3,101

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

sunt atat de fericita! ieri am facut primul progres cu Rocco! a venit si mi-a mancat din mana printre gratiile coliviei, dupa ce am stat vreo 10 minute rugandu-ma de el sa vina sa pape si eram amortita toata! imi da semne ca incepe sa capete incredere in mine si ma bucur foarte mult! smile sper sa il pot invata sa ma iubeasca si sa vina la mine! smile
si da, doresc un papagal baietel Bourke roz. stiu ca nu o sa se impace cu Rocco, dar mai am 2 perusi si cu siguranta vor fi buni prieteni. smile cu perechea pentru Rocco mai astept sa vad intai ce am eu.... baietel sau fetita.... smile)

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

3,102 (edited by suana 14-04-2011 09:43)

Bourke e doar putin mai mare decat un  perus si se intelege foarte bine cu ei.Ma bucur pentru progresele facute cu Rocco  :bravo: .Ei sunt pofticiosi tare si ,cu mancarica pana la urma, nu rabda sa nu vina sa vada ce le oferi.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,103

suana wrote:

Bourke e doar putin mai mare decat un  perus si se intelege foarte bine cu ei.Ma bucur pentru progresele facute cu Rocco  :bravo: .Ei sunt pofticiosi tare si ,cu mancarica pana la urma, nu rabda sa nu vina sa vada ce le oferi.

,daca nu gasesti,anunta-ma,ca are cineva aici si poate rezolvam ceva
numai sa imi spui pe la ce pret se invart,sa stiu cum negociez cu respectivul.

3,104 (edited by suana 14-04-2011 16:09)

Mi-ar place tare mult cata,multumesc mult.Pretul era la 120 de lei.Chiar vreau o fetita pentru Pink.Si daca n-are cum sa ajunga la mine prin cineva , poate trag eu o fuga,intr-o plimbare.Tinem legatura si daca in zilele urmatoare nu aud nimic aici ne reorientam....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,105

suana wrote:

Mi-ar place tare mult cata,multumesc mult.Pretul era la 120 de lei.Chiar vreau o fetita pentru Pink.Si daca n-are cum sa ajunga la mine prin cineva , poate trag eu o fuga,intr-o plimbare.Tinem legatura si daca in zilele urmatoare nu aud nimic aici ne reorientam....

o pot trimite prin intermediu trenului.deva parca?sunt 2 trenuri spre cj,si trec prin deva.daca e ceva anunta-ma,si poate te ajut.

3,106

pffff..... smile azi sunt si mai fericita! daca alaltaieri Rocco manca din mana printre gratii, ieri a facut majorul progres de a-mi manca direct din mana !!!! smile) doamne e asa de dulce si il iubesc asa de mult! cata daca gasesti un Bourke baietel roz, te rog sa ma anunti si vedem cum facem cu transportul! mersi mult!

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

3,107

tania wrote:

pffff..... smile azi sunt si mai fericita! daca alaltaieri Rocco manca din mana printre gratii, ieri a facut majorul progres de a-mi manca direct din mana !!!! smile) doamne e asa de dulce si il iubesc asa de mult! cata daca gasesti un Bourke baietel roz, te rog sa ma anunti si vedem cum facem cu transportul! mersi mult!

adica sa inteleg,ca tie iti trebuie baietel si lui suana fetita?adica o pereche.daca e asa,cred ca e usor de facut rost,pt ca cel de ii are,nu ii dadea decat impreuna.tu parca din turda,nu?

3,108 (edited by suana 15-04-2011 12:09)

Cata,daca sunt pereche ,eu nu vreau sa-i desparta,mai ales daca sunt obisnuiti impreuna.Mai astep si poate va dori Tania sa ia perechea.

3,109

suana wrote:

Cata,daca sunt pereche ,eu nu vreau sa-i desparta,mai ales daca sunt obisnuiti impreuna.Mai astep si poate va dori Tania sa ia perechea.

n u sunt imperecheati,tocmai asta e motivul prt care i da.dar daca nu doresti...,

3,110

Cata,eu am inteles ca nu-i decat impreuna si de asta am dedus ca sunt pereche.Insa daca nu e asa,normal ca vreau fetitza.Te rog sa-mi spui cum o trimiti ,unde iti trimit banii si cand perfectam.Banuiesc ca ai cunostinte sa trimiti cu trenul,ca micutza sa fie in sigurantza.Si da,sunt din Deva.

3,111

suana wrote:

Cata,eu am inteles ca nu-i decat impreuna si de asta am dedus ca sunt pereche.Insa daca nu e asa,normal ca vreau fetitza.Te rog sa-mi spui cum o trimiti ,unde iti trimit banii si cand perfectam.Banuiesc ca ai cunostinte sa trimiti cu trenul,ca micutza sa fie in sigurantza.Si da,sunt din Deva.

iti spun maine sau cel mai tarziu luni,sa pot lua legatura cu nenea,l-am sunat azi dar mnu raspunde.cred ca e pe la tara.te anunt.cand aflu ceva sigur.

3,112

da. sunt din turda. doresc baietel. smile

3,113

Va pup pe toti !N-am mai scris de mult..cred ca de cand l-am pierdut pe cipi peruselul meu ,v-am citit dar nu am mai avut taria sa scriu ..se zice ca ranile se vindeca in timp asa ca am revenit si vreau sa va arat noua gagica a lui paco.... o verzitura ca si el..... a si sa nu uit inca o poza in care cred  ca era bulversat de  situatie si gandea"ce pana mea".

Max-aratinga nanday

3,114

Frumoasa gagica, ce pana mea  smile  ! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei !

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

3,115

ma refeream la papusa pe care o tine in cioc la pieptul sau cu capul in jos si pe care o roade cu mareeee drag....am uitat eu sa pun ghilimelele la "gagica".
multumim pentru urari :heart:

Max-aratinga nanday

3,116

AAA, am fost convinsa ca i-ati luat pereche  big_smile

Adaugat: 21-04-2011 21:08

Tania, ce face Rocco, cum va mai intelegeti? Goldie... s-a imprietenit cu motatii, mai mult cu Paulie, pe Carla nu prea o agreaza, poate asta ar fi si un semn care i-ar putea determina sexul, insa nu-mi dau seama eu, poate stiti voi mai bine, daca baietelului motat ii canta si nu sare la el, ce semn o fi?

--Bianca--

3,117

cu Rocco am facut progrese mari, a inceput sa-mi manance din mana, insa nu ma lasa sa-l ating. sunt foarte fericita pentru asta si il iubesc din tot sufletul, insa mi-e teama ca va trebui sa-l dau pentru ca Tony nu il accepta deloc, ba chiar situatia e din ce in ce mai rea. nu stiu ce sa mai fac. sunt foarte suparata. pe Tony il am de 13 ani si nu as dori sa pateasca ceva. pe Rocco il am de 2 luni jumate. trebuie sa recunoasc ca pe Tony il iubesc mai mult si doresc sa fie cat mai fericit si de acum inainte, atat cat i-a ramas..... e ca fratele meu! doresc sa fie fericit si Rocco, dar Tony e pe primul loc! asa ca.... daca doriti un baietel de micul alexander albastru... va rog sa ma contactati!  sad   sad    sad

3,118

Tania, nici nu vreau sa aud ca vrei sa-l dai pe Rocco, tocmai acum cand facea si el progrese. Ce sa zic, daca esti hotarata, sper doar sa ajunga intr-o casa in care sa primeasca multa multa dragoste, pentru ca este un frumos si merita.

--Bianca--

3,119

bianca, nu sunt hotarata, nu imi doresc sa-l dau, il iubesc foarte mult, dar nu am ce face. sad efectiv, nu am ce face! Tony nu vrea sa mai stea in casa. se ascunde tot timpul, e stresat, e suparat, nu mai mananca, a slabit foarte mult, nu stiu ce sa ma mai fac cu el. sad nu stiu ce as face daca pateste ceva, si cu atat mai mult sa stiu ca e din cauza mea. nu mi-as ierta-o niciodata! sad si Tony e deocamdata pe primul loc in viata mea!

3,120

In primul rand as vrea sa va salut si sa va spun ca imi pare tare bine ca am descoperit acest forum/ site. De cand l-am luat pe Coco am tot cautat informatii despre el, dar va spun sincer ca m-au ajutat foarte multe sfaturile voastre. Si uite ca m-am decis sa va scriu:D

Il am pe Coco de 3 luni si sunt foarte incantata de el si acum. Ma gandeam in curand sa ii iau si un baietel, pentru ca din cate imi dau seama Coco este fetita, dar am zis sa mai astept putin poate imi face vreo surpriza si ii apare inelusul. Vreau sa va intreb daca e bine ca il las liber prin casa tot timpul? Imi este foarte greu sa il vad cum se chinuie sa iasa din colivie si m-am gandit ca ii va placea sa zboare linistit.
va atasez si cateva poze cu puiul meu. dupa parerea mea are cam aproximativ 1 an si este femela

3,121

E bine sa-l lasi afara asa sunt si sanse mai mari sa se imprieteneasca mai repede cu tine si se simte si el mai bine , daca te intereseaza cumva un baietel  de vanzare in varsta de un an am eu unul si e bland.

3,122

Bine ai venit si sa-ti traiasca Coco! La determinarea sexului si varstei nu ma pricep, dar daca tu zici ca are un an, e devreme sa iti dai seama ca e fetita. Si da, e bine sa il lasi liber cat de mult poti, eu pe Goldy il las chiar si cand plec cateodata pentru ca stiu sigur ca nu are decat cateva locuri preferate in camera si am eliminat toate pericolele, nu am flori, la geam am si perdea si plasa de tantari, deci nu prea are ce sa pateasca micutul smile Asteptam sa ne mai povestesti despre Coco.

--Bianca--

3,123

Nici eu nu ma pricep la determinarea varstei si a sexului, dar din toate informatiile adunate de pe net, am tras concluzia ca ii creste codita la prima naparlire, iar eu cand l-am luat avea o codita micuta, apoi a inceput sa-i creasca. Nu l-am luat de la crescator sau de la petshop, ci l-am adoptat de la cineva care il gasise inghetat pe balcon. Mi-a fost tare mila de pasare, asa ca am luat-o acasa, mai ales ca imi si doream un micul alexandru de ceva timp. In copilarie am mai avut un perus ce a murit vara trecuta, dupa o perioada de stat in casa noastra de aproximativ 12 ani.

nu stiu cum sa il imblanzesc. nu vrea sa manance de la mine, dar sunt momente in care nu zboara  daca ma apropii sa ii las mancarica. Este innebunit dupa alune, kiwi si mar, dar din mana mea nu primeste nimic. Mi-ar fi placut sa fie innebunit dupa mancare, astfel aveam si eu un plus pentru a ma apropia de el. Ma gandesc ca poate nu are incredere in mine, ca il mai prind uneori pentru a il baga in colivie (in weekend plec la parinti si il iau cu mine. Este foarte comic cum incepe sa cante si el pe langa melodia de la radio)

3,124

Ajutor!!! Avem o pereche de micul alex si astazi fetita a zburat pe geam si sta in copacul din fata balconului, (care e deschis); am incercat sa scoatem colivia cu el pe balcon si se striga continuu unul pe altul, dar ea nu se misca de acolo; acum s-a innoptat si l-am bagat in casa pe el, dar mi-e frica pentru ea; nu stiu ce sa mai fac maine; am incercat sa ajungem la ea azi (mai aveam putin si ma urcam in copaci) dar zboara de pe o creanga pe alta, e destul de fricoasa, nu vine la noi,
orice sfat e binevenit

3,125

Seara nu vede pasarea, acum e momentul sa va urcati pe copac. Vorbesc foarte serios!

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus: