Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
am si eu o intrebare crengile de nuc sunt bune pentru ei adica nu le face nici un rau?
salcia e foarte buna
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica: 1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
am si eu o intrebare crengile de nuc sunt bune pentru ei adica nu le face nici un rau?
salcia e foarte buna
multumesc pentru raspunsuri :merci:
Ce va mai fac verzisorii?Paulie nu se mai satura de apa si de uitat pe geam :hihi: .
ziua buna, noi tocmai am mancat si a inceput sa tipe al meu. Si uita asa a capatat putina carnita. Mai nou tipa ca un miorlait daca nu-i dai.
ziua buna, noi tocmai am mancat si a inceput sa tipe al meu. Si uita asa a capatat putina carnita. Mai nou tipa ca un miorlait daca nu-i dai.
eu ti-as da un sfat din experienta propie, nu-i mai da sa manance cand tipa ca el o sa conceapa ca daca tipa ii dai sa manance, eu asa am facut cu pako si acum nu stiu cum sa-l dezvat, nici nu pot sta la masa de el cat tipa.
Pachi si febletea lui...
Pachi si febletea lui...
e un scump, un dulce si un frumos.. sa-i pup eu cioculetul lui ala mare
denisa82 wrote:Pachi si febletea lui...
e un scump, un dulce si un frumos.. sa-i pup eu cioculetul lui ala mare
Multumim te pupam
Denisa e o dulcuata.Azi am iesit si noi prima oara afara si ne-a placutImitam tot ce auzeam si tot azi am invatat sa facem ceau cu labuta.Cand mami zice "ceau" eu ridic labuta si fluier.Acum nu vreau sa dorm!
Adaugat: 23-08-2012 23:00
Avem voe sa papam strugurel?
Avem voe sa papam strugurel?
fara probleme dar sa fie spalat super bine,pachi e inebunit dupa struguri.
multumesc.Si azi vom iesi afara si o sa facem poze .
si pako e inebunit dupa struguri.. da doar cumparati, cei din curte nu-i plac, probabil unde sunt prea zemosi,.
Da.Paulie nu se atinge de semintele sau fructele mici sin cancare.Mananca tot ce e mare.Nu stiu de ce el e pitic.
Adaugat: 24-08-2012 15:52
Am incercat si ne place dar avem voie sa papam di samburii?
eu ii tai boaba jumate si ii scot samburele....
nu stiu daca are voie sau nu, dar mai bine pentru orice eventualitate taie bobita de strugure si scoate tu samburi, eu asa ii dau sa fiu mai sigura.. a si sa nu-i dai prea mult ca se poate deranja la stomacel, eu ii dau maxim 2/3 bobite pe zi.
I-am dat o bobita si se pare ca a evitat samburele singurel.Nu mai iesim afara ca e cam frig .Speram sa fie mai cald maine.
La tine a fost frig ieri?La noi in Bucuresti erau 40 de grade Eu nu ieseam afara ca era prea cald
Da,dar azi va fi cald .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-08-2012 13:30[/merge_posts_bbcode]
Buna dimineata :bd: .Paulie s-a jucat de-a ninja aseara .Fara sa-l vad eu a iesit afara.S-a suit pe colivie sus si a venit usurel in jos si a inceput sa imi manance pepenele
.Imi venea sa il mamanc eu pe el ce simpatic era.Sa il si aud putin nu a scos nici un sunetel pana acum cand m-am trezit ca de maine la scoala pentru meditatii si m-a lasa sa dorm cea ce nu ii sta in fire.
Verzisorii vostri ce mai fac?Dan,ce iti mai face raza de soare?
roko face bine, cam sperios dar ne acomodam noi.Cu cantatul nu il intrece nimeni l-am mai auzit stranutand dar nu cred ca e nimic.
roko face bine, cam sperios dar ne acomodam noi.Cu cantatul nu il intrece nimeni
l-am mai auzit stranutand dar nu cred ca e nimic.
poate stranuta de la vreun puf sau ai vazut ca dupa ce se scarpina se vede ca un fel de matreata si poate fi de la ea.
:bd: Paulie s-a trezit cu chef de vorba.Daca ii spun "ssst nu e voie" spune si el "sssss".Cand cainele e nervos spune si el "rrrr rrrrr" .Mai tarziu am sa incarc un filmulet sa il vedeti cum papa
.
Coco e bine Toate bune si frumoase... a invatat sa se dea in leagan
) si ii place...
yo_dan : daca nu stranuta tot timpul... e de la puf ... a intrat aiurea
Coco e bine
Toate bune si frumoase... a invatat sa se dea in leagan
) si ii place...
yo_dan : daca nu stranuta tot timpul... e de la puf ... a intrat aiurea
nu v-am mai vazut de mult pe aici, nu stiam ce mai face cocutu..
suntem foarte ocupati
Coco e bine... in momentul de fata vrea sa fie bagat in seama eu unul il supar putin si nu ii acord atentie... e nebunie mare... nu stie ce sa mai faca... e un scump
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri