Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Posibil dar mai ai o speranta, din moment ce vine pe mana si ia jucarioara, poate cu timpul se va mai imblanzi. Ciudat la faza cu tipatul, credeam ca mici alexei nu tipa, ca nimfele de exemplu.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Posibil dar mai ai o speranta, din moment ce vine pe mana si ia jucarioara, poate cu timpul se va mai imblanzi. Ciudat la faza cu tipatul, credeam ca mici alexei nu tipa, ca nimfele de exemplu.
Posibil
dar mai ai o speranta, din moment ce vine pe mana si ia jucarioara, poate cu timpul se va mai imblanzi. Ciudat la faza cu tipatul, credeam ca mici alexei nu tipa, ca nimfele de exemplu.
asa de venit pe mine vine dar sa nu cumva sa vada mainile, vine sta pe picioarele mele si se joaca nu are treaba ..depinde de pasare cu tipatul, insa alexei au un tipat foarte puternic.\
speranta moare ultima asa ca o s-o am in continuare
as dori sa achizitionez un pui de papagal china [face parte din familia alexandrilor]
Foarte bine.
Incearca pe topicul de vanzari cumparari sau faci un topic (daca nu exista) despre acesta.Aici degeaba face parte din familia alexandriilor caci nu te va ajuta nimeni.Deci ai scris pe un topic total gresit.
P.S.Scuze de Off Topic :rusine: .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-10-2012 12:15[/merge_posts_bbcode]
Nico,Pako nu a intrat in perioada de naparlire?
Prin toata casa e plin de puf de la Paulie.Pene nu ii cad asa de multe.Ii pot pune niste vitamine pentru pene in apa?
Buna tuturor! Spune-ti-mi va rog...pentru diaree, este bun orezul fiert?? il fierb si ii dau pe o farfurioara? Cat sa ii dau? banuiesc ca nu trebuie sa fie fierbinte....va rog ajutati-ma:(
Dai ceai de menta.Si orezul fiert,racit si lasa-l sa manance cat vrea :succes: .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-10-2012 14:16[/merge_posts_bbcode]
Uitati ce vitamine voiam sa ii dau lui Paulie.
I-am dat si lui Coco si l-au ajutat.
Buna tuturor! Spune-ti-mi va rog...pentru diaree, este bun orezul fiert?? il fierb si ii dau pe o farfurioara? Cat sa ii dau? banuiesc ca nu trebuie sa fie fierbinte....va rog ajutati-ma:(
Anaid, in loc de apa, da-i sa bea din apa in care ai fiert orezul. De asemenea, tot pentru diaree exista Diropur de la Padovan, care este foarte bun. Multa sanatate puisorului!
Multumesc mult pt raspunsuri....o sa-i dau orezul fiert....si un pic de ceai de menta. Sper sa-i fie bun. Sanatate tuturor :malex: :hug: :hug:
Foarte bine.
Incearca pe topicul de vanzari cumparari sau faci un topic (daca nu exista) despre acesta.Aici degeaba face parte din familia alexandriilor caci nu te va ajuta nimeni.Deci ai scris pe un topic total gresit.
P.S.Scuze de Off Topic :rusine: .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-10-2012 12:15[/merge_posts_bbcode]Nico,Pako nu a intrat in perioada de naparlire?
Prin toata casa e plin de puf de la Paulie.Pene nu ii cad asa de multe.Ii pot pune niste vitamine pentru pene in apa?
ba da este in perioada de naparilre.. eu nu-i pun vitamine in apa ca au un miros de medicament de nu ppoti sta.. eu ii dau bobite pentru pene , fructe si legumne, nu prea sunt de acord cu vitaminele pentru apa
vad k ai akolo niste vitamine pentru perusi, crezi ca ii sunt bune si alexutului?
Pai cand il aveam pe Coco( :nimfa: )veterinarul mi le-a recomandat iar pe etcheta scria "Vitamine pentru pasari exotice".Pe Coco l-au ajutat.
As vrea sa ii dau caci imi e frica,ca e stresat.Cand nu il las pe umar incepe sa se ciuguleasca si parca trage de pene.
Acum i-am facut o baie,nu l-am udat tare numai cat sa se racoreasca putin si dupa repde s-a dus la castronul unde ii pun apa si a mai facut inca una.
Acum e ud se scutura si umbla asa ce nebunul .
Pai cand il aveam pe Coco( :nimfa: )veterinarul mi le-a recomandat iar pe etcheta scria "Vitamine pentru pasari exotice".Pe Coco l-au ajutat.
As vrea sa ii dau caci imi e frica,ca e stresat.Cand nu il las pe umar incepe sa se ciuguleasca si parca trage de pene.
Acum i-am facut o baie,nu l-am udat tare numai cat sa se racoreasca putin si dupa repde s-a dus la castronul unde ii pun apa si a mai facut inca una.
Acum e ud se scutura si umbla asa ce nebunul.
e absolut normal sa se aranjeze mai mult ca deobicei si sa fie mai moracanos.. e un comportament absolut normal.. eu te-as sfatui sa nu-l indopi cu tot felu de vitamine, medicamente din comert.. parerea mea..
si eu initial am vrut sa-i dau lui pako ceva pentru imunitatete ca citisem ca sunt extrem de bune si surpriza...nici moarta nu i-am pus asa ceva , se puneau tot in apa si dupa ce miroseau a medicament oribil de tare, faceau si apa portocalie si unsuroasa(am pus intrun pahar si cand am vazut ,am renuntat la idee) .. mai bine mergem pe produse naturiste.
Buna idee.Si acestea coloreaza apa tot asa portocalie doar ca nu se ingroasa nu nimic doar isi schimba mirosul si culoarea.Oricum am renuntat si multumesc.
Buna idee.Si acestea coloreaza apa tot asa portocalie doar ca nu se ingroasa nu nimic doar isi schimba mirosul si culoarea.Oricum am renuntat si multumesc.
ma bucur ca ai renuntat. nu ai pt ce multumi..
mirosul si culoarea face dovada ca este plina de chimicale..nici nu ar fi baut din ea cu siguranta ,cel putin al meu nu se apropie daca are ceva .
Nu stiu cum ar fi reactionat.
Si eu i-am pus lui Rio in apa vitamine si nu a baut deloc, iar dupa ce i-am schimbat apa imediat a sarit sa bea )
azi am fost sa-i cumpar mancarica lui paki de la petshopul din carrefour ferria si am vazut 2 micul alexander bleu , masculi , frumosi rau dar mi s-a rupt sufletul de ei , i-as fi luat acasa..erau asa de speiati si de neingrijiti.. va jur ca ma apucat plansul acolo..m-am rugat de cei de acolo sa ma lase sa le fac o poza...imi doresc sa-i ia cineva cat mai repede de acolo..
latifa iarta-ma pt reclama, dar poate cineva de pe forum are dorinta si posibilitate sa-i cumpere
Eu inteleg ce zici tu si sincer iti dau dreptate insa crezi ca asta va schimba ceva ? Daca cineva ii cumpara ei vor aduce 3, 4 si tot mai multi daca vad ca se vand. Singura solutie este sa nu se mai cumpere animale din petshop-uri pentru ca daca au vanzare vor aduce si mai multi.
niste pozici cu mine:X
Heelp! Nu stiu ce sa ma mai fac cu Paco al meu. Tipa intr-una! Si nu glumesc cand zic intr-una. Cred ca l-a innebunit si pe Ozzie. Am zis ca tipa pentru ca e singur si nu sta cu mine...acum l-am luat pe Ozzie si degeaba. Ii dau drumul, mergem la baita, are mancare, apa, mar...si el sta in leagan si tipa. Stau cu el in camera si vorbesc cu el pentru ca inainte ciripea frumos. Acum trebuie sa plec pentru ca nu il mai suport la un moment dat. Cate 5-10 min tipa incontinuu. Nu stiu ce sa-i fac! Inainte il acopeream dimineata si statea pana ma trezeam si eu.Acum tipa chiar daca il acopar. Il iubesc foarte mult si nu am vrut sa renunt la el si am mai luat inca unul ca sa nu simta ca eu sunt la servici, dar sincer am momente cand chiar nu pot sa il mai suport. Cel mic sta cuminte pe batul lui si mananca, iar dementul asta tipa. Ajutati-ma cu un sfat ceva pentru ca efectiv la un moment dat nu o sa mai pot sa il tin.
Nu prea sunt multe de facut.Papagalii sunt galagiosi iar cei mari cum sunt alexeii nostri tipa si rod.Asta stim cand ii cumparam,nu?!....Mai ales in apartament daca sunt foarte aproape de noi ne asurzesc.Insa daca ii iubim rezistam eroic
Heelp! Nu stiu ce sa ma mai fac cu Paco al meu. Tipa intr-una! Si nu glumesc cand zic intr-una. Cred ca l-a innebunit si pe Ozzie. Am zis ca tipa pentru ca e singur si nu sta cu mine...acum l-am luat pe Ozzie si degeaba. Ii dau drumul, mergem la baita, are mancare, apa, mar...si el sta in leagan si tipa. Stau cu el in camera si vorbesc cu el pentru ca inainte ciripea frumos. Acum trebuie sa plec pentru ca nu il mai suport la un moment dat. Cate 5-10 min tipa incontinuu. Nu stiu ce sa-i fac! Inainte il acopeream dimineata si statea pana ma trezeam si eu.Acum tipa chiar daca il acopar. Il iubesc foarte mult si nu am vrut sa renunt la el si am mai luat inca unul ca sa nu simta ca eu sunt la servici, dar sincer am momente cand chiar nu pot sa il mai suport. Cel mic sta cuminte pe batul lui si mananca, iar dementul asta tipa. Ajutati-ma cu un sfat ceva pentru ca efectiv la un moment dat nu o sa mai pot sa il tin.
ajung sa cred ca e ceva de la vreme sau nu stiu ce ca si eu patesc acelasi lucru ca si tine.. la fel la fel tipa si nu tace orice i-ai da si orice i-ai face.
Hey!Ce va mai fac verzisorii?Eu am fost la tara si acum Paulie nu se mai dezlipeste de mine .
ce liniste pe aici.. nu mai intra nimeni si pe la noi?!
da.Ne-am impodobit colivia :bravo: .Avem o hintuta,o mingiuta de cauciuc,o jucarioara pentru ros si o scara .Facem progrese,invtam lucruri noi pe zi ce trece si fluieram intruna.
Ce mai fac Pachi,Nico?
da.Ne-am impodobit colivia :bravo: .Avem o hintuta,o mingiuta de cauciuc,o jucarioara pentru ros si o scara
.Facem progrese,invtam lucruri noi pe zi ce trece si fluieram intruna.
Ce mai fac Pachi,Nico?
acum e sus cocotat la somnic.. mai sta putin si o sa coboare sa doarma mai comod.. are toane cand tipa prea mult, alteori nici nu-l aud.invata sa urce pe mana.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri