1,226

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

E foarte scumpic sa-ti traiasca :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,227

Oli a intrat in familia noastra acum doua luni de zile. Dar s-a acomodat destul de repede cu noul camin. Este foarte curios si receptiv la tot ceea ce se petrece in jurul lui. Are o personalitate puternica si este foarte activ. Cand are libertatea sa zboare este extrem de prezent in aer cu mici exceptii cand isi trage sufletul pentru a o lua de la capat. Uneori stam foarte aproape de el fara a intra in panica, fiind foarte atent la mimica si mai ales la ceea ce faci. smile:). Pot afirma cu certitudine ca este papagalul pe care ni l-am dorit....

1,228

partenerul sau partenera lui Oli e Tweety big_smile

Adaugat: 17-01-2010 14:39

la prima intalnire smile)

1,229 (edited by suana 17-01-2010 14:48)

Oli esti o frumusete ..... :heart: Ai o culoare splendita.Ma bucur ca ii bucuri pe parintii tai .Pupici de la un cioculetz mai mare.  :pup: :pup: :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,230 (edited by birdslover 17-01-2010 18:47)

Neagoeg, da,, stiu unde e shaormeria .. langa Biserica acolo.. Ma rog smile
David da, e bland.. 2 saptamani mi-a luat sa-l imblanzesc... vine mereu pe mine si nu ma lasa sa fac nimic fara "ajutorul" lui. Ne plimbam amandoi prin casa, ne pupam. In schimb de ceilalti membrii ai familiei nici nu se apropie cu toate ca cel putin cu tata sta in fiecare zi. Am o nepotica de 4 ani care nu l-a vazut pe David decat de vreo 4 ori si ultima oara cand a venit la noi, el era dat drumu. Ei.. iti zic ca nu a lasat-o deloc. Se urca intruna pe ea. Eu il luam si ii sarea iar in cap. A incercat sa-i fure si bomboana din mana. Probabil a vazut ca e copil ca si el :wow:
Cristinuta, Oli e adorabil!

1,231

E foarte dragut sa-ti traiasca !

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,232

E foarte frumos Oly sa iti traiasca si sa va bucurati de el cat mai mult... :pup:

Ce frumis sta David pe mana ta te invidiez.....  sad

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,233

Buna ziua tuturor ,
My name is Alexis si pot sa ma laud si eu ca sunt "proaspata" mamica a unui mic alexandru (aka 3 saptamani) pe nume Polly , e baietel si are aproximativ 8 luni (sau asa mi s-a zis , oricum nu are acel inel in jurul gatului).
E albastrel si foarte curios.
Aseara i-am dat pentru prima data drumul din colivie si de atunci nu prea mai vrea sa intre inapoi big_smile , si mi-e teama sa-l prind cu mana ca dupa aia o sa prinda frica de ea ... inca astept sa i se faca foame si sa intre la loc big_smile
Cred ca s-a acomodat destul de repede cu mine insa in ultima saptamana a fost foarte rau si violent mai ales cand ii schimbam apica si mancarea ... incepea sa faca ca cioara la mine si ma necajea sad .
Ulterior mi-am dat seama de ce e el suparat pe mine , si anume era gelos pe iepurasha mea (mai am si un iepurash pitic albbb si cu ochisorii albastri tot cam de 3 saptamani care se accidentase la o labutza si tzopaia schiop ... si i-am acordat multa atentie in ultima perioada si vad ca polly a devenit gelos pe ea).

Insa tot raul spre bine, de dimineatza s-a dus polly langa tzuptulina (iepurica mea) , si initial mi-era teama ca o s o ciupeasca si etc , insa vad ca sunt buni prieteni , ba chiar tzuptulina e afectuoasa cu polly , si polly inca n-a ciupit-o.

Si uite asa v-am povestit povestea mea big_smile

Am citit de cateva zile postarile voastre , si am vazut ca aveti niste pasari foarte dragute si haioase .

P.S: Sper sa ma primiti si pe mine in grupuletul vostru big_smile

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,234

Bine ai venit in familia noastra Alexis... sa ne pui si nou poze cu mogaldeata ta... ca sa il faci sa intre punei cateva felii de mar in colivie ...  si poate reusesti s ail pacalesti ...

1,235

Bine ai venit big_smile ce bine e sa auzi ca tot mai multa lume isi cumpara un animalut big_smile aaaa si am si eu o intrebare ...Tweety tot mananca dintr-un ghiveci pamant!!!!!!!!!!!!! este normal ????? sau am un crazy bird?????  :wow:

1,236

Bine ai venit, Alexis!
Goti, n-am auzit de asa ceva dar poate mananca gazele din pamant.. sau poate mananca pentru digestie.. ?

1,237

deocamdata e cam speriat si nu prea sta la poze big_smile , dar promit ca pun!

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

1,238

Goti si nazdravanii mei mananca pamant cand scapa la flori ... dar nu stiu de ce ...

:pup:

1,239

Goti wrote:

nu trebe umezit ca ii umezit .. numai ii pun in farfurioara si poata sa si manance din ea

de unde ai cumparat meniul si cum se numeste eu la mine in iasi nu am gasit asa ceva.

Apropo fidea si orez au voie SA manance?Nu fierte...crude.

1,240

ronnabog wrote:
Goti wrote:

nu trebe umezit ca ii umezit .. numai ii pun in farfurioara si poata sa si manance din ea

de unde ai cumparat meniul si cum se numeste eu la mine in iasi nu am gasit asa ceva.

Apropo fidea si orez au voie SA manance?Nu fierte...crude.

huuuu pateul l-am luat de la zoomania (imi cer scuze daca fac reclama si nu ii voie tongue)

1,241

Eu le dau orez si fidea dar fierte ...

1,242 (edited by suana 18-01-2010 15:40)

alexis,bine ai venit.Asteptam poze .....sunt sigura ca e un scumik.
birdslover,si eu detectez o urma de guleras,e mai deschis la culoare.Si Alexi are guleras,e un verde mai deschis.
In privinta mancarii,si noi papam orez,paste fainoase si crude si fierte,printre multe altele;Alexi fiind  pofticioasa. :rusine:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,243

alexis :heart: .. bun venit :heart: .. vezi tu cum ii furi o poza  smile ..

simona :pup: .. parca te vad ... " heiii..david e o davidutaaa!!" smile

ah :heart: ce adorabili sunt smile smile

Ana :heart:

1,244

am o veste buna smile) mai tineti minte de Pako??? jako-ul a lui soacra mea smile) astazi a facut un ou big_smile

1,245

Legat de pate... are destul de multe chimicale.. se vede din culoare si miros. Eu l-am gasit la pet-shop
Ana, mie mi-e indiferent daca e baiat sau fata dar mi se pare ca ar arata mai frumos cu putin roz la gat... Si daca e fata tot iubirea mea e :heart:
Goti, pacat ca outul nu e fertil sad

1,246

pacat da .....

1,247

birdslover wrote:

Legat de pate... are destul de multe chimicale.. se vede din culoare si miros. Eu l-am gasit la pet-shop
Ana, mie mi-e indiferent daca e baiat sau fata dar mi se pare ca ar arata mai frumos cu putin roz la gat... Si daca e fata tot iubirea mea e :heart:
Goti, pacat ca outul nu e fertil sad

stiu..stiu :pup: ..

crede'ma.. din experienta smile ..

uof..goti..daca avea si un puisor in el..ce bne era :pup: ..

Ana :heart:

1,248

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uYgC1bN02MI[/youtube]

Ma tot uit la divesre filmulete cu alexei,dar asta e fenomenal,am ras cu lacrimi.Plus ca Alexi le raspunde  smile

1,249

Deci nu cred smile  smile  smile Ce nebuni suunt smile

1,250

Cred ca trebuie sa ne luam si noi ajutori de bucatari.Asa iasa mancarea mai buna..... smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UuiwrTD0ulc[/youtube]