Hristos a inviat!
Bine v-am regasit! Nu am mai postat de ceva vreme, dar am citit zilnic pe forum.
As vrea sa va intreb despre perioada de naparlire....Exista o anumita perioada din an cand naparlesc papagalii? Cam cat tine? Trebuie sa fac ceva special in perioada aceasta pentru Paco?
De ceva vreme, vreo 3 saptamani, Paco lasa puf si a pierdut cateva pene din coada. Astazi am observat ca inca o pana din codita sta sa pice. E normal sau e motiv de ingrijorare?
De mancat mananca foarte bine si variat....adora merele si salata. I-am pus picuri pentru penaj in apa de baut dar nu vrea sa bea din ea. Daca ii pun apa curata bea....
E vesel, a inceput sa faca galagie , vorba lui alex0205....nu tipa deocamdata
). Am observat ca uneori isi schimba vocea....e un fel de raguseala si mi s-a parut (adica vreaucred sa asa e), ca doreste sa spuna ceva. In fiecare zi vorbesc cu el si timp de 10-15 minute incerc sa il dresez. Am ajuns la performanta ca vine pe deget, mana cand ma apropiu de el, are cateva tentative de a manca din mana, ma lasa sa il mangai pe capusor, ii place cand il suflu....
De asemenea am observat ca penajul in jurul gatului (acolo unde ar trebui sa se formeze dunga neagra) e de alta culoare.....un alt verde decat restul corpului. Se distinge o dunga perfecta dar de un verde mai deschis...Asta e prima faza a formarii dungulitei negre?
O zi buna tututror!