Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
cam bate vantul pe aici
la noi s-a marit familia...
acum gazduim si o nimfa (femela, nu stiu daca ar conta), ma intreb doar daca se vor imprieteni
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
cam bate vantul pe aici
la noi s-a marit familia...
acum gazduim si o nimfa (femela, nu stiu daca ar conta), ma intreb doar daca se vor imprieteni
La Multi Ani,un 8 Martie si o primavara cat mai frumoasa tuturor ''doamnelor si domnisoarelor''! :lma: :succes:
La Multi Ani,un 8 Martie si o primavara cat mai frumoasa tuturor ''doamnelor si domnisoarelor''! :lma: :succes:
multumim la fel
la multi ani tuturor mamicilor de inaripati..
si ce mai fac verzisorii?
al meu se pare ca progreseaza... a inceput de ieri sa se urce pe mana si sa fure mar
eu zic ca e un inceput, are 2 luni jumate la mine
bv ilzul , cu timpul o sa vezi ca o sa faca si mai multe lucruri .
al meu a inceput sa fie un dracusor , il mai pedepsesc de nu il iau deloc pe mine vede el ca nu vreau , cum ma prinde in pat sau oriunde prin camera se pune pe mine , ma si sperie de multe ori , strica tot ce prinde ( telecomanda , telefoane etc. )
a ramas fara cele mai lungi pene din coada ca iau cazut si este atat de haios cu coada asa scurta
ce as vrea sa stea si al meu numai pe mine
al meu are coada scurta cam de cand il am... ma intreb daca o sa i se schimbe
cu siguranta o sa ii creasca .
eu l-am obisnuit sa vina la mine , cu jucarii si cu fructe si legume , acum daca ii arat mana si il chem vine la mine .
zilele trecute stateam in pat si mia adus sotul meu intr-o sticla de jumate o limonada cand a vazut imediat a venit sa ii dau si lui , sau cand mananc fructe sau orice se urca pe mine sa ii dau si lui , si ma sperie de multe ori ca nu ma astept sa vina mai ales ca este satul dar este foarte curios si daca ma vede ca manc , el doar rupe si arunca nu si mananca doar sa stea cu mine
ce sa va mai spun am un nou verzisor ! in varsta de ~3 ani
cuminte , baietel, vine la pupat si pe mana...
superrr nu pui si o poza cu noul membru? sau un filmulet sa iti traiasca
ce sa va mai spun
am un nou verzisor ! in varsta de ~3 ani
cuminte , baietel, vine la pupat si pe mana...
da cu paki .. e un dulce ..
cumintei amandoi
se cearta , se alearga... mai au pana se acomodeaza unul cu celalalt
Pako si Coco
Ce scumpi sunt amandoi , sa il stapanesti sanatos si cuminte .
amandoi sunt baieti?
sa iti traiasca!
unul e sigur baiat celalat nu stiu
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-03-2013 19:41[/merge_posts_bbcode]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QZaADsEarxg[/youtube]
unul e sigur baiat
celalat nu stiu
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-03-2013 19:41[/merge_posts_bbcode]
ii iubesc,, as spune ca, coco e fetita nu as vrea sa vorbesc aiurea dar dupa culoare, arata exact ca paki a mea ..
@tomanicoleta, pai coco nu e cel din stanga? ala e mascul sigur, eu cel putin asa il vad dupa cerc
pako, da as spune si eu ca e femela
deci sa inteleg ca daca este mai galbior e femela, iar daca este cam tot verziu e mascul?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-03-2013 21:50[/merge_posts_bbcode]
din dreapta* pardon... m-am incurcat cu poza dintr-o parte in alta
@tomanicoleta, pai coco nu e cel din stanga? ala e mascul sigur, eu cel putin asa il vad dupa cerc
pako, da as spune si eu ca e femeladeci sa inteleg ca daca este mai galbior e femela, iar daca este cam tot verziu e mascul?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-03-2013 21:50[/merge_posts_bbcode]din dreapta* pardon... m-am incurcat cu poza dintr-o parte in alta
cel cu inel e baietel adica Pako .....asa se face diferentierea la sex prin prezenta inelului negru la baieti
asta stiam, insa nu ii stiam dupa nume
ma refeream la culoare, cumva poate imi dau seama ce e si al meu
dar probabil i se schimba culoarea in timp
asta stiam, insa nu ii stiam dupa nume
ma refeream la culoare, cumva poate imi dau seama ce e si al meu
dar probabil i se schimba culoarea in timp
a mea e fata si are exact aspectul lui coco(cea fara guler) si culoare si tot.. si a mea are 3 ani insa a ramas cu aceiasi culoare .
foarte frumosi
sanatosi sa fie
oricum prietenia lor a inceput , in curand o sa se apropie mai mult... chiar daca ar fi baietei amandoi
sa nu se bata daca sunt baieti amandoi
de curand am primit o ninfa sa am grija de ea si alexandrul meu cam da sa o ciufuleasca (sa o muste, etc)
ori sunt fete amandoua ori asa se inteleg ei cu alte specii...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 15-03-2013 10:38[/merge_posts_bbcode]
am dat o fuga sa ii fac poze si la al meu...
e galben sau e verde?
oricum fiecare are colivia lui , nu prea o sa fie sanse de bataie... doar cand o sa fie liberi... dar atunci sunt supravegheati...
Buna, am un micul alex de 5 ani . L-am invata liber si a distrus tot dormitorul. Am schimbat 4 randuri de perdele, a ros sertarele de la noptiera ,lenjeria de pat,cabluri, s-a apucat si de covor, acum mai nou roade din parchet. nu o intereseaza ( e fetita) nici un fel de jucarie pt papagali, am incercat cu crengi din salcie, nimic . Nu spun daca prinde o carte cum o face. De stat singura mult timp nu se pune problema ca sunt acasa toata ziua .De azi am inchis-o in colie, desi nu sunt adepta la asa ceva. Imi plac animalele libere, dar cu ea pur si simplu nu am ce sa fac. Aveti vrun sfat de a o dezvata sa mai roada tot ce prinde.
PS: Daca nu are activitate isi smulge penene.
Buna, am un micul alex de 5 ani . L-am invata liber si a distrus tot dormitorul. Am schimbat 4 randuri de perdele, a ros sertarele de la noptiera ,lenjeria de pat,cabluri, s-a apucat si de covor, acum mai nou roade din parchet. nu o intereseaza ( e fetita) nici un fel de jucarie pt papagali, am incercat cu crengi din salcie, nimic . Nu spun daca prinde o carte cum o face. De stat singura mult timp nu se pune problema ca sunt acasa toata ziua .De azi am inchis-o in colie, desi nu sunt adepta la asa ceva. Imi plac animalele libere, dar cu ea pur si simplu nu am ce sa fac. Aveti vrun sfat de a o dezvata sa mai roada tot ce prinde.
PS: Daca nu are activitate isi smulge penene.
incearca sa ii distragi atentia jucandute cu ea mai mult timp.dupa 5 ani este cam greu sa o dezveti de mofturile ei.oricum sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri