Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Daca ramaneti in pana de jucarii. va pot ajuta si eu cu mare drag.

Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata!

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Ce ne poti oferi shadowdinasty
Denisa si eu vreau 2 , cum ai zis tu ca ai luat , una steluta si cealalta , multumesc si cand le ai imi ceri datele de contact, multumesc frumos :sanatate:
Denisa si eu vreau 2 , cum ai zis tu ca ai luat , una steluta si cealalta , multumesc si cand le ai imi ceri datele de contact, multumesc frumos :sanatate:
ok..saptamana viitoare le cumpar,cand le am va cer datele.
hei si maine facem 2 anisori !!!! :lma: :malex:
La multi ani! Sa iti traiasca mult puiutul si sa va bucurati de el cu sanatate! :lma:
La multi ani! Sa iti traiasca mult puiutul si sa va bucurati de el cu sanatate! :lma:
multumesc tare mult. :hug:
despre ce jucarii este vorba ?
La multi, multi ani copilas scump! Sa ai parte de viata lunga si frumoasa, cu multa sanatate si sa o iubesti pe mami a ta, sa fie si ea fericita cu tine si prin tine! :pup: :lma:
La multi, multi ani copilas scump! Sa ai parte de viata lunga si frumoasa, cu multa sanatate si sa o iubesti pe mami a ta, sa fie si ea fericita cu tine si prin tine! :pup: :lma:
multumim tare mult rowena,la fel si tie si puiutului tau.. cu adevarat emotionant mesajul tau. multumim enorm :hug: :pup:
la multi ani,sa-ti traiasca scumpetea...cadoul(adica jucariile saptamana viitoare)
la multi ani ! Sa iti traiasca ! :malex:
la multi ani! :lma: :hug:
tomanicoleta wrote:hei si maine facem 2 anisori !!!! :lma: :malex:
la multi ani,sa-ti traiasca scumpetea...cadoul(adica jucariile saptamana viitoare)
multumim frumos denisa, la fel si lui pako al tau si tuturor puiutilor de aici. :hug: :pup:
multumim tare mult si frumos tuturor.. :hug:
Dupa baita :perusi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=57QmFFbnuQY&feature=youtu.be[/youtube]
ce-i place sa se balaceasca .. e tare scump.
nu mi-ai raspuns
Ai tu de vanzare ? Ne poti arata niste jucarii din care sa alegem ?
se pare ca shadowdinasty nu doreste sa ne raspunda..
Lucrez intr-un magazin de animale. Deci daca vedeti pe net ceva ce va place, imi aratati poza, si pot sa va comand. Scuze, nu am vazut ca mi-ati scris...
Lucrez intr-un magazin de animale. Deci daca vedeti pe net ceva ce va place, imi aratati poza, si pot sa va comand. Scuze, nu am vazut ca mi-ati scris...
aha.. ok ..chiar o sa ma uit si daca e ceva te anunt, mersi.
eu am un micul elx de o luna si jumatate si nu stiu daca e baiat sau fata ca de la ce varsta le apare cerculetul are un vearde fosforescent sus la gat in spate o urma foarte subtire neagra si o linie si mai subtire rosie are albastru iauntrul cozii galben si pe aripioare galben albastre negru si verdein rest e bn e jucaus nu ii e frica de mn desi il am de 1saptamana si vine pe deget :malex: :succes: :bravo:
Adaugat: 08-05-2012 18:09
Bravo sa-ti traiasca frumusute e splendid :lma:
Din pacate din cauza surorii mele Scooby al meu scump si drag a tulit-o pe geam afara si nu l-am mai gasit.CE credeti are sanse sa se intoarca ?Eu zic ca nu, ori il papa vreo pisica ori moare de foame zic eu......2-3 zile maxim ......Pfoai sunt asa suparat.Sau poate daca nu-l prinde vreo pisica daca i-o fi foame sa se duca la cineva , la vreun om ca e obisnuit cu persoanele si sa aud prin oras ca l-a gasit cineva......
http://imageshack.us/photo/my-images/59/102iil.jpg/
Adaugat: 08-05-2012 19:03
Din pacate din cauza surorii mele Scooby al meu scump si drag a tulit-o pe geam afara si nu l-am mai gasit.CE credeti are sanse sa se intoarca ?Eu zic ca nu, ori il papa vreo pisica ori moare de foame zic eu......2-3 zile maxim ......Pfoai sunt asa suparat.Sau poate daca nu-l prinde vreo pisica daca i-o fi foame sa se duca la cineva , la vreun om ca e obisnuit cu persoanele si sa aud prin oras ca l-a gasit cineva......
http://imageshack.us/photo/my-images/59/102iil.jpg/
offf ce rau imi pare...poate il gaseste cineva ca scenariul cu pisica e horror.
Acum sincer si fara mancare cat sa traiasca?Poate ca daca-l intareste foamea sa se duca la cineva, la lume.....Nu stiu cat ar fi putut sa zboare ca sunt ceva copaci pe langa bloc.....m-am uitat in toti foarte atent si nu era, nu cred ca poate zbura asa mult.Prin casa daca dadea 2 ture sufragerie-dormitor era obosit
Din ce oras esti? Poate vreun forumist te poate ajuta sa il gasesti!
Din pacate oras mic Urlati/Prahova
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri