Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
asa face ea cand e nervoasa ... si sa vedeti ce face in colivie cand trebuie sa plec undeva si o las inchisa in colivie
:wow: zici ca era tornada la ea in colivie ..
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
asa face ea cand e nervoasa ... si sa vedeti ce face in colivie cand trebuie sa plec undeva si o las inchisa in colivie
:wow: zici ca era tornada la ea in colivie ..
Buna, v-am promis ca o sa va arat cum rad :angel: Uitati, sper sa invatati si voi. Daca vreti sa ma auziti direct razand, dati la 0:30. :pup:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vuP-FhtU9iU[/youtube]
Super tare ''jucarica''
Merci. Le-am trimis acum clipul si celor de la Hi-Q, poate fac un featuring
Dar oare a cui e rasul pe care-l imita.
Sincer nu stiu. Eu nu rad asa subtire
salut la toata lumea
va rog din suflet help help help .sunt o proaspata posesoare de un mic alex mai precis de 2 zile si am o problema sotul a lasat usa deschisa la colivie si a zburat in balcon .nu am reusit in nici un chip sa-l prindem sa-l bagam al loc ca s-a bagat in flori si apoi s-a urcat pe sarma de rufe la capat si nu ajungem la el.
e vreo problema daca sta acolo toata nopatea? eu i-am dus totusi colivia in balcon daca vrea sa intre
ajutati-ma cum s-l bag la loc
Daca este cald in balcon si nu se face curent, poti sa-l lasi acolo. Dar cel mai e bine e sa stingi lumina, sa-l lasi putin si apoi sa-l prinzi pe intuneric.. daca nu sta, arunca o carpa pe el/ un prosop si il prinzi..
sarumana mult
a ramas peste nopate in balcon erau 21 de grade cand m-am uitat eu deci cred ca o temperatura buan
de dimineata a reusit sotul sa il prinda dar l-a cam capsat de deget :blb:
important este ca acum e la locul lui dar e foarte agitat
21 cam putin.. Dar daca zici ca e ok, e bine Eu il tin pe David la 24 ca altfel tremura din toate incheieturile
buna dimineata la toata lumea! am avut si noi p pereche de rosella dar pt ca nu erau deloc compatibili, au depus 4 randuri de oua si nu au scos nimic din ele niciodata am fost sfatuiti sa`i despartim, si decat sa ii despartim si sa le facem noi rau i`am dat impreuna la schimb pe un micul Alexandru...e cuminte si tare prietenos desi e micut inca...e de prin vara scos din eu din cate ne`a zis fostul stapan
Asteptam poze
Asteptam poze
nu`l avem acasa....e la soacra mea...din pacate va mai sta acolo pana in primavara cand terminam tratamentul pt alergii ale copilului nostru
Treaba e ca s-ar putea atasa de bunica si ii va i greu dupa sa se acomodeze cu voi.
P.S. Multa sanatate la copil.
Treaba e ca s-ar putea atasa de bunica si ii va i greu dupa sa se acomodeze cu voi.
P.S. Multa sanatate la copil.
stim...dar e mult mai importanta sanatatea copilului
Adaugat: 06-12-2010 18:38
avem poze cu cei doi mici Alex ai nostri
foarte frumosi
poza noua cu Alexu nostru....
e sperios dragul de el...sper sa se obisnuiasca usor cu noi...apropo cam cat dureaza pana se domesticesc?
poza noua cu Alexu nostru....
e sperios dragul de el...sper sa se obisnuiasca usor cu noi...apropo cam cat dureaza pana se domesticesc?
S-ar putea sa dureze cateva saptamani, luni sau ani...depinde de multe, de obicei cu baietii e mai usor, la mine a durat doua luni, pentru inceput ar fi bine sa incercati sa-l ademeniti cu mancare incercati cand e in cusca sa-l faceti sa ia de la voi mancare dupa ce reusiti treaba asta e mult mai usor ideea e sa nu faceti miscari bruste sau zgomot puternic in preajma lui o sa ii ia si ceva timp pana se va obisnui cu camera cu colivia dureaza ceva...
anka9mai e foarte dragalas baietelul vostru. Sa va traiasca!
Pentru ca sunt noua pe forum o sa pun si eu niste poze cu baiatul nostru, Alexey. Este cel mai vorbaret papagal posibil, chiar si cand sta cu capul in pene vorbeste. Stie multe cuvinte : Alexey, Alexey baiat baiat, Ana, Liviu, ce face Liviu, ce faci, tata, stie sa miaune exact ca pisica, plus alte cuvinte pe care nu le intelegem noi. Sta la parintii mei si toata ziua etse cineva acasa, este inconjurat de vreo 3 pisici dintre care una mica pe care o musca mereu de urechi cand este liber, restul nu au treaba cu el cand este in colivie, liber nu vrem sa stim. Mai are prieten un caine de 10 ani, doberman, il apara daca se duce vreo pisica prea aproape de el. Toata vara in fiecare zi a stat in curte la aer si a inebunit vecinii. II place sa joace fotbal cu dopurile de sticla si iubeste cd-urile pentru ca se vede in ele. Niciodata nu a stat sa punem mana pe el, dar vine singur la noi, ne musca daca ii aratam cd-ul si nu il dam si preferatul lui este tata pe care il pupa apoi ii canta. Credem ca are nevoie de o prietena La vara sper sa il insuram
E foarte frumos Alexey, ar trebui sa pui ceva filmulete cu el cand vorbeste
Nam mai vazut de mult un papagal cu ochi albastri foarte frumos e alexey :heart: , poate intr-un timp mai tarziu reusiti sa puneti mana pe el
Vai, ce dragut e! Sa va traiasca!
4dollar, papagal cu ochii albastrii nu cred sa existe. Ceea ce se vede la baietel este un inelus gri care se formeaza la micii alexandrei dupa varsta de un an; cred ca se vede albastru din cauza luminii sau are o tenta fff mica de bleu.
Va multumesc mult! asa este, ochisorii sunt spre gri, depinde de lumina, uneori se vad albastrii. Am uitat sa va spun, intr-o poza mai sus sunt niste fotografii pe perete, in mai putin de 30 min 2 au fost rontaite.
Trebuie sa il filmam si cand vorbeste si cand se joaca cu pisoiul, e mare show cand se intalnesc amandoi, cum fac filmuletele le pun aici.
chorleythecrow cat tim are alexey ??? e foarte frumusel , m-as bucura si eu daca tweety ar veni la mine sau ar vorbi ca si alexey . Pupam frumuselul tau. Desi nu stiu .. vad in poze ca deja ii cresc penele albastre in coada si la gat eu nu vad sa aiba inel .. sau poate nu m-am uitat eu atent
Buna! si Tweety e frumusel, il stiu de mult, pentru ca intru cam de un an pe acest forum dar nu ma inscrisesem. Alexey are 1 an si 9 luni. Pozele sunt facute asta vara, dar acum i se vad la gat fulgisori rosii, astept sa naparleasca, sigur o sa-i apara mai multi.
Eu l-am avut cu mine acasa cam pana pe la inceputul verii si atunci stia doar sa spuna numele lui, Ana si ce faci. AM avut o perioada cand nu l-am mai putut tine ,trebuia sa ne mutam si l-am dus la parintii mei, s-a obisnuit foarte mult aici unde e si acum si cand l-am luat inapoi 2 zile a tipat non stop, asa ca a ramas la parinti. El s-a schimbat foarte mult aici, cred ca din cauza ca este mereu cu cineva acasa, dimineata are program cu tata, iar mai apoi sunt si mama si sora. Sunt pisicile cu care vorbeste, e prieten cu un pisoi de 3 luni care mai vine langa colivie si Alexey ii vorbeste, mai are si cainele...deci mereu are ce face, nu se plictiseste si tata a vorbit mereu cu el, din cauza asta el este si singurul pe care il pupa. El nici nu prea are jucarii in colivie, doar o oglinda si o jucarie de caine, dar in fiecare seara e liber, alearga pisoiul, il musca de coada, de urechi...Trebuie filmat neaparat, am niste filmulete facute de sora mea, dar trebuie sa le caut. Sigur o sa va arat ceva cu el, e foarte haios.
Nici Alexey nu sta la nimeni sa-l atinga, dar vine mereu pe noi, daca avem un cd in mana, nu ne lasa pana nu il ia.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri