Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Ia uitati-va cum face maimuta ) Coco, Bravo si fluiera dupa gagici
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GPy_eTfgO-c&feature=youtu.be[/youtube]
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Ia uitati-va cum face maimuta ) Coco, Bravo si fluiera dupa gagici
Ia uitati-va cum face maimuta
) Coco, Bravo si fluiera dupa gagici
e adorabil si ma lasat fara cuvinte.. esti foarte norocos,, ce n-as da sa zica si paki macar un cuvintel..
brvoo coco esti cel mai tare,, te iubesc .
Ce frumos poate sa faca , bv
alnimanui wrote:Ia uitati-va cum face maimuta
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GPy_eTfgO-c&feature=youtu.be[/youtube]Ce frumos poate sa faca , bv
al nimanui ai un papagal tare frumos si destept si se vede ca e bucuros sa te aiba ca stapan :bravo:
Ooooo tzuca-l mama pe ea sau el de scump ce ii !!!!! Doamne da tare dulce e cum sare pe acolo !!!!!!!
tzup tzup tzup:))doamne este haios cand scoate zgomotul acela cand sare:)
eu nu stiu ce mancarica sa ii mai dau in afara de seminte , bananele nu ii plac , ii dau mere , struguri , ardei grad , morcov , dar parca as vrea sa i le mai schimb si nu stiu ce sa ii mai dau , Voi ce le dati sa pape ?
ce bine imi pare sa aud ca sunt sanatosi ai vostri .
eu pe al meu nu l-am mai vazut de o luna, insa am auzit ca se obrazniceste pe zi ce trece
@alnimanui, foarte tare animalutul, sa iti traiasca
eu nu stiu ce mancarica sa ii mai dau in afara de seminte , bananele nu ii plac , ii dau mere , struguri , ardei grad , morcov , dar parca as vrea sa i le mai schimb si nu stiu ce sa ii mai dau
, Voi ce le dati sa pape ?
...kiwi,rodie si foarte multe mandarine sau portocale ...al meu adora portocalele sau mandarinele,a inceput iara cu merele,si kiwi il adora :)rodie stramba putin din nas dar mananca...Cocos ii mai poti da
portocale , mandarine , kiwi nu ii plac le arunca jos
buna! mi-am cumparat un micul alex acum 2 luni dintr-un pt shop,dar nu au stiut sa.mi dea informatii prea detaliate despre el(de genul varsta sau sexul). il tin prin casa,s-a adaptat destul de repede,ma lasa sa-l pup insa nu ii place sa pun mana pe el.este foarte activ,canta dar sunt foarte curioasa daca este baietel sau fetita si cam ce varsta are.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 13-02-2013 20:09[/merge_posts_bbcode]
buna! mi-am cumparat un micul alex acum 2 luni dintr-un pt shop,dar nu au stiut sa.mi dea informatii prea detaliate despre el(de genul varsta sau sexul). il tin prin casa,s-a adaptat destul de repede,ma lasa sa-l pup insa nu ii place sa pun mana pe el.este foarte activ,canta dar sunt foarte curioasa daca este baietel sau fetita si cam ce varsta are.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 13-02-2013 20:09[/merge_posts_bbcode]
buna si bine ai venit,, sa-ti traiasca alexutul.. pana la 3 ani nu prea ai cum sa stii.. nu sti nici ce varsta are, nu are inelus ???
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 13-02-2013 20:09[/merge_posts_bbcode]buna! mi-am cumparat un micul alex acum 2 luni dintr-un pt shop,dar nu au stiut sa.mi dea informatii prea detaliate despre el(de genul varsta sau sexul). il tin prin casa,s-a adaptat destul de repede,ma lasa sa-l pup insa nu ii place sa pun mana pe el.este foarte activ,canta dar sunt foarte curioasa daca este baietel sau fetita si cam ce varsta are.
sa te bucuri de ea/el....dupa penaj are 1.5-2 ani si nu pot zice ca e fata sau baiat mai mult ar fi baiat...succes la imblanzire,eu inca ma chinui:)
mersi! mai lucram si noi la imblanzit! ma gandeam eu ca are peste un an, dar asta e! ma bucur ca s-a adaptat repede.rabdare am destula asa ca sunt sigura ca o sa se apropie mai mult de noi cateva pozici noi
ce mai faceti?nu am auzit nimic de verziturile voastre ceva vreme.....
noi avansam in prostioare pe zi ce trece , exersam vocea , dar momentan vorbeste pe limba lui ca nu inteleg nimik , sper ca in curand sa incepem sa vorbim ca vocea o exersam in fiecare zi
noi u am mai scris de ceva vreme...
Alex_mic face mici progrese incetul cu incetul. Cel mai mult o tolereaza pe Alexia ( fiica-mea ). Ea ii poate face orice. Dimineata o striga sa il ia in camera ei ( inca nu zboara dupa noi prin casa ). Cu Alexia sta mai tot timpul. A inceput usor sa se joace cu jucaria din colivia lui. Nu suporta sa stea singur si striga dupa noi. Cand este doar cu fiica-mea vorbeste cu ea pe limba lui. Daca aparem noi in camera tace. In continuare mananca doar seminte, mei si mar. Astazi i-am pus pepene galben si ananas dar dupa ce le-a gustat le-a aruncat.
Ieri i-am servit kiwi dar a avut aceeasi soarta.
A capatat un obicei: cand ne vede ( pe toti sau pe unul din noi ) ca mancam se duce si el sa manance.
Este liber in permanenta, intra doar sa manance si daca ne apropiem de colivie in timp ce mananca iese fuguta afara de teama ( probabil ) sa nu-l inchidem acolo..nu inteleg de ce ii este frica pentru ca nu l-am inchis niciodata cat timp manca.
una peste alta este un puiut mic si fricos dar care, incet incet, se va imblanzi si vorba sotului meu: nu vom mai scapa de el
ii place sa-l iau pe deget, sa mergem in fata acvariului mare si sa se uite la pestisori.
A facut si el o mica stricaciune: a ros o mufa de la tv-ul din camera fiica-mii.
Problema este ca peste 6 saptamani vom pleca din tara pentru doua saptamani si va trebui sa-l lasam la parintii mei. Sper sa fie ok. Este obisnuit cu mama mea care vine zilnic sa stea cu Alexia si ea este cea care il hraneste cat timp nu suntem noi acasa.
....si ne cad penele. Toata casa e plina de puf speram sa ne creasca si noua codita
cam atat despre noi.
pupam toti :malex: si va doresc rabdare multa tuturor
Si la al meu ii pica puf foarte mult si au picat si vreo 3-4 pene, probabil ca vine primavara , in rest topaie (ca de obicei) ) E foarte activ
http://youtu.be/snhzP79hz1o
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 21-02-2013 14:09[/merge_posts_bbcode]
[youtube]http://youtu.be/snhzP79hz1o[/youtube]
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 21-02-2013 19:04[/merge_posts_bbcode]
Toata ziua numai asa imi face , vorbeste pe limba lui acolo de nu mai tace .
Si al meu naparleste , sper sa se incheie repede perioada naparlirii .:)
Si al meu naparleste , sper sa se incheie repede perioada naparlirii .:)
ce fel naparleste mai exact?
la al meu ii cade puful intr-o veselie, probabil mai mult cand se ciuguleste...
ii cade mult puf dar si pene , jumate de cap il are verde aprins si restul este mai un verde mai deschis ca inca mai are , si la ochii il are are verde aprins si pe spate , de cand a inceput cu caderea pufului/penelor cam asta este cel mai vizibil
la al meu ii cade doar puful, pene nu
si al meu naparleste?
al meu e verde deschis, cam tot )
depinde de cat timp a inceput al tau sa naparleasca ?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-02-2013 11:41[/merge_posts_bbcode]
nu te gandii ca ii cad pene mari ci cele mici , dar inca mai are destul puf la suprafata mai ales pe aripi care trebui sa ii cada .
dar a inceput sa scoata tot felul de sunete de cand se trezeste pana dupa amiaza , inainte sa se bage la somn iar are program de reglat vocea .
a inceput sa fie foarte rau , nu ma mai lasa sa ii curat nici biroul unde sta el , ma musca alearga pe birou sa imi prinda mana sa o muste , sau cand am mana pe colivie se infige zici ca e uliu )
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-02-2013 11:43[/merge_posts_bbcode]
are o pana in coada care e stramba si cand zboara tot i se ridica in sus , si vad ca nu ii mai cade ca il si enerveaza cand zboara
cred ca o luna, de cand am plecat
este perioada in care naparlesc, pentru ca se apropie trecere de la sezonul rece la cald.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri