1,201

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Tweety disperat ca nu ajunge la floarea lui PREFERATA!!!! se multumeste si cu televizor smile))

Adaugat: 12-01-2010 14:27

si de pe televizor ajunge in camera mica smile)

1,202

E foarte dragutz sa-ti traiasca . Multi pupici de la cei mici big_smile :pup: :pup: :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,203

si dupa atata zbor ....vine si portocala bine meritata tongue

1,204

Multe lucruri de explorat.... :bravo: Inca nu s-a bagat in dulap?Sau sa se apuce de ros marginile de la mobila???Ca noi a trebuit sa luam masuri , Alexi e ca un soricel......numai ca acum nu mai poate roade....  :blb: Pupici de la cioculetze mici si mari :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,205

E o scumpa ... incet incet isi da pe fata personalitatea ... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,206

CE bestiale sunt pasarile voastre smile  smile

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,207

la primavara o sa am si eu big_smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

1,208

Eu peste 2 ani smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,209 (edited by ronnabog 12-01-2010 19:58)

Goti wrote:

si dupa atata zbor ....vine si portocala bine meritata tongue

Da ce papi tu acolo mai....mogaldeata???:)

1,210

portocaleeeee big_smile

1,211 (edited by elfie 14-01-2010 06:35)

suana wrote:

Multe lucruri de explorat.... :bravo: Inca nu s-a bagat in dulap?Sau sa se apuce de ros marginile de la mobila???Ca noi a trebuit sa luam masuri , Alexi e ca un soricel......numai ca acum nu mai poate roade....  :blb: Pupici de la cioculetze mici si mari :pup:

La mine rozatoarele sunt agapicii. Paulie e un bine crescut, nu face prostii. smile Daca traia Wally, atunci as fi avut ce povesti la fazele cu rosul... sad

Adriana

1,212

buna :pup: .. in sf mi'am facut pc :heart: ...  ce mai faceti alexi? :heart: :heart:

smile smile ce gogosica este tweety :heart: .. e un compliment :wis: .. mereu ii zic lu' rocco asa smile ...

:pup: are cv dak a mancat putin biscuite invelit in ciocolata? hmm putin putin.. :angel:

Ana :heart:

1,213

Am si eu o intrebare ...Mici vostrii alexi dupa cat timp au devenit mai sociabili decat de a manca mar din mana . al meu inca  e sperios la miscarile mele :-s , gresesc eu cu ceva?

Verdeatza rullz...

1,214

Dureaza ceva vreme .... depinde de fiecare Alex in parte nu e o regula si trebuie foarte multa rabdare.

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,215

Am rabdare , dar ma gandeam ca , gresesc eu undeva ...:-s si d-aia am intrebat .tot e ceva pozitiv ca eu tin bucatica de mar in mana si el vine si ciugule de la mine , dar cu mici rezerve . eu sunt foarte mandru de el wink)

Verdeatza rullz...

1,216 (edited by birdslover 16-01-2010 17:35)

neagoeg wrote:

Da , am stat in militari, de ce ?

Te-am intrebat pt ca ziceai ceva de Hornbach parca ...  si eu stau in Militari tongue
Ps: nu va puteti imagina cat de distrugator poate fi David. Mananca aboslut tot ce prinde. Mi-a distrus cartile, bentitele, tot.. Intr-o zi mi-a gasit mp4 si s-a infasurat in fir si a inceput sa zboare. Se lovea de toate alea.. si el si mp4. E un obraznic. Trebuie sa stau numai cu ochii pe el...

1,217

David al tau seamana cu nimfele mele smile)) si ele sunt la fel rod tot ce prind , pai da in hornbach gasesti mancare accesorii o gramada de chestii pentru papagali ...eu acum m-am intors , i-am luat mancare si batoane lui verdeatza .
Unde in militari stai ?

Verdeatza rullz...

1,218

Stau la Apusului tongue ... in general ii gasesc tot ce-i trebuie la un  pet-shop de aici.
Ps: avem ~1 anisor :angel:

1,219

Eu am stat la valea lunga ... Fiecare gaseste unde vrea ..:))) eu gasesc acolo tot ce imi trebuie pentru verdeatza al meu , multi inainte.

Adaugat: 16-01-2010 17:51

De cat timp il ai pe david ? Sa stii ca verdeatza canta cand il pun pe david pe youtube. dar e acelasi cu david al tau ?eu tind sa cred ca da  ca e tot galbem tongue

Verdeatza rullz...

1,220

Pai cred ca al meu e... daca filmuletele sunt postate de 'bucumania'. Il am pe David de pe 28 mai 2009 big_smile Valea Lunga? Ok... atunci iti zic mai exact: Vistiernicul Stavrinos smile
Multi inainte si lui verdeata! big_smile

1,221

multumim , nu chiar valea lunga e blocu ala de pe iuliu maniu unde e shaormaria aia Derya Doner Kebab

Adaugat: 16-01-2010 22:12

Il ai de mai mult timp decat mine e bland ?:D vine pe deget d-astea ? ca eu abea astept sa fie verdeatza al meu asa ...

Verdeatza rullz...

1,222

Hop si eu pe aici...din nou:):)..Oare fratele meu Tweety stie ca am venit si eu pe aici. De cand nu am mai fost, am invatat sa imi bucur stapanii cu nazbatiile mele mici si uneori foarte amuzante. Sper ca nu m-ati uitat de tot. Apropo, sunt tot eu, Oli de la Oradea. Si ca sa vedeti ca sunt mare, va arat si niste poze proaspete din colectia mea personala. Astept nerabdator opiniile voastre cu drag.

1,223

e frumos oli , de cand il ai ?:d

Verdeatza rullz...

1,224

ce scump e :heart: .. cati ani are?..

din a 2-a poza zici ca'i baietel big_smile

:pup:

Ana :heart:

1,225

Oli nu are nici un an de zile...Inca nu stim ce este dar sa speram ca este un baietel cuminte si frumos. smile. Este preferatul nostru albastru.