a dat si sangele smile

1,339

Ramona are dreptate. Majoritatea pasarilor sunt aduse din Ungaria (in p-ta Rahova, cel putin). Papagalul meu a fost un exemplu in privinta asta, avea inel inchis si una din litere era H (Hungary).

Vicky - Mamica fericita

1,340

smile da simona.. dar se vede ca ei ii place :heart: ... si ma bucur mult..pana acum nu ma lasa sa o ating :heart: ...si acum.. numai sub mana mea sta smile

1,341

:bravo:  ce sentiment placut trebuie sa ai Anna felicitari  :pup:

1,342

big_smile David de ieri ma tot musca. Azi iar mi-a dat sangele. Nu ma mai pot atinge de colivia lui ca ma musca in ultimul hal. Nu stiu ce are si ce sa-i mai fac :cry: Eu nu i-am gresit cu nimic :cry:

1,343

doar isi apara teritoriul tongue

1,344

mad Pana acum de ce nu si l-a aparat? mad Dupa 8 luni si-a adus aminte mad

1,345

are sh el o pasa mai proasta :-/ ..

1,346

birdslover wrote:

big_smile David de ieri ma tot musca. Azi iar mi-a dat sangele. Nu ma mai pot atinge de colivia lui ca ma musca in ultimul hal. Nu stiu ce are si ce sa-i mai fac :cry: Eu nu i-am gresit cu nimic :cry:

Simona, treaba sta asa. Avand in vedere faptul ca David e pui, comportamentul asta e normal, dar tin sa te asigur ca nu va dura mult. Am citit pe un site american al unui crescator ca exista in viata oricarul mic alexandru o perioada de "pubertate" sa-i zicem asa. In periada asta se manifesta putin maia gresiv. Cum spuneai si tu musca din senin. Se produc niste modificari in organismul lui. Creste. :heart: Solutia ar fi urmatoarea, desi va fi greu de urmat, dar trebuie sa strangi din dinti: Trebuie sa te comporti ca si inainte, ca si cum nu ar exista nicio modificare de comportament. Daca te ciupeste, strangi din dinti si ii vorbesti calm, dar nu-i arati ca ti-a facut rau. In niciun caz nu tipi la el, nu-l pedepsesti, nu-l inchizi in colivie. Poarta-rte normal cu el ca si pana acum. Daca il vei pedepsi risti sa obti o pasare care te va ciupi tot timpul si de care nu te vei apropia.

Iti doresc succes in perioada asta! Direara am sa-ti timit pe PM link-ul cu site-ul respectiv, ca poate eu nu am stiut sa expun bine lucrurile. :rusine:

Adriana

1,347

Merci mult Adi! :pup: Deci o sa imi cer iertare ca am tipat la el :rusine: Inseamna ca din cauza pubertatii asteia ne si cearta cand nu-i convine ceva, se enerveaza repede si rupe toate jucariile, ciupeste, se bate cu oglinda.. big_smile E foarte impulsiv. Nu-i convine nimic. Daca mai ai site-ul chiar te rog sa mi-l dai! :pup:

1,348

Sa-i ceri iertare, si sa-i dai un pupic din partea mea, dupa ce trece aceasta perioada :pup: !
Adri, multumim ca ne-ai spus! O sa stiu asta cand o sa am si eu un Mini-Alex. Uite de asta iubesc acest forum, mi-am facut f. multi prieteni, invat f. mult despre animalute si capat experienta, pot da sfaturi, ni se asculta sugestiile de catre echipa Latifa etc. :bravo: :bravo: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,349

O sa-i dau, Iusty! :pup:
Hmm.. acum mai am o problema: am sters oglinda de la mine din camera cu Ajax si Pronto si acum cand o sa ii dau drumul, el o sa puna limbuta pe ea... ce naiba sa mai fac? hmm

1,350

Pai ai putea sterge oglinda cu putina apa hmm ...

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture: