Acum cateva minute a intrat singur pe usita din fata si l-am inchis, am fost pe afara cu copiii dar a ramas sotia sa-l supravegheze, era inca liber cand am venit nu intrase, cred ca doar in weekend am sa-l pot lasa afara o sa incerc dupa un timp si dupa ora 15.00 asa sau cand ajung acasa, sper sa se acomodeze din ce in ce..il lasa sa roada mobila, la plastic tare imi fac griji cum e aerul conditionat ( care nu-l voi pune niciodata in actiune cu el in camera) pt ca e un plastic care pare casant, nu e ca cel de dop sa zic asa..in fine, sper sa nu fie probleme de la astea... a mancat si de la mine din mana mar curatat ( stiu ca nu trebuie sub nici o forma sa ajunga la seminte).
As mai avea nevoie de un sfat, am gasit lista asta de mancaruri si vreau sa va intreb daca este ok: mar, para, struguri (cu sau fara samburi???), kiwi, mango, pepene ( la fel nu stiu daca se poate si verde si galben si cum e cu samburii), portocala ( la fel nu stiu cum sunt samburii, daca nu sunt indicati pt. ei), banana, ananas, caisa ( fara sambure cred dar nu stiu), morcov, cartof ( crud sau fiert?), sfecla, brocoli, ardei gras, rosii coapte ( stiu ca fara coaja), castravete, porumb ( fiert probabil), mazare ( proaspata sau fiarta?), fasole ( ca la mazare nu stiu)...
Multumesc anticipat inca o data !
PS: sunt din Buc, dar repet nu stiam prea multe inainte si l-am luat din Sun Platza ( de la pet shop) unde au mai ramas 2.. unu alb si unu verde si se cam ciuguleau intre ei.... apropo de asta Coco al meu statea mai retras nu se baga la ciuguleli, si asta mi-a placut la el inafara de faptul ca oricum il ochise fimiu 
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 23-03-2013 14:33[/merge_posts_bbcode]
..ah si mai am o intrebare, seara cand ii vine somnul, in mod normal intra singur in colivia lui?