Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
ce scumpic e....... e dragalas rau :sanatate:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
ce scumpic e....... e dragalas rau :sanatate:
Stai linistita, Misha :pup:
Merci Betty :pup:
e prea dragut!!
Sa-ti traiasca
Multumesc!
Eu acum imi dau seama ca si-a facut baita cu apa de la chiuveta si mai si inghite din ea cand isi face. Poate de la aia se simte rau :cry:
pai pune-i apa de care ii dai tu sa bea
daca e sa bea din cadita sa nu pateasca nimic
De acum incolo asa o sa fac. Sper ca nu are nimic
Puiu tot cu apa de la chiuveta facea baie, ca puneam apa calduta, si nu a avut nimic. Si daca se uda prea tare il infasuram in prosop si il mai uscam putin. El a racit pt. ca sapt. trecuta nu a fost nimeni acasa dimineata si eu lasam geamul deschis cand plecam la servici. Si se stie ca dimineata a fost racoare . Ori lor schimbarile de temperatura nu le fac bine.
O sa se faca bine... cred ca deja se simte mai bine
... Pai si eu i-am pus apa calduta, tocmai din cauza asta am preferat apa de la chiuveta. Dar azi a iesit pana la urma si ne-am jucam amandoi. Sper ca a fost doar ceva de moment. :pup:
Sunt tare necajita, Puiu meu nu se simte bine :cry:. Cand sta pe batul lui, cand sta pe fundul coliviei, acum vad ca s-a dus la hranitor sa manance, uneori face kk moale de tot (apa), alteori e mai normal. Mi se rupe sufletul cand il vad asa :cry: :cry:.
Suna-l pe doctor si spune-i. Din cate stiu eu, e normal sa faca caca cu apa. Depinde cata bea. Uite
Stiu ca e normal, dar anormal este sa faca numai apa. Iar azi, daca nu-i dadeam eu cu lingurita, nu ar fi baut deloc. A mancat singur, dar de baut a trebuit sa-i dau eu, practic i-am turnat cu sila apa pe gat, pt. ca el nu vroia sa bea singur si se deshidrata. E f. slabit.
Multumesc!
Eu acum imi dau seama ca si-a facut baita cu apa de la chiuveta si mai si inghite din ea cand isi face. Poate de la aia se simte rau :cry:
Stiu ca e un pic cam tarziu, dar papagali dorm cu capul in pene doar ccand sunt foarte obositi, probabil la extenuat baita, s-a cam chinuit si el sa ifi faca baita aia.
@Misha: spune-i doctorului sau incearca il mai duci la altul sa vezi daca iti da acelasi diagnostic. Pe unde stai? Mai este un doctor bun de pasari in Militari...
@Dydy: Cred si eu. N-a mai dat semne. Azi a cam stat pe fundul coliviei, dar s-a jucat, de aceea statea. Rupea hartia
Nu cred ca trebuie sa ma ingrijosrez.
Stau in Rahova, dar oricum s-a terminat.
Puiu nu mai este :cry: :cry: :cry:.
Mai mult de atat nu pot spune.
nu se poate!! :cry: . chiar i-mi pare tare rau. e foarte greu sa treci peste asa ceva. sunt alaturi de tine.
Noi suntem distrusi. Nimeni si nimic nu-l pot inlocui.
Ce???!! Nu se poate!!! :cry: Imi pare foarte rau pt tine. :cry:
Poftim? :cry: Am ramas socata cand am citit :cry: Imi pare tare rau :cry:
:wow: :wow: :wow: ... nu..mai este?? :cry: :cry:
imi pare tare rau.. :cry: ... chiar foarte rau :cry:...
stim k e greu..dar.. o sa treci peste asta..
...
dar de la ce s'a imbolnavit oare? ...
la micul alex cum iti dai seama daca e mascul sau femela?
pe la 18 luni..masculului ii apare un inel de culoare in jurul gatului :rusine:
Exact. Si odata cu inaintarea in varsta, li se formeaza un inel alb in jurul pupilei. Daca pana la 2 ani nu i-a aparut nimic la gat, ci doar o dunga albicioasa cum are al capshunicii, inseamna ca e fetita. Cei verzi, albastrii si albi vor avea inel negru, iar cei galbeni vor avea inel ciclame.
Ps.: David nu mai canta dimineata
si al tau canta dimineatza?
...al meu...adik a mea
... ma scoate din minti..
mai ales pe mami sh pe tati
.. tre sa'i pun un prosop in kp si sa'l duc in alta camera..ca altfel
...
Al meu canta inainte dar am fost plecati din oras 2 saptamani si l-am lasat la niste prieteni de familie. A cantat si acolo dimineata, dar de cand l-am adus acasa nu mai cantaaaa
Si a trecut o luna de atunci. Au fost vreo 3 dimineti doar cand a scos 2 piuituri si atat.... De fapt ... nu stiu daca ceea ce face el se numeste cantec. Atasez un filmulet cu el. Te rog, spune-mi daca si a ta face la fel
Andrei, la pagina 32 exista niste poze cu Alexa. E o femela ajunsa la maturitate. Uite, n-are inel si are pupila inconjurata de alb.
Capshunik..:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FJLSCFW-zUM[/youtube]
Asa face si Rocco?
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri