Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
buna seara,
alex0205, se pare ca sunteti pe drumul cel bun... :k:
mie mi se pare putin dezordonata coada lui Alex mic. Marea majoritate a verziturilor de pe aici au o coada lunga si tantosa. Se poate sa fie asa ciufulita din cauza ca inca este destul de mic ( 9 luni )
In rest, mananca bine, isi face zilnic penajul si nu am observat niciun semn ca ar fi bolnav, racit sau sa naprleasca..ce parere aveti ?
sorry, nu stiu de ce toate pozele apar culcate :-(denisa82, iti admir strengarul si am urmarit evolutia lui dar si pasiunea ta pentru poze. sa iti traiasca si sa fie sanatos.
e micut, dar o sa i se aseze codita pe parcurs, oricum acum trebuie sa naparleasca si o sa-i creasca alte pene frumoase.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-01-2013 22:55[/merge_posts_bbcode]
buna seara,
alex0205, se pare ca sunteti pe drumul cel bun... :k:
mie mi se pare putin dezordonata coada lui Alex mic. Marea majoritate a verziturilor de pe aici au o coada lunga si tantosa. Se poate sa fie asa ciufulita din cauza ca inca este destul de mic ( 9 luni )
In rest, mananca bine, isi face zilnic penajul si nu am observat niciun semn ca ar fi bolnav, racit sau sa naprleasca..ce parere aveti ?
sorry, nu stiu de ce toate pozele apar culcate :-(denisa82, iti admir strengarul si am urmarit evolutia lui dar si pasiunea ta pentru poze. sa iti traiasca si sa fie sanatos.
e micut, dar o sa i se aseze codita pe parcurs, oricum acum trebuie sa naparleasca si o sa-i creasca alte pene frumoase.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-01-2013 23:07[/merge_posts_bbcode]
a fost mare haz cu intratul in cusca....a intrat iara singur...numai ca miscam umpic spre cusca si el iesea...:))pana am reusit sa inchid a iesit de 5 ori inapoi:))oricum incepe sa arate a papagal normal fricos de mana nu a papagal fricos traumatizat
ti-am spus eu ca asta era problema, incetul cu incetul ve-ti fi foarte buni prieteni.
referitor la naparire, important este sa nu-i ramana locuri unde se vede pielea.. din poze mi se pare o naprlire normala,
si acum cu tot respectul si sper sa nu va suparati v-as recomanda o colivie mai mare, sa aiba loc suficient. colivia mea ar e 150 cm fara picior.. nu zic atat de mare ca poate nu exista posibilitatea dar una unde sa aiaba un pic de spatiu in plus nu doar cat sa-si intinda aripile,
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-01-2013 23:18[/merge_posts_bbcode]
a si am mai uitat sa va intreb ceva . Ai vostri tremura ? Tremura de frig sau asa fac ei ? eu intotdeauna incalzesc camera foarte bine incat se poate sta ca vara
in primul rand nu trebuiesc tinuti la mai putin de 19 grade.. poate tremura cel mai sigur cand ii e frig, insa tremura si de frica dar si de fericire/de emotie.