3,701 (edited by Latifa 20-03-2012 15:45)

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Carlo eu zic ca odata ce l-ai luat pe acesta sa il pastrezi .. indiferent de ce sex este toti sunt niste scumpi. stai linistit si eu am aceiasi problema si il am de aproximativ 1 an si nu prea pun mana pe el da in schimb ia din mana vine la mine sau pe umar/mana cand am ceva de mancare deci o sa faci progrese (cand ii dai drumu prin camera apucate si manaca fructe,seminte si o sa vezi k de pofta o sa vina sa mancati impreuna) ..  Si mie mi sa spus ca este baiat dar cred ca este fata si are cam 1 an si 9 luni :malex: .. insa asta nu conteaza. si eu sper sa pot sa-l mangai ..cum face denisa,cred ca e foarte mandra ca are un puiut asa cuminte.. eu inca sper ca o sa reusesc.. asa ca nu renunta .. :

oare cand ii putem da cate putin afara la aer pe  :malex: nostri?

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,702

Carlo, ar fi pacat sa il/o dai acum dupa ce a inceput sa se acomodeze cu casa si cu voi. Se va debusola si va suferi bietul sufletel pt ca va fi pasat de colo-colo. Chiar daca e sa fie fetita, ele sunt la fel de inteligente, de gingase si iubitoare ca si baiateii. Au si aceeasi capacitate de a vorbi. Singura diferenta e ca nu au gulerasul negru la gat, atat. Acorda-i timp si incet-incet va prinde incredere in voi, se va simti iubit/iubita si se va apropia. Nici al meu nu ma lasa sa il ating, dar nu ma supar pe el si nu-l fortez. Il lasam sa faca pasii catre noi in ritmul lui. Sunt niste scumpi mici care ne fac viata mai frumoasa chiar si cu simpla lor prezenta in preajma noastra! Iubeste-l(o) asa cum este si ai sa vezi ca va merita investitia sufleteasca!

Nicoleta, cel mai bine ar fi in timpul pranzului cand e mai cald. Cred ca de cand se ajunge la temeratura de 23 grade Celsius nu mai poate fi pericol. Atat cat sa nu stea cumva in curent, si sa ai grija sa nu-ti evadeze pt ca nu mai stiu sa se intoarca inapoi chiar daca vor. Mai la vara pot fi scosi afara la aer pe toata perioada zilei.

Pupam cioculetele!  :malex:

Roro esti parte din sufletul meu!

3,703

Multumesc pentru raspunsurile voastre. Acum chiar nu mai stiu ce sa fac. S-a facut o pasare foarte frumoasa decand e cu mine.
:malex:  :nb:

3,704

carlo wrote:

Multumesc pentru raspunsurile voastre. Acum chiar nu mai stiu ce sa fac. S-a facut o pasare foarte frumoasa decand e cu mine.

te ajutam noi sa decizi .. cel mai bine o/il pastrezi  ..faci parte din familia ei/lui..  :malex:

Adaugat: 20-03-2012 22:56

pe timpul veri sta afara da doar ziua insa acum zilele astea a fost asa frumos insa nu am indraznit sa il scot la aer ...me temeam sa nu raceasca sau sa nu fie prea brusca schimbarea de temperatura asa ca am decis sa-l tin in casa ..multumesc pt raspunsul tau rowena :hug:  :malex:

3,705

carlo wrote:

il pastrezi si o sa se faca si mai frumos si cuminte.

Adaugat: 20-03-2012 23:16

tomanicoleta wrote:

pe timpul veri sta afara da doar ziua insa acum zilele astea a fost asa frumos insa nu am indraznit sa il scot la aer ...me temeam sa nu raceasca sau sa nu fie prea brusca schimbarea de temperatura asa ca am decis sa-l tin in casa ..multumesc pt raspunsul tau rowena :hug:  :malex:

vara asta m-am gandit sa-l scot  la munte asa ca i-am cumparat o cusca de transport si incercam usor usor sa ne obisnuim cu ea..asa ca sper la vara sa facem poze cu galusca in natura. va pup

Max-aratinga nanday

3,706

vara asta m-am gandit sa-l scot  la munte asa ca i-am cumparat o cusca de transport si incercam usor usor sa ne obisnuim cu ea..asa ca sper la vara sa facem poze cu galusca in natura. va pup

o sa fie foarte fericit ... chiar te apreciez enorm pentru atentia pe care io dai puiutului tau :hug:  :hug: ..si eu sunt la fel si as face orice pt puiutul meu si sunt inebunita dupa el,il iubesc ..  :malex:

3,707

tomanicoleta wrote:

o sa fie foarte fericit ... chiar te apreciez enorm pentru atentia pe care io dai puiutului tau :hug:  :hug: ..si eu sunt la fel si as face orice pt puiutul meu si sunt inebunita dupa el,il iubesc ..  :malex:

Multumesc pentru aprecieri esti o dulce.e copilul meu, sunt topita dupa el.

Max-aratinga nanday

3,708

denisa82 wrote:
tomanicoleta wrote:

Aaaa, deci nu aberez cand ma intreb daca voi putea oare sa-l scot "la joaca cu copii" :hihi:  Acum cateva seri ma gandeam la faptul ca vine primavara, vara si noi vom sta mai mult pe-afara , mai ales cu Bogdanel care are 4 ani si poate stiti si voi cum este, de dimineata pana seara joaca, joaca, joaca..... mai are 4 copii de aceeasi varsta cu care se joaca in fiecare zi ca suntem vecini. El cu copii si eu cu mamicile si ca sa revin la papagal, ar trebui sa stea si el afara cu noi la poarta intr-o colivie rezonabila ca sa nu stea singur in casa.
Sotul meu a spus ca aberez dar vad ca nu este chiar asa, nu as fi singura care iese cu pasarea dupa ea. In felul aceste s-ar bucura si ar socializa mai multi copii cu ea/el, nu numai noi si Bogdan.
Voi ce credeti? Ar fi o bucurie pentru papagal sau un stres?

3,709

gmona wrote:
denisa82 wrote:
tomanicoleta wrote:

Aaaa, deci nu aberez cand ma intreb daca voi putea oare sa-l scot "la joaca cu copii" :hihi:  Acum cateva seri ma gandeam la faptul ca vine primavara, vara si noi vom sta mai mult pe-afara , mai ales cu Bogdanel care are 4 ani si poate stiti si voi cum este, de dimineata pana seara joaca, joaca, joaca..... mai are 4 copii de aceeasi varsta cu care se joaca in fiecare zi ca suntem vecini. El cu copii si eu cu mamicile si ca sa revin la papagal, ar trebui sa stea si el afara cu noi la poarta intr-o colivie rezonabila ca sa nu stea singur in casa.
Sotul meu a spus ca aberez dar vad ca nu este chiar asa, nu as fi singura care iese cu pasarea dupa ea. In felul aceste s-ar bucura si ar socializa mai multi copii cu ea/el, nu numai noi si Bogdan.

daca este obisnuit cu copii si nu il streseaza galagia lor cred ca va fii fericit.

Max-aratinga nanday

3,710

Aaaa, deci nu aberez cand ma intreb daca voi putea oare sa-l scot "la joaca cu copii"   Acum cateva seri ma gandeam la faptul ca vine primavara, vara si noi vom sta mai mult pe-afara , mai ales cu Bogdanel care are 4 ani si poate stiti si voi cum este, de dimineata pana seara joaca, joaca, joaca..... mai are 4 copii de aceeasi varsta cu care se joaca in fiecare zi ca suntem vecini. El cu copii si eu cu mamicile si ca sa revin la papagal, ar trebui sa stea si el afara cu noi la poarta intr-o colivie rezonabila ca sa nu stea singur in casa.

nu se intampla nimic daca vara sta afara, al meu sta de pe la 11 pana pe la ora 20/21 si e chiar bucuros .. eu mai bine zic sa-l nu-l scoti la poarta .. il poti tine la aer in curte .La poarta se mai face praf ,toata lumea se va mira de el si ca si un copil zic eu se deoche ...si altele..  :malex:

3,711

Am vazut ca al tau sta afara vara si ca ii prieste, dar ziceam sa-l iau cu mine ca sa am mai mult contact cu el. Ca asa el in curte inchis si noi in strada.....nu as vrea sa-l iau si dupa 3 luni sa pun anunt ca-l vand sau donez. Am citit ca sunt destul de pretentiosi si nu te poti juca cu sentimentele lor. Ma tot gandesc ce fac cu el pe perioada de vara cand noi stam mai mult pe la poarta si nu in casa sau in curte.
Mai am timp de gandire ca sa gasesc cate o rezolvare la toate grijile mele pana ce voi gasi un micut de 2 luni jumatate albastru. Deocamdata am numai promisiuni pentru luna mai.

3,712

gmona wrote:

Am vazut ca al tau sta afara vara si ca ii prieste, dar ziceam sa-l iau cu mine ca sa am mai mult contact cu el. Ca asa el in curte inchis si noi in strada.....nu as vrea sa-l iau si dupa 3 luni sa pun anunt ca-l vand sau donez. Am citit ca sunt destul de pretentiosi si nu te poti juca cu sentimentele lor. Ma tot gandesc ce fac cu el pe perioada de vara cand noi stam mai mult pe la poarta si nu in casa sau in curte.
Mai am timp de gandire ca sa gasesc cate o rezolvare la toate grijile mele pana ce voi gasi un micut de 2 luni jumatate albastru. Deocamdata am numai promisiuni pentru luna mai.

al meu iubeste sa stea afara.. da bineinteles ii incui colivia si ii dau foarte multe jucarele...nu cred ca tu stai la poarta zilnic de diminteata pana seara ... mie mi-ar place sa-l pot implazi in asa fel incat sa-i pot pune ham sa nu zbolare decat cat ii dau eu voie si sa il iau pe umara sa ies cu el .. :heart:
Pana la vara mai ai timp destul da ti-am zis parerea mea e ca sa nu-l socoti la poarta da o data de doua mai merge.. banuiesc ca totusi mai trec masini si se face praf .. acum tu decizi wink

3,713

Esti comica rau, auzi la tine sa-i pui ham ca sa iesi cu el pe umar..... smile  smile , super tare !

3,714

sa nu uiti sa pui si botnita sau ciocnita mai bine zis

3,715

http://www.furnfeathers.co.uk/shop/birds-parrots/parrot-toys/accessories/aviator-parrot-harness/prod_203.html

trebuia sa verificati intai ca exista si apoi sa vb .. pakt..

uitativa pe link-ul de mai sus

Adaugat: 22-03-2012 21:00

acesta este hamil pentru papagali..si se gasesc pentru fiecare specie  :malex:

3,716

Stai stai stai, ca eu nu am spus cu rautate ca esti comica. Este adevarat ca nu stiam de hamuri si alte accesorii dar chiar nu am ras. Si nici Carlo nu cred ca a spus de "ciocnita" cu ganduri necurate. Pur si simplu ma amuzam gandindu-ma la cam cum ar arata. Daca te-as fi cunoscut mai bine si as fi stiut ca te superi.....nu as mai fi facut nici un comentariu.
Multumesc pentru raspunsurile de mai sus si scuze daca te-am deranjat, nu asta a fost intentia mea. sad

3,717

gmona wrote:

Stai stai stai, ca eu nu am spus cu rautate ca esti comica. Este adevarat ca nu stiam de hamuri si alte accesorii dar chiar nu am ras. Si nici Carlo nu cred ca a spus de "ciocnita" cu ganduri necurate. Pur si simplu ma amuzam gandindu-ma la cam cum ar arata. Daca te-as fi cunoscut mai bine si as fi stiut ca te superi.....nu as mai fi facut nici un comentariu.
Multumesc pentru raspunsurile de mai sus si scuze daca te-am deranjat, nu asta a fost intentia mea. sad

stai linistita, nu face nimic, doar ca mi sa parut ca ati zis asa rautacios si m-am  simtit prost... a trecut. prieteni? :malex:  :hug:

3,718

tomanicoleta wrote:

acesta este hamil pentru papagali..si se gasesc pentru fiecare specie  :malex:

ce fata simpatica are asta mic cu galben si verde.hai nu mai fii suparata nu multi stiu ca exista o groaza de accesorii pentru puiutii nostrii pentru ca la noi nu prea se gasesc.te pup dulce

Max-aratinga nanday

3,719

gmona wrote:

stai linistita, nu face nimic, doar ca mi sa parut ca ati zis asa rautacios si m-am  simtit prost... a trecut. prieteni? :malex:  :hug:

3,720

:hug:

3,721

:rusine:  :floare:

3,722

ce fata simpatica are asta mic cu galben si verde.hai nu mai fii suparata nu multi stiu ca exista o groaza de accesorii pentru puiutii nostrii pentru ca la noi nu prea se gasesc.te pup dulce

da sunt o multime insa pacat ca la noi in tara nu se prea gasesc ..  sad  sad

3,723

buna dimineata . am mai crescut un pic .am inceput usor sa mancam mar,crengute de mei.sper sa va placa  ce vedeti.

3,724

sunt adorabili  :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,725

Vreau si eu pareri pentru o Colivie, o sa-mi cumpar curand un Micul Alexandru de la Domnul Nicolae......unul din cei de mai sus din poza big_smile O colivie sa fie la un pret decent zic eu....in jurul a 200 lei, sau daca cineva stie cam ce masuri pentru colivie....astept pareri