Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
el e iubirea mea mica
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
el e iubirea mea mica
ce scumpic e :pup:
toata ziu sta in fata oglinzii
pune-i o oglinda mai amre ca sa se poate vedea pe tot
o sa ii iau ...asta am luat asa ca sa vad daca ii place
Adaugat: 09-03-2009 16:18
Astazi l-am scos pe Tweety, si spre bucuria mea nu mai musca asa de mult, bine il tinem in prosop, dar ne-o lasat sa-l mangaiem si am putut sa-l pup pe cap :heart: cred ca si de aceea ne-o lasat pt ca s-o obosit ca foarte greu am putut sa-l prindem , dar am putut sa-l pup
broavo :sanatate: ai mai facut un pas in imblanzirea lui Twetty ...felicitari :bravo:
sper ca nu o sa mai tina mult sa-l imblanzesc za eu vreau sa-l pup toooaaaata ziua :heart:
te inteleg ) si eu vreau sa ma joc cu hamsterul meu toata ziua dar el doarme toata ziua iar seara nu ma lasa pe mina sa dorm ca face galagie
ioooi dragul de el , de cand are Tweety oglinda nici el nu mai face prea multa galagie , ci toata ziua se uita in oglinda
exact...crede ca cel din oglina este real ,asa are si el cu cine sa "vorbeasca"...are companie daca ii pui morcov in colivie ai sa vezi ca ia din morcov si ii da si celui din oglinda
e f dragutz goti:) sa iti traiasca:)! pare sanatos din poze..in privinta sexului..pare baiat dupa forma capului..dar tre sa mai asteptam;)pare destul de puiutz..cam 1 an parerea mea..
sa ii scoti batoanele din cusk si sa nu ii mai iei niciodata! eventual, spice de miei:) sunt f toxice..au fost cazuri cand au murit papagali din cauza asta..inlocuieste le cu spice de miei si fructe proaspete;)
scuze dak ti am dat raspunsuri la intrebari care nu le ai pus..dar cred ca o sa iti foloseasca:)
dak mai are cineva intrebari la aceasta specie, astept:) (am citit ceva despre ei..:D:D:)
ms pt sfat , da are aproape 1 an in aprilie face 1 an , in legatura cu baturi ..,.daca ar fi toxice ...nu cred ca ar avea voie pet shoppurile sa le comercializeze parerea mea
sunt pline de coloranti si aditivi.....scrie si pe ambalaj ce contin....numai naturale nu sunt....s-au mai auzit cazuri cand au murit papagalii de la ele......dar,ce sa facem,daca rasfatatii nostri nu mananca ce trebuie.......sunt ca niste copii care mai vor din cand in cand sucuri sau chipsuri....sunt si produse care nu contin minuni de astea...le gasesti tot la pet-shop...dar nu arata asa bine si nici pe papagal n-or sa-l prea incante.............
As avea o problema ...Tweety tremura mult si nnu stiu de la ce ...ca nu e frig in camera ....dar mananca bine ...bea apa ...ciripeste ...dar nu stiu de ce tremura ....asta nu numai de acuma o inceput ca deja de can l-am luat tremura as aun pic .....de la ce poate sa fie ???????????????
Sper ca nu are nimica
Adaugat: 10-03-2009 15:34
Tweety al meu la 5 minute de pauza
nush ce sa spun goti..ma gandesc poate are momente cand ii e frica ..si de aia tremura..
dak ai obs, si tu mai tremuri din cand in cand fara motiv, asa k, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji..
sa il mai urmaresti sa vezi cum evolueaza ! bafta!
Tweety cu o pana in cap ) arata ca o fetita cu o floare
)
Adaugat: 10-03-2009 19:13
) Tot cu pana
de fapt ..ala e un puf oricum e tare simpatic
tot nu ai scos batoanele alea... :furios:
cine mai are micul alex pe forum?
chiar cine mai are Micul Alexander????
Adaugat: 10-03-2009 22:49
Tweety de cand are oglinda..atata se aranjeaza .. ) mai ceva ca o mireasa
nu se misca din fata oglinzii numia cand mananca
) :rusine:
Adaugat: 15-03-2009 16:50
Pruncul meu nu mai e interesat saiasa din cusca pot sa ii las usita deschisa ca nu-l intereseaza...astazi o iesit pt 2 secunde...si s-o dus inapoi la oglinda lui )
deoarece mi au placut ffff mult articolele despre imperecherea la micul alex..am sa pun niste poze fff dragutze cu puisori:D
Adaugat: 21-03-2009 19:10
:heart::heart::heart::heart:
:heart: :heart: :heart: :heart: c draguti sunt :heart: cati ai?
eu am numai un papagal ...si chiar is pe ganduri ...pt ca din cate mi-o spus crescatorul de la cine am luat papagalul ...ca in parilie face un an ...dar eu pe inel nu vad sa scrie 08 adica 2008 ...nu stiu ce sa spun
deocamdata am doar o femela lutino..dar vara asta achizitionez si un mascul lutino:) acusi ma apuc sa construiesc o voliera o sa va tin la curent:)
din pacate eu nu am unde sa tin doua ...si Tweety ii destul de galagios uneori ....
Ce dragalashi sunt cei mici :heart:
dupa cum arata in poze voi ce spuneti cat timp poate sa aiba Tweety?
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri