Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
10x pt sfat capshunik si promit ca in weekend o sa afisez niste poze cu Paco. Cat despre mancare, mananca, insa numai seminte de floarea-soarelui, restul amestecului il da afara... I-am luat amestec african de la VitaKraft, dar nu mananca decat semintele de floarea-soarelui, iar fructe f putin, tinand cont ca nu coboara deloc pe fundul coliviei si tre` sa ii bag fructele intre barele custii (sa nu mai zic ca se agita f tare cand fac asta sau scot tavita sa o curat).
Si ce ma mai ingrijoreaza e ca atata timp cat sunt prezent in camera, Paco doarme sau se face ca doarme...:D fiind orientat cu fata catre mine si in cea mai mare parte a timpului sta cam infoiat. Mai nou de vreo 2 zile, in partea dreapta a fetei are puful ridicat in sus si se tot scarpina acolo. Azi cand am ajuns acasa avea 2 fulgi iesiti pe partea dreapta... imi e tare teama sa nu se agraveze chestia asta...adica sa ramana fara puf pe fata. Este posibil sa se fi frecat cu fata de bucatica de kiwi dintre bare si sa se fi lipit puful de ii sta asa ridicat? Asta e singura explicatie pe care o gasesc. Sau sunt paraziti si pe aceste pasari? e cazul sa o duc la un veterinar acum?