5,376

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

floricica wrote:
tomanicoleta wrote:
moss wrote:

din punctul meu de vedere apa respectiva nu este decat o risipa de bani.
apa plata iarasi nu este foarte buna, din pacate, nici chiar pentru noi. contine o gramada de minerale, culmea, deloc sanatoase organismului. Ca sa nu mai vorbim ca este in buteliata in pet-uri de plastic

ideal este sa folosim apa de la robinet filtrata, devenind astfel curata si fara urme de clor sau nitriti.
apa foarte buna este si cea osmozata. Noi avem acvariu marin si atunci cad se evapora apa completam cu apa osmozata ( apa de osmoza = molecule de apa pura 100 % )

asa ca va recomand din tot sufletul sa cumparati un filtru si sa renuntati la apa plata. ( sfatul unui doctor  big_smile )
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-01-2013 17:29[/merge_posts_bbcode]

scuze, imbuteliata

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-01-2013 17:36[/merge_posts_bbcode]

alex0205 si noi am inceput sa-l tinem mai mult in colivie pe Alex_mic. Daca inainte era liber pe la ora 11.00, acum ii dam drumul pe la ora 17.00. Evident face ca toate aratarile  smile

de cate ori sun acasa, sa vorbesc cu fiica-mea se aude doar  :malex:

eu stiu ca nici apa plata nu e buna.. dar eu stau la tara , la niu apa provine din fantana si e calcaroasa , asa ca prefer sa-i dau plata..nu am alta alternativa.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-01-2013 20:09[/merge_posts_bbcode]

floricica wrote:

de obicei cand ii puneam apa de la dozator , cand ii spalam vasul a doua zi era foarte unsuros in interior unde era apa , acum de cand ii pun apa aceea cumparata special pentru ei nu mai este unsuros vasul lui .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-01-2013 18:35[/merge_posts_bbcode]

si bibliotecat cat si biroul sunt alunecoase , din cauza asta aluneca cand aterizeaza

smile

unsusroasa si noi se face , asta pentru ca baga mancare acolo la inmuiat, dar daca o schimbi destul de des nu se mai depune.

Apa ii este schimbata in fiecare zi , la fel cum o schimb si cu asta la sticla doar ca apa de la dozator se face unsuroasa iar de cand ii pun apa din sticla asta pentru pasari nu mai este unsuroasa .

Nu stiu dc .

eu io schimb de 2 chiar de 3 cand este nevoie ca si vara ..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

5,377

URAAAAA !!!! Alex_mic a intrat singur in colivie sa manance !!!!! red ca suntem pe drumul cel bun  :k:

5,378 (edited by alex0205 30-01-2013 12:51)

moss wrote:

URAAAAA !!!! Alex_mic a intrat singur in colivie sa manance !!!!! red ca suntem pe drumul cel bun  :k:

cand le e foame intra 100%
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-01-2013 12:51[/merge_posts_bbcode]

dar eu nu inteleg de ce al meu devasteaza osul acela de sepie ....astazi este dinou varza facut bucatele si mult praf in cusca....are vreun motiv sa faca asta?nervi?

:malex:

5,379

poate i se pare interesant ,

probabil isi ascute unghiutele si ciocul  big_smile

5,380

poate face asta pentru ca il ti inchis  big_smile

5,381

moss wrote:

poate face asta pentru ca il ti inchis  big_smile

l-am scos azi....e afara acum

5,382

alex0205 wrote:
moss wrote:

cand le e foame intra 100%
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-01-2013 12:51[/merge_posts_bbcode]

dar eu nu inteleg de ce al meu devasteaza osul acela de sepie ....astazi este dinou varza facut bucatele si mult praf in cusca....are vreun motiv sa faca asta?nervi?

stai linsitit ca nu e singurul care face, la mine perusa il devoreaza imedi si stai linistit ca are calciu, in principiu e bun, abia nu-i creste ciocul prea tare ca se toceste de os .

5,383

tocmai a descoperit un nou loc:))aici l-am gasit cand am venit de la liceu:))culmea nu a ros nimic,sper sa nu o faca....dar foarte haios statea acolo

5,384

alex0205 wrote:

tocmai a descoperit un nou loc:))aici l-am gasit cand am venit de la liceu:))culmea nu a ros nimic,sper sa nu o faca....dar foarte haios statea acolo

e o frumusete.. cand il vezi k se apuca de ros da-i altceva care sa-i atraga atentia.

5,385

Sedinta foto cu Cocuţu

5,386

alnimanui wrote:

Sedinta foto cu Cocuţu

ft frumos!

5,387

alnimanui wrote:

Sedinta foto cu Cocuţu

ce mare si frumos sa facut de cand nu l-am mai vazut si eu.. ati cam lipsit de pe aici..
frumuselu ce sta cocotat.

5,388

paulie are niste urme mici de sange pe peretele unde are playstandul....ciudat am fost atent si la nas,gherute si pene si nu am vazut nimic....a zburat putin haotic si cand am ajuns era cazut pe pat.....si mai tarziu am vazut urmele pe pat

5,389

alex0205 : poate s-a lovit pe undeva... uitate atent la el... oricum nu cred ca ii dadea sangele dintr-o mica lovitura

pun si eu un video dupa baita smile filmat COCO nu a vrut sa se mai spele... avea chef de prostii smile) oricum stea cuminte la uscat smile

vizionati video smile
PS: audio a fost inlocuit cu zgomot de pasarele ....
[youtube]http://youtu.be/3yaSBXIPuZU[/youtube]

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

5,390 (edited by alnimanui 31-01-2013 22:42)

vai nu pot sa cred cum sta el cuminte in prosop...al meu nu sta asa  :k:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-01-2013 22:42[/merge_posts_bbcode]

Al meu ţopăie toată ziua  big_smile
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-U5P0GT25xY&feature=youtu.be[/youtube]

5,391

alex0205 wrote:

paulie are niste urme mici de sange pe peretele unde are playstandul....ciudat am fost atent si la nas,gherute si pene si nu am vazut nimic....a zburat putin haotic si cand am ajuns era cazut pe pat.....si mai tarziu am vazut urmele pe pat

daca il lasi nesupravegheat... sper sa nu fie nimic grav, nu as vrea sa pateasca ceva.. eu sufar pt fiecare in parte.

5,392

Buna!Sunt noua pe site si as vrea sa mi iau un papagal.Eu vreau o nimfa.Credeti ca as putea sa mi iau una tinand cont de faptul ca am avut in trecut 2 perusi si un Micul Alexandru?

5,393 (edited by floricica 01-02-2013 13:10)

alnimanui wrote:

vai nu pot sa cred cum sta el cuminte in prosop...al meu nu sta asa  :k:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-01-2013 22:42[/merge_posts_bbcode]

Al meu ţopăie toată ziua  big_smile
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-U5P0GT25xY&feature=youtu.be[/youtube]

Ce scump este , tare haios  , sa iti traiasca sanatos ca tare dragalas este
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-02-2013 13:08[/merge_posts_bbcode]

alex0205 wrote:

sigur sa lovit in ceva  , incearca sa vezi unde este lovit

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-02-2013 13:10[/merge_posts_bbcode]

tomanicoleta wrote:
alex0205 wrote:

daca il lasi nesupravegheat... sper sa nu fie nimic grav, nu as vrea sa pateasca ceva.. eu sufar pt fiecare in parte.

cu siguranta nu a vrut sa se intample asta , si daca il lasa nesupravegheat 10 minute se putea intampla  , sper sa nu fie nimik grav

5,394 (edited by tomanicoleta 01-02-2013 15:51)

cu siguranta nu a vrut sa se intample asta , si daca il lasa nesupravegheat 10 minute se putea intampla  , sper sa nu fie nimik grav

nu i-am zis cu rautate si stiu ca nu a vrut sa se intample asta.. ma refeream la faptul ca daia e bine sa invete sa stea inchis cand nu poate fi supravegheat..
eu abia fug pana la baie cand e libera ca tocmai de asta ma tem ,,

oare o fi aflat ce sa intamplat si de unde provenea sangele.. sper sa nu fie nimic grav .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-02-2013 16:51[/merge_posts_bbcode]

orchideea_mary wrote:

Buna!Sunt noua pe site si as vrea sa mi iau un papagal.Eu vreau o nimfa.Credeti ca as putea sa mi iau una tinand cont de faptul ca am avut in trecut 2 perusi si un Micul Alexandru?

pai de ce nu ai putea sa-ti iei ?

5,395

alnimanui, foarte frumos  :malex:  are aripile taiate ? ce varsta are ?

azi noapte l-am lasat si eu pentru prima data liber toata noapte dar l-am gasit nemiscat in acelasi loc  smile  cred ca nu-i venea sa creada ce se intampla.
parca este mai putin fricos. L-a plimbat fiica-mea pe umar prin toata casa, l-a luat in camera ei si l-a pus pe lada cu jucarii si au stat amandoi acolo pana cand lui Alex_mic i s-a facut foame si a taiat-o inapoi in colivie sa manance. Ne da pupii la toti, dar in continuare, este fricos.

Sunt semne bune, insa, asa ca tind sa cred ca timpul isi va spune cuvantul.
eu, insa, tot oftez dupa un Marele Alexander  :wis:

5,396

are o pana intoarsa si de acolo a aruncat putin sange cand a zburat...

5,397

tomanicoleta wrote:

nu i-am zis cu rautate si stiu ca nu a vrut sa se intample asta.. ma refeream la faptul ca daia e bine sa invete sa stea inchis cand nu poate fi supravegheat..

oare o fi aflat ce sa intamplat si de unde provenea sangele.. sper sa nu fie nimic grav .

orchideea_mary wrote:

depinde cat este de plimbaret  :malex:  , sper sa nu fi patit nimik grav .

eu cu al meu nu am probleme sa nu il las nesupravegheat , dar nu are in ce sa se raneasca nici cand zboara si nici in locurile unde se joaca , de 3 saptamani al meu sta numai liber nu il inchid deloc in cusca , intra cand ii este foame si seara cand se baga la somn .

micutul meu este din ce in ce mai aproape de mine , se pune pe capul meu , astazi ii puneam mancarica si sa pus pe spatele meu  .  nu ii mai este frica de noi deloc , problema mea este ca nu prea sta mult timp singur ca incepe sa tipe rau si e foarte gelos pe oricine care se apropie de mine si ii dau atentie

5,398

floricica wrote:
tomanicoleta wrote:

orchideea_mary wrote:

depinde cat este de plimbaret  :malex:  , sper sa nu fi patit nimik grav .

eu cu al meu nu am probleme sa nu il las nesupravegheat , dar nu are in ce sa se raneasca nici cand zboara si nici in locurile unde se joaca , de 3 saptamani al meu sta numai liber nu il inchid deloc in cusca , intra cand ii este foame si seara cand se baga la somn .

micutul meu este din ce in ce mai aproape de mine , se pune pe capul meu , astazi ii puneam mancarica si sa pus pe spatele meu  .  nu ii mai este frica de noi deloc , problema mea este ca nu prea sta mult timp singur ca incepe sa tipe rau si e foarte gelos pe oricine care se apropie de mine si ii dau atentie

si al meu sta liber de 3 zile.....a mai stat si o sapt liber dar degeaba tot speriat este...imi pierd rabdarea...

5,399

nu iti pierde rabdarea  pana la urma o sa se dea pe brazda

5,400

toata ziua azi a stat pe tocul usii ....am facut curat cu el pe usa ....si tot asa