eu zic cel mai bine sa ii faci pofta, sa mananci langa el si o sa vrea sau punei in colivie si cand o sa ramana singur o sa ia ... in legatura cu mixul de seminte eu zic sa i le lasi in colivie, fiecare pasare isi alege hrana care o vrea, al meu la fel manca doar semintele din mancare iar acum alege mai mult seminte de grau si porumb..
ai foarte mare grija cand il scoti afara ,chiar daca are aripile taiate..(sa nu patesti ce a patit anamaria cu marele alex).. dar ai niste papagali superbi,sa-ti traisca si sa ne ti la curent
Adaugat: 26-06-2012 12:04
luminitza wrote:Buna seara tuturor
Am si eu o intrebare legata de Micul Alexandru. Cei care detineti un asemenea exemplar, imi puteti spune si mie daca face foarte multa galagie? As vrea sa imi cumpar si eu unul, dar, stiu ca cer prea mult, cum ca as vrea sa nu faca galagie, este totusi o pasare, dar numai asa pot tine un papagal, deoarece prietenul meu se supara cand fac nimfele mele galagie Eu le mai suport, ca tin mult la ele, dar cum am foarte mult de invatat pentru facultate, nu pot sta in galagie, si decat sa le acopar mereu colivia, mai bine le dau cuiva care sa le poata ingriji mai bine. Revenind la Micul Alexandru, l-am vazut pe Rio si imi place foarte mult, mai ales ca este si bland
Dar daca sunt la fel de galagiosi ca nimfele, nu stiu, o sa imi fie greu sa vad casa goala, fara pasaroi care sa zboare prin ea 
depinde de fiecare pasare in parte, al meu tipa in special seara.. insa poate ai noroc si nimeresti un alex bland. darfiecare pasare are momentele el si trebuie sa faca si ea ceva, cum si noi trebuie sa vorbim...
animalutele mele: 2 :malex: 1 :perus: 6 :caine: 2 :pisica: