3,976

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

tomanicoleta wrote:
denisa82 wrote:
tomanicoleta wrote:

zici ca sunt ai mei(la aspect ma refer) ...sunt tare draguti

auziti eu am perusa de cand sunt mai mica si nu stiam ca ii pot da drumul(de vreo 5 ani nu a mai zburat) oare va mai putea zbura dupa atata timp,ca as vrea sa-i dau drumul si ei ..

off saracuta de ce nu i-ai dat drumul?dupa atata timp nici nu stiu ce sa-ti zic.

pentru ca nu stiam ( si pentru ca ea a stat in camera parintilor si acolo am 4catei si mi-a fost frica).. imi pare foarte rau si ma simt vinovata.

offf poti sa incerci desi ma indoiesc ca o sa iasa ...adica  daca asa s-a obisnuit de mica.nu stiu ce sa zic

Max-aratinga nanday

3,977

nu stiu ce varsta are ca am gasit-o.. o sa incerc desi mi-e frica sa nu pateasca ceva

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,978

tomanicoleta wrote:

nu stiu ce varsta are ca am gasit-o.. o sa incerc desi mi-e frica sa nu pateasca ceva

daca ii dai drumul ai grija unde ii dai drumul sa nu fie ff multe locuri unde se poate lovi/baga (dupa dulap,bufet)

Max-aratinga nanday

3,979

am o intrebare incep sa cred ca Paulie este fetita si avem niste prieteni de fam care au si ei micul alex dar este baiat si nu stiu daca se pot inperechea  doi frati caci au fost cumparati de la aceeas crescatorie sunt dor din generati diferite Paco (baiatul) are 7 luni iar Paulie inplineste 2 luni si 2 saptamani vineri (25.05.2012). :malex:  :malex:  :malex:  :heart:  :heart:  :heart:  :nimfa:  :nimfa:  :nimfa:  :hamster:  :hamster:

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

3,980

patriciuca wrote:

am o intrebare incep sa cred ca Paulie este fetita si avem niste prieteni de fam care au si ei micul alex dar este baiat si nu stiu daca se pot inperechea  doi frati caci au fost cumparati de la aceeas crescatorie sunt dor din generati diferite Paco (baiatul) are 7 luni iar Paulie inplineste 2 luni si 2 saptamani vineri (25.05.2012). :malex:  :malex:  :malex:  :heart:  :heart:  :heart:  :nimfa:  :nimfa:  :nimfa:  :hamster:  :hamster:

Ei de imperecheat se pot imperechea numai  ca sunt trei probleme :
1. Fiind frati , puii vor iesi cu malformatii (handicap)
2. Varsta difera destul de mult.
3. Si nu e indicat big_smile
Sanatate la toti !
  :sanatate:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

3,981

patriciuca wrote:

inca e devreme sa te pronunti in vederea sexului  :malex: deoarece este foarte mica...si la imperechere mai dureaza abia dupa 2 ani ajung la maturitatea sexula..
pana cand o sa ajunga la acea perioada mai ai destul sa geasesti un alt baietel daca se dovedeste a fi fata

Adaugat: 22-05-2012 22:40

ce linistie e pe aici pe la noi ,,, ce mai fac alexutzi vostri?

3,982

Am si eu o intrebare. Alexutzu meu naparleste...sau cel putin asa cred. Ii cad destul de multe pene.  M-am uitat la el sa vad daca are ceva pe piele si este in regula. Mananca, se joaca, ne iubim, este in parametrii normali. Initial a inceput cate o pana de pe aripi, puf, iar acum ii cad foarte tare penele de pe cap.
Are in jur de 1 an.Este normal?

3,983

pako al meu a cam racit ,a stranutat toata noapte si i-a curs nasucul(nu-mi pot imagina cum de a racit ca nu a stat in frig ,nici in curent, nici baie nu a facut, si cu atat mai putin n-a iesit afara) ce sa-i dau de raceala sau ce sa-i fac?  sad
el asa e vioi,se joaca,manaca da doar ca stranuta

Adaugat: 26-05-2012 19:13

andrusca wrote:

Am si eu o intrebare. Alexutzu meu naparleste...sau cel putin asa cred. Ii cad destul de multe pene.  M-am uitat la el sa vad daca are ceva pe piele si este in regula. Mananca, se joaca, ne iubim, este in parametrii normali. Initial a inceput cate o pana de pe aripi, puf, iar acum ii cad foarte tare penele de pe cap.
Are in jur de 1 an.Este normal?

e normal, ei naparlesc la schimbarea anotimului de la frig la cald si invers.. al meu naparleste de 2 ori pe an..atat primavara cat si toamna.
intai cade puful,apoi penle din cap si de pe aripi iar ultimele penele de pe codita(dar nu ramane chel)

3,984

tomanicoleta wrote:

pako al meu a cam racit ,a stranutat toata noapte si i-a curs nasucul(nu-mi pot imagina cum de a racit ca nu a stat in frig ,nici in curent, nici baie nu a facut, si cu atat mai putin n-a iesit afara) ce sa-i dau de raceala sau ce sa-i fac?  sad

Nico poti sa-i dai Bronchipur de la Sera.  Probabil ca l-a afectat aceasta schimbare de temperatura si umiditatea excesiva. Si ca sa ii intaresti sistemul imunitar ar fi bine sa ii dai si niste vitamine. Multivitaminico de la Padovan mi se par mie cel mai bune si am vazut ca majoritatea crescatorilor de copilasi inaripati tot asta folosesc pentru micutii lor. Multa sanatate lui Pako, sa se faca bine repede! :pup:  :malex:

Roro esti parte din sufletul meu!

3,985

rowena wrote:
tomanicoleta wrote:

Nico poti sa-i dai Bronchipur de la Sera.  Probabil ca l-a afectat aceasta schimbare de temperatura si umiditatea excesiva. Si ca sa ii intaresti sistemul imunitar ar fi bine sa ii dai si niste vitamine. Multivitaminico de la Padovan mi se par mie cel mai bune si am vazut ca majoritatea crescatorilor de copilasi inaripati tot asta folosesc pentru micutii lor. Multa sanatate lui Pako, sa se faca bine repede! :pup:  :malex:

in primul rand multumesc tare mult de raspuns ,chiar eram speriata ca nu stiam ce sa-i fac si ce sa-i dau,,
ii dadeam niste vitamine ce se puneau in apa insa la petshopul unde merg eu nu l-am mai gasit ,asa ca in ultima vreme i-am dat numai bobitelele alea pentru pene.. aici in zona chiar nu am de unde sa-i iau si la petshop ajung abia pe 5.. pentru caini si pisici gasesti pe toate drumurile insa pentru altfel de animale si pasari trebuie sa cauti de te plictisesti . multumesc mult

Adaugat: 27-05-2012 13:43

ne-a trecut raceala iar ieri ma lasat mami toata ziua afara din cusca si am fost tare cuminte ,chiar am dormit pe jos.. mai avem si poze ca am facut o sedinta  foto dar o sa le punem mai tarziu,ajung 2 deocamdata ca nu vrem sa plictisim.. va pupam

3,986

tomanicoleta wrote:

ne-a trecut raceala iar ieri ma lasat mami toata ziua afara din cusca si am fost tare cuminte ,chiar am dormit pe jos.. mai avem si poze ca am facut o sedinta  foto dar o sa le punem mai tarziu,ajung 2 deocamdata ca nu vrem sa plictisim.. va pupam

ce galusca cuminte si dulce ai!poze poze..te pup

Max-aratinga nanday

3,987

ce galusca cuminte si dulce ai!poze poze..te pup

eee.. pe jumatate cuminte,daca ar fi si bland atunci ar fi perfect.. multumim la fel..

3,988

Seara buna la toata lumea, scuze ca nu am mai aparut pe aici, dar sunt cu casa in santier smile, ma bucur sa aud ca toata lumea este bine si ca Pako nu mai este racit smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jH5Bs1y52t4&feature=youtube_gdata[/youtube]

Ricky al meu creste si este foarte afurisit sad((, exista vreo posibilitate sa-l dezvat de zburat pe lustra, nu de alta dar azi i-am facut baita si a zburat sus pe lustra si mi-a fost teama sad(((, nici pe televizor nu are voie sau pe geam sa roada chedarul (cu asta am rezolvat cand ii dau drumul inchid geamul, dar cand va veni caldura nu cred ca pot face la fel sad( ) si el tot acolo zboara sad(

am cautat pe google dar nu am gasit nimic... trebuie sa existe o cale sa-l dezvat...

3,989

Ricky al meu creste si este foarte afurisit sad((, exista vreo posibilitate sa-l dezvat de zburat pe lustra, nu de alta dar azi i-am facut baita si a zburat sus pe lustra si mi-a fost teama sad(((, nici pe televizor nu are voie sau pe geam sa roada chedarul (cu asta am rezolvat cand ii dau drumul inchid geamul, dar cand va veni caldura nu cred ca pot face la fel sad( ) si el tot acolo zboara sad(
am cautat pe google dar nu am gasit nimic... trebuie sa existe o cale sa-l dezvat...

in primul rand trebuie sa-ti spun ca e suberb, adorabil de frumos si de cuminte. e scump foc cu pixu ala,zici ca e un catelus..
in legatura cu problema ta nu stiu incearca sa-i faci un playstand mai mare sau prinde niste cozi de matura cu niste lant(fa niste leagane) sus in tavan si poate e atras sa stea acolo si nu se mai duce sus la lustra.. iar daca asta nu se poate atunci ultima varianta ar fi sa pui o altfel de lustra. altceva nu-mi trece prin cap. oricum e dulce dulce de tot.

3,990

tomanicoleta wrote:

in primul rand trebuie sa-ti spun ca e suberb, adorabil de frumos si de cuminte. e scump foc cu pixu ala,zici ca e un catelus..
in legatura cu problema ta nu stiu incearca sa-i faci un playstand mai mare sau prinde niste cozi de matura cu niste lant(fa niste leagane) sus in tavan si poate e atras sa stea acolo si nu se mai duce sus la lustra.. iar daca asta nu se poate atunci ultima varianta ar fi sa pui o altfel de lustra. altceva nu-mi trece prin cap. oricum e dulce dulce de tot.

Merci mult nico si pako al tau este un scump <3, Ricky cuminte??  nu prea smile), am vorbit cu cineva care are salcie creata in curte sa-i fac un stand frumos, are un stand dar in forma de T cu bete de matura... am oprit si multe dopuri de la sticle de pepsi, dupa care este inebunit, dar inca nu prea are stabilitate sa-l tina cu gheruta... daca tot va continua sa se urce pe lustra va trebui sa o schimb sad((

iti multumesc de raspuns , va pupam si va imbratisam cu drag <3

3,991 (edited by Latifa 02-06-2012 17:05)

In sfarsit l-am inlocuit pe Scooby sad , Acum pe el il cheama Coco....sper sa nu fuga pe geam ca celalalt , de aia i-am si pus nume de papagal , poate celalalt a fost prea suparat ca i-am pus nume de caine tongue Sa va traiasca toti Papagalii !
Pentru prima zi, foarte jucaus baiatul smile

El e Coco

3,992

alnimanui wrote:

El e Coco

un pitic frumos..sa-ti traiasca!pupam

Max-aratinga nanday

3,993

alnimanui wrote:

El e Coco

e foarte frumos. sa va traiasca si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti sa zic asa mai popular. e cumintel,ce varsta are? mai spune-ne despre el si te mai asteptam cu poze..
ai grija de el ca e un scump.

3,994

Acum l-am cumparat de la Dl Nicolae din Ploiesti, sa zic acum 2 ore am venit acasa cu el.....deja chiraie, chi-chi-chi.....are cam 2 luni maxim....

3,995

alnimanui wrote:

El e Coco

vai ce scumpic este, sa-ti traiasca, cate luni are? nu cred ca scooby a fugit din cauza numelui sad...

3,996

Salutare... am ceva timp de cand nu am mai intrat, stiu ca sunt dator care voi cu poze :d nu am uitat,insa am o intreabre oare un papagal ar putea inghiti fire de par?Eu am o oarecare fobie fata de firele de par cazute.Astept pareri :)Fiecare probabil l a un moment dat a avut o nelamurire mai bizara sa zic smile).

Adaugat: 03-06-2012 18:49

De vanzare pui de micul alexandru 2 luni 75% cred ca e mascul dupa aspect pret 270 pentru poze poze detalii si livrare lasati mesaj privat

3,997 (edited by Latifa 04-06-2012 15:59)

Si, Coco a facut baie din prima zi cand l-am adus acasa....Cum a auzit apa curgand la chiuveta TOP in ea smile)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ev279mCOFOc&feature=youtu.be[/youtube]

3,998

ioi ce scump eee :bravo:

Animalul nu are nevoie de o pregatire speciala pentru a fi animal. Omul însa pentru a deveni om are nevoie de educatie. Educatia face diferenta dintre oameni si animale.

3,999

Lasa-i putina apa in chiuveta(cam de doua-trei degete), adora sa se lase cu burtica in apa si cu ciocul se va stropi de aceea tot baga caputul acolo.

4,000

alnimanui wrote:

Si, Coco a facut baie din prima zi cand l-am adus acasa....Cum a auzit apa curgand la chiuveta TOP in ea smile)

vai ce scumpic este, sa-ti traiasca sa se faca mare, sanatos si frumos smile
pe la ce varsta ii creste prima data primul rand de pene lungi din codita???