Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Tweety disperat ca nu ajunge la floarea lui PREFERATA!!!! se multumeste si cu televizor ))
Adaugat: 12-01-2010 14:27
si de pe televizor ajunge in camera mica )
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Tweety disperat ca nu ajunge la floarea lui PREFERATA!!!! se multumeste si cu televizor ))
Adaugat: 12-01-2010 14:27
si de pe televizor ajunge in camera mica )
E foarte dragutz sa-ti traiasca . Multi pupici de la cei mici :pup: :pup: :pup:
si dupa atata zbor ....vine si portocala bine meritata
Multe lucruri de explorat.... :bravo: Inca nu s-a bagat in dulap?Sau sa se apuce de ros marginile de la mobila???Ca noi a trebuit sa luam masuri , Alexi e ca un soricel......numai ca acum nu mai poate roade.... :blb: Pupici de la cioculetze mici si mari :pup:
E o scumpa ... incet incet isi da pe fata personalitatea ... :pup:
CE bestiale sunt pasarile voastre
la primavara o sa am si eu
si dupa atata zbor ....vine si portocala bine meritata
Da ce papi tu acolo mai....mogaldeata???:)
portocaleeeee
Multe lucruri de explorat.... :bravo: Inca nu s-a bagat in dulap?Sau sa se apuce de ros marginile de la mobila???Ca noi a trebuit sa luam masuri , Alexi e ca un soricel......numai ca acum nu mai poate roade.... :blb: Pupici de la cioculetze mici si mari :pup:
La mine rozatoarele sunt agapicii. Paulie e un bine crescut, nu face prostii. Daca traia Wally, atunci as fi avut ce povesti la fazele cu rosul...
buna :pup: .. in sf mi'am facut pc :heart: ... ce mai faceti alexi? :heart: :heart:
ce gogosica este tweety :heart: .. e un compliment :wis: .. mereu ii zic lu' rocco asa
...
:pup: are cv dak a mancat putin biscuite invelit in ciocolata? putin putin.. :angel:
Am si eu o intrebare ...Mici vostrii alexi dupa cat timp au devenit mai sociabili decat de a manca mar din mana . al meu inca e sperios la miscarile mele :-s , gresesc eu cu ceva?
Dureaza ceva vreme .... depinde de fiecare Alex in parte nu e o regula si trebuie foarte multa rabdare.
Am rabdare , dar ma gandeam ca , gresesc eu undeva ...:-s si d-aia am intrebat .tot e ceva pozitiv ca eu tin bucatica de mar in mana si el vine si ciugule de la mine , dar cu mici rezerve . eu sunt foarte mandru de el )
Da , am stat in militari, de ce ?
Te-am intrebat pt ca ziceai ceva de Hornbach parca ... si eu stau in Militari
Ps: nu va puteti imagina cat de distrugator poate fi David. Mananca aboslut tot ce prinde. Mi-a distrus cartile, bentitele, tot.. Intr-o zi mi-a gasit mp4 si s-a infasurat in fir si a inceput sa zboare. Se lovea de toate alea.. si el si mp4. E un obraznic. Trebuie sa stau numai cu ochii pe el...
David al tau seamana cu nimfele mele )) si ele sunt la fel rod tot ce prind , pai da in hornbach gasesti mancare accesorii o gramada de chestii pentru papagali ...eu acum m-am intors , i-am luat mancare si batoane lui verdeatza .
Unde in militari stai ?
Stau la Apusului ... in general ii gasesc tot ce-i trebuie la un pet-shop de aici.
Ps: avem ~1 anisor :angel:
Eu am stat la valea lunga ... Fiecare gaseste unde vrea ..:))) eu gasesc acolo tot ce imi trebuie pentru verdeatza al meu , multi inainte.
Adaugat: 16-01-2010 17:51
De cat timp il ai pe david ? Sa stii ca verdeatza canta cand il pun pe david pe youtube. dar e acelasi cu david al tau ?eu tind sa cred ca da ca e tot galbem
Pai cred ca al meu e... daca filmuletele sunt postate de 'bucumania'. Il am pe David de pe 28 mai 2009 Valea Lunga? Ok... atunci iti zic mai exact: Vistiernicul Stavrinos
Multi inainte si lui verdeata!
multumim , nu chiar valea lunga e blocu ala de pe iuliu maniu unde e shaormaria aia Derya Doner Kebab
Adaugat: 16-01-2010 22:12
Il ai de mai mult timp decat mine e bland ?:D vine pe deget d-astea ? ca eu abea astept sa fie verdeatza al meu asa ...
Hop si eu pe aici...din nou:):)..Oare fratele meu Tweety stie ca am venit si eu pe aici. De cand nu am mai fost, am invatat sa imi bucur stapanii cu nazbatiile mele mici si uneori foarte amuzante. Sper ca nu m-ati uitat de tot. Apropo, sunt tot eu, Oli de la Oradea. Si ca sa vedeti ca sunt mare, va arat si niste poze proaspete din colectia mea personala. Astept nerabdator opiniile voastre cu drag.
e frumos oli , de cand il ai ?:d
ce scump e :heart: .. cati ani are?..
din a 2-a poza zici ca'i baietel
:pup:
Oli nu are nici un an de zile...Inca nu stim ce este dar sa speram ca este un baietel cuminte si frumos. . Este preferatul nostru albastru.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri