Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Cateva poze cu puiul de vanzare,il dau pentru ca doresc sa imi iau o pereche de rossela rubino
ce frumos este :malex: .. :hug:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Cateva poze cu puiul de vanzare,il dau pentru ca doresc sa imi iau o pereche de rossela rubino
ce frumos este :malex: .. :hug:
Buna! Eu sunt noua pe aici si inca nu am micul alexander ci doar un perus momentan dar am o intrebare pentru moviaqua, de unde ai luat cusca si cat a costat ? Ma intereseaza pentru caci si eu vreau sa-mi iau un micul alexander dar prin toamna dupa ce vin din concediu.Si e superb puiul tau , pacat ca vrei sa-l vinzi !
Buna! Eu sunt noua pe aici si inca nu am micul alexander ci doar un perus momentan dar am o intrebare pentru moviaqua, de unde ai luat cusca si cat a costat ? Ma intereseaza pentru caci si eu vreau sa-mi iau un micul alexander dar prin toamna dupa ce vin din concediu.Si e superb puiul tau , pacat ca vrei sa-l vinzi !
Buna.Voliera se numeste Liana,am comandat o de pe net,insa era ultima la pretul de 675 lei plus 20 lei pentru transport.Am gasit o la cel mai mic pret noua,sigilata, a trebuit sa o montez eu dupa plan.De aici am cumparat-o dar era ultima sau probabl una a fost.Peste tot am gasit o mult peste 675 lei.Acum vad ca au modificat pretul transportului.Il vand pentru ca vreau sa imi iau o pereche de rossela.Daca esti interesata vorbim si ti l pot trimite,nu cred ca in toamna gasesti pentru ca de obicei acesta este sezonul lor din cate stiu eu.Toate cele bune si sanatate voua si pararilor voastre indiferent de specie
Uitasem de adresa http://www.animaniashop.ro/produs.php?id=1297
Adaugat: 09-06-2012 15:55
mirela72 wrote:Buna! Eu sunt noua pe aici si inca nu am micul alexander ci doar un perus momentan dar am o intrebare pentru moviaqua, de unde ai luat cusca si cat a costat ? Ma intereseaza pentru caci si eu vreau sa-mi iau un micul alexander dar prin toamna dupa ce vin din concediu.Si e superb puiul tau , pacat ca vrei sa-l vinzi !
Buna.Voliera se numeste Liana,am comandat o de pe net,insa era ultima la pretul de 675 lei plus 20 lei pentru transport.Am gasit o la cel mai mic pret noua,sigilata, a trebuit sa o montez eu dupa plan.De aici am cumparat-o dar era ultima sau probabl una a fost.Peste tot am gasit o mult peste 675 lei.Acum vad ca au modificat pretul transportului.Il vand pentru ca vreau sa imi iau o pereche de rossela.Daca esti interesata vorbim si ti l pot trimite,nu cred ca in toamna gasesti pentru ca de obicei acesta este sezonul lor din cate stiu eu.Toate cele bune si sanatate voua si pararilor voastre indiferent de specie
Uitasem de adresa http://www.animaniashop.ro/produs.php?id=1297
Tocmai i-am comandat jucaria asta de pe net..nu de la noi, din uk..de abia astept sa vina...
Tocmai i-am comandat jucaria asta de pe net..nu de la noi, din uk..de abia astept sa vina...
ce frumoasa e ... cat te costa cu tot cu transport ?
am vazut si eu la petshop-ul din carrefour feria sipirala da e imbracata in carpa colorata foarte frumoasa..
de unde pot comanda ham pentru papagali?
ham poti sa cumperi de pe ebay, cea mai ieftina e in jur de 30 de dolari
ma costa 4 lire cu totul adica vreo 20-25 ron.nu mi se pare scumpa deloc
Adaugat: 09-06-2012 18:45
de unde pot comanda ham pentru papagali?
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A6406&rt=nc&_nkw=bird%20harness&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&_pgn=1
moviaqua wrote:de unde pot comanda ham pentru papagali?
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A6406&rt=nc&_nkw=bird%20harness&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&_pgn=1
Pe viitor poate ma ajuti sa comand un ham am un vecin care are si el micul alex si i am zis ca este asa ceva pentru papagali si mia zis sa ma uit sa vad
ms mult pt link
denisa82 wrote:moviaqua wrote:de unde pot comanda ham pentru papagali?
Pe viitor poate ma ajuti sa comand un ham
am un vecin care are si el micul alex si i am zis ca este asa ceva pentru papagali si mia zis sa ma uit sa vad
ms mult pt link
sigur, cu multa placere.
Denisa,ai un card special sau cum ? si eu voiam sa iau lucruri de pe e-bay dar costau transportul de te rupea (de n ori mai mult decat produsul) ...
Denisa,ai un card special sau cum ? si eu voiam sa iau lucruri de pe e-bay dar costau transportul de te rupea (de n ori mai mult decat produsul) ...
nu am un card special ci un cont de paypal unde bag bani..si da la unele transportul e mai scump decat obiectul in sine..trebuie sa te si uiti de unde sunt trimise ..uk,us,china
Aham,foarte tare e super asta pentru inaripatul tau :heart:
denisa82 wrote:Tocmai i-am comandat jucaria asta de pe net..nu de la noi, din uk..de abia astept sa vina...
ma costa 4 lire cu totul adica vreo 20-25 ron.nu mi se pare scumpa deloc
pai nu e mult de loc,,, ma gandeam ca duce mult mai mult..
pentru nicoleta
pentru nicoleta
sunt adorabile,imi plac mult... si pako la fel de dulce si adorabil in pozica :hug: :heart:
pentru nicoleta
Sunt frumoase.Denisa te poti uita dupa un ham pt mic alex?Oarenu se pot confectiona?Nu par atat de complexe:)
denisa82 wrote:pentru nicoleta
Sunt frumoase.Denisa te poti uita dupa un ham pt mic alex?Oarenu se pot confectiona?Nu par atat de complexe:)
ma uit dupa ham la noi de 2 ani de cand il am pe paco si n-am vazut..cand vad iti spun...nu par complexe ,dar n-am incercat sa fac unul
moviaqua wrote:denisa82 wrote:pentru nicoleta
ma uit dupa ham la noi de 2 ani de cand il am pe paco si n-am vazut..cand vad iti spun...nu par complexe ,dar n-am incercat sa fac unul
Nu cred ca o sa apara prea curand desi vorba ta nu par complexe.Sunt sigur ca se pot face cu usurinta mai ales daca ai masina de cusut sau stii pe cineva:D sa ne dam cu parerea si sa facem un plan ce zici?:D poate si altii vor fi incantati sa aibe pentru pasarile lor asa ceva fie ca sunt mici sau mari ce am vazut pe site sunt cam pe la 20 de lire aproximativ 1oo lei cred:D plus transportul.Nu ar fi convenabil deloc zic eu.
Am gasit eu un site unde arata cum se face in casa ham pentru papagal.. Daca vreti va dau pe privat link-ul, doar ca explicatiile sunt in italiana.
Am gasit eu un site unde arata cum se face in casa ham pentru papagal.. Daca vreti va dau pe privat link-ul, doar ca explicatiile sunt in italiana.
Te rog sa ne trimiti, eu unul sunt interesat.
Adaugat: 10-06-2012 14:20
Interesant despre hamul prezentat de zucchina.Cu siguranta e mai practic sa il faci acasa daca ai un pic de indemanare.Denisa eu zic ca nu are rost sa comandam de pe net:)
Interesant despre hamul prezentat de zucchina.Cu siguranta e mai practic sa il faci acasa daca ai un pic de indemanare.Denisa eu zic ca nu are rost sa comandam de pe net:)
Trimite-mi si mie linkul pe mp te rog si vedem ne facem producatori de ham.
moviaqua wrote:Interesant despre hamul prezentat de zucchina.Cu siguranta e mai practic sa il faci acasa daca ai un pic de indemanare.Denisa eu zic ca nu are rost sa comandam de pe net:)
Trimite-mi si mie linkul pe mp te rog si vedem ne facem producatori de ham.
ai mesaj privat denisa
poze de azi cu pachi...sunt un pic neclare ca ne speriem rau de blitz si nici nu vreau sa-i bag lumina in ochi
trimite-mi si mie linkul te rog.
Ne facem toti ham pentru alexutii nostri.
Chiar am vrut de foarte mult timp sa iau unul sau sa fac unul. noi avem curte si cand mai stam afara e fain sa-l luam si pe el.
saptamana trecuta l-am scos cu noi cu tot cu cusca, dar e mai fain cu ham.
Ms mult.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri