3,651

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

roadem roadem si ne mai si jucam.va pupam

Max-aratinga nanday

3,652

E adorabil  :hug:  Sa-ti traiasca  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,653

Estera wrote:

E adorabil  :hug:  Sa-ti traiasca  :pup:

Multumim

Max-aratinga nanday

3,654

denisa82 wrote:

Paco, minune mica, pe zi ce trece te faci din ce in ce mai frumos!
Denisa te rog sa pupi baiatul din partea noastra!
Va pupam. :malex:

Roro esti parte din sufletul meu!

3,655

Ce inelus frumos i-a crescut ! :pup: Suntem baieti mari de acum... :hihi:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

3,656 (edited by Latifa 04-03-2012 23:07)

deci este fenomenal :malex:

3,657

rowena wrote:
denisa82 wrote:

Paco, minune mica, pe zi ce trece te faci din ce in ce mai frumos!
Denisa te rog sa pupi baiatul din partea noastra!

il pup  din partea voastra o data si restul de la mine smile

Adaugat: 04-03-2012 23:14

maya-maytza wrote:

Suntem barbatel in toata regula cu fitze de mascul rasfatat.Multumim.pupam pe toata lumea

Max-aratinga nanday

3,658

vorbeste? :malex:

3,659

vladutz98 wrote:

vorbeste? :malex:

Nu vorbeste dar imita unele sunete pe care le aude(telefon ,pupat,ciocanitoarea woody).

Max-aratinga nanday

3,660

ar fi taare ca atunci cand invata sa vorbeasca si te scapi cu o injuratura (vin nimste musafiri se uita la el si il intreaba ce faci el dute-n*************) :malex:  :malex:  :malex:  :malex:

3,661

vladutz98 wrote:

ar fi taare ca atunci cand invata sa vorbeasca si te scapi cu o injuratura (vin nimste musafiri se uita la el si il intreaba ce faci el dute-n*************) :malex:  :malex:  :malex:  :malex:

smile  smile  smile ar fii super tare desi ma indoiesc ca la varsta asta mai poate fii invatat sa vorbeasca are 2ani si 4-5 luni

Max-aratinga nanday

3,662

s-ar mai putea sa-l inveti greu dar nu imposibil :malex:  bafta in continoare
p.s:foarte frumos alexuu tau

3,663

denisa82 wrote:

super Denisa .. iubesc papagalul tau ca si pe al meu ,,,e un scump .. defapt iubesc papagali tuturor :X :malex:  :malex:

Adaugat: 05-03-2012 19:39

am si eu o nelamurire si poate ma lanuriti voi,, din poze voi ce credeti pako al meu seamana a baietel sau a fetita ? are 1an 7/8 luni.. :malex:  :malex:

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,664

tomanicoleta wrote:

am si eu o nelamurire si poate ma lanuriti voi,, din poze voi ce credeti pako al meu seamana a baietel sau a fetita ? are 1an 7/8 luni.. :malex:  :malex:

Mie imi pare ca seamana a fetita. Nu-mi dau bine seama din poze, ce culoare este dunga din jurul gatului?

3,665

:malex:  :malex:  :malex: din poze reiese ca e baietel uitate la gatul lui are un inel ? dka are este baiat dka nu are este fetita
p.s:foarte frumos alexuu tau :malex:  :malex:  :malex:

3,666

tomanicoleta wrote:

multumim ..si al tau e scump foc..nu prea imi dau seama sunt cam neclare pozele si nu se vede bine gatul.daca are guler negru e baiat daca doar e un verde mai sters in jurul gatului e fetita.

Max-aratinga nanday

3,667

pai am observat k a inceput un pic de gri spre negru parca seamana a inel .. da ma deruteaza ca nu-i mai apare odata de tot ...nu sa spus ca e baietel dar..nu stiu ce sa zic

3,668

tomanicoleta wrote:

pai am observat k a inceput un pic de gri spre negru parca seamana a inel .. da ma deruteaza ca nu-i mai apare odata de tot ...nu sa spus ca e baietel dar..nu stiu ce sa zic

Lui paco i-a iesit un fulg roz initial si apoi incet incet si cate unul negru si usor am avut un guleras...daca te  uiti inapoi la pagini cred ca am pus si poze cu primul lui fulg..poate reusesti sa faci niste poze mai clare cu gatul ca sa iti spun sigur.

Max-aratinga nanday

3,669

tomanicoleta wrote:

Nicoleta, daca are dunga gri spre negru si nu verde deschis, inseamna ca e un baietel. Eu asa am citit. Din experienta nu pot sa-ti spun pt ca eu pe Coco l-am luat cand deja incepuse sa se faca negru firicelul de guleras. Dar Denisa a trecut prin aceasta etapa cu Paco si ea stie cum se face trecerea de la copilarie la adolescenta la micutii nostri.
Orice ar fi, baietel sau fetita, e o scumpete mica si dragalasa care merita toata iubirea.

3,670

sper sa nu se supere nimeni pe mine cu atatea poze ... astea am reusit sa i le fac acum dar nu se vad foarte bine ..el e mai agitat de fel si nu sta de nici un fel linistit... multumesc tuturor:) :malex:

3,671

ce dragutz eee  :succes:

3,672

Estera wrote:

florry11 ai o minunatie de papagal  :pup:
Poti te rog frumos sa imi spui cam ce dimensiuni are colivia?  :pls:

Colivia are 60cm pe 40, dar e cam micuta pentru Micul Alex din punctul meu de vedere. Coco o foloseste doar ca sa doarma....pe ea. In colivie nu a mai intrat de 6 luni. Suntem norocosi ca e asa cuminte!
Atasez cateva poze cu Coco jucandu-se cu clopotelul - mai nou e jucaria ei preferata.

Adaugat: 06-03-2012 08:15

denisa82 wrote:
maya-maytza wrote:

Suntem barbatel in toata regula cu fitze de mascul rasfatat.Multumim.pupam pe toata lumea

Denisa, Paco este un "barbatel" superb! L-am urmarit crescand si va multumesc voua tuturor pentru ca am avut multe de invatat din experientele voaste cu micutii! Pupici tuturor.

3,673

florry11 wrote:
denisa82 wrote:
maya-maytza wrote:

Denisa, Paco este un "barbatel" superb! L-am urmarit crescand si va multumesc voua tuturor pentru ca am avut multe de invatat din experientele voaste cu micutii! Pupici tuturor.

multumim .si tu ai o splendoare..asa face si paco cu clopotelul isi baga ciocul inauntru sa ajunga la chestia aia care se misca si sa vezi ce ofuscat e ca nu o poate scoate.va pupam

Max-aratinga nanday

3,674

florry11 multumesc mult  :pup: Coco e un dulce  :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,675

vladutz98 wrote:

ce dragutz eee  :succes:

multumesc  :malex: