926

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

multumesc de asemenea.Nu am de ce sa ma supar.
Betele au venit odata cu colivia ,asta poti sa il intrebi pe marinusdanut ca de la el am luat colivia.Probabil erau betele...dar daca te intereseaza sa stii ca am vazut si in magazin de cumparat separat.

PS:Putin ciufulit dupa o iubireeeee:))

927

Mony, si eu il ador pe agapicul tau! :heart: Dar asta fiind topicul lui Paulie, imi sopteste sa-ti transmit un pupic pentru faptul ca-l adori! :pup: Poze cu verzitura mea am sa pun imediat ce le descarc.
In schimb vad aici o alta verzitura, ciufulita de data asta! :heart: Sa-ti traiasca mogaldeata Ronnabog! :pup:
Iar eu am o super veste: Am reusit sa-l pup pe Paulie pe aripioara si nu s-a speriat!!! M-a lasat! Doamne ce catifelat e si ce fericita sunt! :bravo: :heart: :heart: :heart:

Adriana

928

http://img121.imageshack.us/img121/5997/dsc05625f.th.jpg

Adaugat: 24-11-2009 14:33

..rocco spera sa va placa  :rusine: ...

Ana :heart:

929

:pup: :pup: Normal ca ne plac :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

930

Normal ca ne plac ca doar e un scump ...:pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

931

E superb sa-ti traiasca :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

932

multumim :heart: .. ella.. e o ea smile .. nu'i nimic.. nici macar eu nu m'am obisnuit.. big_smile

933

Scuze...dupa nume am dedus ca e un el... :rusine:

934

poi prima oara ..era un el smile .. teoretic.. pe urma.. s'a transformat in fata smile ..

935

Tare smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

936

Sa schimbat intre timp...misto

937

capshunik ...de unde ai aflat ca ii ea si nu el ?

938

poi la mascul ii apare un inel negru pe la 1 si 8 luni..

si rocco are 2 ani si cateva luni ... sh nu are inel tongue ...

Adaugat: 27-11-2009 11:49

ce grasa e rocco la avatar smile ...

939

Da, e grasunica si frumoasa. Sa-ti traiasca. Si, Goti, nu mi-o lua in nume de rau dar eu nu renunt la ideea ca Tweety e o fetita adorabila. big_smile Intrebare: au inceput cumba penele de bub cioculetzul lui  Tweety sa se schimbe? cum sunt? Verzi sau negre?

Adriana

940

poze :heart: ..

Adaugat: 27-11-2009 19:07

sh eu la fel cred goti smile .. mie mi se pare ca seamana mult cu rocco.. chiar daca din poze nu reiese asta..ptr ca eu le fac cu o optiune hmm .. easy .. ma rog ... dar culoare lui rocco e la fel ca a lui tweety.. nush..parerea mea tongue .. si mai mult ca sigur e o fetita :heart: .. sa vedem.. asteptam :pup: ..

941

Eu nu am ce sa astept. Am avut o fetita in familie, iar Tweety prea ii semana. Mai mult, de mai bine de 1 an nu a inceput sa i se formeze gulerul cel negru, ci cel de un verde deschis, aproape insesizabil, specific fetitzelor. Si nca ceva: atat Goti, cat si tu, Capshunik, daca va uitati atent la verziturile voastre, ve-ti vedea ca fetzele lor sunt de fetitze. Au privirea aia gingasha si o aliura eleganta. Nu aveti cum sa negati. Aveti doua fetitze absolut superbe! Sa va traiasca si sa va bucurati din plin de ele! :heart:

Adriana

942

O se vedem ce o sa fie .... interesant ii ca atunci cand ii in fata oglinzii si vrea sa seduca oglinda:)) la fel face ca si un mascul pe care l-am vazut la un petshop ....aaaaa si sa va spun ...s-a marit familia big_smile cumnata mea si-o luat saptamana asta un micul alex albastru ... sper ca in curand sa inregistreaza si ea pe latifa big_smile daca nu atunci o sa va trimit eu niste poze

943

elfie..imi vn sa plang!! smile .. chiar ca are o priv gingasa :heart: .. o iubesc!! :heart: ...

Adaugat: 28-11-2009 10:55

da tot manaca ca un porc.. sau ca o scroafa smile smile ...

944

aaa am si eu o intrebare ...am inteles ca femelele depun oua ...fara sa fie fertilizate .....totusi daca ii femele trebuie sa ma astept ca o sa ma trezesc cu un ou ?????

945

La fel de bine te-ai putea trezi cu un ou si la fel de bine, nu. Depinde.

Adriana

946

da..da isi consuma foarte multa energie daca depune oua sad .. o epuizeaza...

947

Hei de cand n-am mai intrat.. smile Frumoase poze :pup:

948

mijto pasarica ta big_smile

skypy

949

Nu stiam ca David fumeaza .... smile smile smile ... ca vad ca i-ai pus scrumiere ... wink wink .... smile smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

950

smile Da... fumeaza mere si seminte. big_smile