Doamne, Goldy este un scump!
Oare cand o sa vina vremea sa stea si al meu pe umar???
Multumesc pentru raspuns , m-am mai linistit un pic. Intr-adevar am vazut multe poze cu Alexanderi maturi, insa nu stiu, vazand-ul atat de fricos si salbatic, si avand si acea dunga albastra dupa gat, am zis ca o fi mai mare de 6-7 luni cat a zis ca are cel de la pet shop si ma stresam ca nu o sa reusesc niciodata sa-l fac prieten cu mine asa cum imi doresc. Mai am 2 perusi, o fetita si un baiat superbi si intotdeauna cand ii aduc in camera Rocco al meu se linisteste, chiar daca e inchis, insa mi-e frica ca asa nu o sa-l invat sa vorbeasca niciodata. Mai am un pechinez de 13 ani, care e un dulce si e viata mea si nu stiu ce sa fac pentru ca ii e foarte frica de sunetele puternice si zgomotoase pe care le scoate Rocco. E de-a dreptul stresat si se tot ascunde pe unde apuca. Oare ce sa fac?
Mi-e frica sa-l las noaptea liber prin camera sa nu zboare, sa cada cum nu vede bine si sa se loveasca. Am incercat sa-l prind pe intuneric, dar cred ca ma simtea si atunci zbura. A fost o intreaga aventura. Pana la urma s-a agata de perdea si l-am prins acolo. Din pacate nu a fost prea bine pt el, dar nu am avut ce sa fac. Azi l-am lasat afara de la ora 9 dimineata si nu a mancat nimic pana seara ce l-am prins. El e prostut inca, nu stie sa vina singur la colivie. Oare cum sa-l invat???? Sau stie si nu vrea??? 
"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(