1,301

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Am remarcat ca de cateva zile, de cand nu ii mai dau drumul lui Paco si il bag cu 'forta' in colivie, nu mai sta infoiat ca inainte. big_smile  Ba mai mult, mananca acum de fata cu mine, chiar daca vb cu el si nu mai e asa de sperios; chiar pare mai activ.
Drept concluzie, statea infoiat pentru ca era stresat?
PS, aveati dreptate cu merele golden, ii plac la nebunie  smile

Keep your game tight.

1,302

David face greva foamei daca nu sta nimeni langa el. Nu mananca nimic. In schimb, cand e cineva langa el mananca intruna. Nu sta fara sa manance ceva.
I-am cumparat acum un os de sepie care n-are termen de garantie din cate observ.. si l-am mirosit si pute a mortaciune. E normal ? hmm

1,303

hello tuturor , si welcome bishop , si eu il am pe polly cam de aceiasi perioada ca si tine pe paco big_smile, si se comporta destul de ok , numai e asa sperios , insa se supara cand ii inchid colivia si ma caraie sad , in rest se apropie din ce in ce mai mult de mine , numai e asa temator si ma bucur cand il vad asa nebunatic si face numai prostii pe aici (inca imi alearga iepurica smile) ) big_smile
am vazut ca si lui polly ii plac merele golden (si eu am gasit din alea de la tarani micutze si dulllci) , si am mai vazut ca roade la rumegush de la iepurasha mea, oare ii face rau?

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,304

alexis, micutul tau macar a scos sunete pana acum. Caraie des? Ca Paco nu zice nimic, parca e mut. Astept zilnic sa scoata si el un sunet ceva, dar nimic. Doar cand incercam sa il prind tipa...si foarte tare...  smile

Keep your game tight.

1,305 (edited by alexis 26-01-2010 19:17)

de prins (cu mana ) n am incercat niciodata ca nu vreau sa prinda teama , de cantat canta toata ziulica , imi da trezirea cam pe la 8.30 dim si nu tace pana nu ma ridic din pat, si eu chinuindu-ma sa l invat sa vorbeasca stau si ii repet zilnic anumite cuvinte cu speranta ca o sa invete big_smile , azi cred ca a avut prima tentativa de a zice un cuvant insa n am distins ce vroia el sa zica smile)
bishop , de carait ma caraie doar cand se simte amenintat de mine , sau cand il mai necajesc eu cu iepurica big_smile
in rest e un ingerash :angel:

p.s : alexandrii vostri vorbesc?!

1,306

alexis, cam ce varsta are Alex al tau?  smile

Keep your game tight.

1,307

vanzatoarea a zis ca are cam ~7 8 luni ... acum nuj inca nu i a aparut dungutza la gat big_smile

1,308

Deci eu mai am o nelamurire big_smile Inteleg ca nu putem imperechea galben cu albastru  pentru ca e posibil sa nu se recunoasca ca fiind aceleasi specii si pot aparea probleme.. Dar in cazul asta este neaparat sa se imprecheze galben cu galben, verde cu verde etc.? Galben cu verde nu pot face o pereche viabila? Sau albastru cu verde? Sau galben cu alb? Hmm.. Ma poate lamuri cineva? big_smile

1,309

sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.  big_smile  Paco al meu ar trebui sa aiba cam 5 luni acum, daca este adevarat ce mi-a zis mesterul de la care l-am luat. Deci ar mai trebui sa treaca inca un an cel putin pana le apare gulerasul. big_smile

Keep your game tight.

1,310

silviu wrote:

O fi merele Golden frumoase si mari, dar sunt injectate. Eu le iau la ai mei mere din piata, de la tarani, pt. ca, sunt foarte sanatoase si sunt niste soiuri foarte asemanatoare la gust si aspect ca si cele Golden. :k:

Silviu, scuza-ma dar merele golden nu sunt cone stie ce soi modificat genetic. Daca stai sa te gandesti, toate soiurile de mere pot fi modificate genetic. Si crede-ma ca in piata, la tzarani, cum zici tu, poti gasi si mere golden "naturale". Ca sa nu mai zic de faptul ca nu stii de unde a cumparat Bishop mere pentru alexel. wink

Adriana

1,311

Salut birdslover,
Asta cu culorile este o alta basma care se povesteste pe la noi si se ia de drept buna,mas bucura sa reusesc sa explic unele lucruri si sa fie si crezute, dar ce au bagat alti pana acuma in capul oamenilor nu cred ca pot sa leo scot eu asa usor, asa ca pe cei care vor sa creada in basme o sai las sa creada ca oricum leas explica ei tot nu o sa inteleaga.
Pasarile se recunosc intre ele ca sunt de aceas specie nu dupa culorile care le vedem noi, noi vedem culorile foarte slab fata de ele, se poate inperechia orice culoare intre ele ca functioneaza, cel mai bine ar fi sa le lasam pe ele intro colonie sa se aleaga nu sa le alegem noi perechea, aia ar fi cea mai reusita pereche.
Salutari

Crescatorie papagali. Oti

1,312

Aham.. cred ca inteleg big_smile Probabil se recunosc prin miros sau altceva.. Dar ma gandesc in al doilea rand ca galben + albastru = malformatii neutral ... Hmm.. Merci frumos pt lamurire!

1,313

Galben cu albastru rezula o mare parte a puilor in culoarea verde.

1,314

Aaa super :heart: Merci frumos! :pup:

1,315

si ce ar iesi din verde cu albastru ????:D

1,316

Mov? hmm Sau jumate verzi jumate albastri? big_smile

1,317

smile))) aia da

1,318

Din verde cu albastru ies majoritatea puilor verzi ( verde, fiind culoarea lor naturala este mai puternica ), depinde si ce culoare au avut parinti a acestei perechi.

1,319

Te referi ca daca combini galben cu verde daca o sa iasa pui galben cu pene verzi sau asa ?
Sunt si asemenea culori, dar sansa este f f f foarte mica sa ati iasa un pui pristicalat la pasarile care natur au doar o singura culoare, Albastru, lutino si albino sunt cele mai intalnite mutatiuni de culoare, asemenea culori pot sa iasa si in natura dar sansa lor de supravietuire este ff mica .

1,320

am si eu o intrebare , stiti cumva daca papagalii pot face boli care sunt daunatoare oamenilor?  sau anumiti microbi care sa ne fie daunatori ?

1,321

iooooi Tweety scoate acuma niste sunete smile mor de ras smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile

1,322 (edited by capshunik 27-01-2010 18:36)

:cry: :cry: :cry: ...

rocco statea pe usa.. si eu nu stiam ca e acolo.. si cand am intrat in camera... am impins usa.. bine ca nu s'a inchis de tot.. si s'a lovit la piciorus.. :cry: ..si acum si'l tine ridicat.. am vazut ca l'a miscat.. si s'a suit si pe umarul meu..da' tot il doare.. daca e cv grav??  :cry:

Ana :heart:

1,323

Poate nu e ceva grav doar il doare cum s-a lovit poate pana maine ii trece daca nu ar fi bine sa mergi la un doctor veterinar . Imi pare foarte rau pentru el sper sa se faca bine repede neutral

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,324

Goti wrote:

iooooi Tweety scoate acuma niste sunete smile mor de ras smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile

De-abia astept sa traiesc si eu o asemenea experienta..  big_smile

Keep your game tight.

1,325

Buna Alexis,
Exista la papagali o boala care este transmisibila si daunatoare omului.
Sansa este f f foarte mica sa dai de o asemenea pasare, in schimb sansa este f f mare la pasari importate care nu au trecut nici un fel de carantena. teoretic importul este din 04 inchis, TEORETIC.
salutari