Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
aproximativ ce greutate are un micul alexander?
si voi ce folositi pentru deparazitarea pasarilor?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
aproximativ ce greutate are un micul alexander?
si voi ce folositi pentru deparazitarea pasarilor?
Greutatea nu o stiu, iar pentru deparazitare este ectocid spray pentru pasari, e cel mai usor de folosit.
scuze nu am precizat ca ma intereseaza deparazitarea interioara
Doar la doctor, prin injectare. Dar nu e nevoie decat daca este in starea in care era david atunci (adormit, stand pe jos, fara sa manance, infoiat etc.). Adica asa se manifesta parazitii interni.
mie asa mi-a spus veterinarul ca e indicat sa faci deparazitare in fiecare an ... este ceva tableta care se dizolva in apa numai ca trebuie sa stii aproximativ ce greutate are pasarea .. acuma na nu stiu el asa mi-a spus ...
azi am fost pina la un crescator de papagali de unde l-am cumparat si eu pe cel albastru pe sisi si am facut ceva poze cu unii papagali pe care ii are in poza a 3 a sint alexanderii mici si are alexander care are capul galben si corpul verde e ff frumos
La ce pret avea puii de Jako?
la 600 de euro dar se poate negocia cu domnul ca e foarte de treaba
e un pret acceptabil, au cumva si inel?
hai salut.. am luat ieri un micul alexander de la un crescator pe care il stiu de f mult timp are 3 luni voiam sa stiu si eu cam dupa cat timp sa-i dau drumu in casa? pana acum nici nu a mancat si nici baut nimic e in casa de 1 zi... multumesc
sa iti traiasca eu zic prima data lasa-l sa se acomodeze si cu colivia si cu casa cea noua , ai timp sa ii dai drumu , lasa-l macar o saptamana doua sa se linisteasca si sa se obisnueasca ,de mancat o sa manance .. si nu uita sa pui niste poze sa vedem si noi ce puiut ti-ai luat
:heart:
merci pt sfaturi.. o sa invat si eu cu timpul uite si poze cu paulie
ioooi da tare dulce e :heart: pupici pe cioculet
Foarte frumos piticul,sa-ti traiasca:)
Da, e foarte dulce si se vede ca e puisor. :heart:
e frumusel da doar ca nu prea are chef de viata deloc in 2 zile nu l-am auzit absolut deloc si nici nu a mancat nimic
are un baton din ala cu seminte si l-a ciugulit pe tot a spart toate semintele.. dureaza pana se acomodeaza sau ce se intampla ?
e un pret acceptabil, au cumva si inel?
da au
bine ai venit si sa creasca mare paulie e frumos nu iti face griji ca nu striga ai mei i am de jum. de an si nici acum nu striga ca disperatii is cuminti iar cu mincarea ai rabdare pina se obisnuieste cu noua casa si sa i dai fructe si legume taiate marunt ai mei prefera marul si banana sa vorbesti cu el mult sa se invete cu tine
i-am luat mai dvrm un hranitor de pus interior ca am inteles ca poate nu vede mancarea acum asteptam rezultatele sa vedem
multumesc pt sfaturi
asa papam noi banana impreuna
Foarte frumos papagal Goti
:cry: Vreau si eu un marele/micul Alexander ... sunt chiar mai frumos de cand iam vazut prima oara in viata mea
e frumusel da
doar ca nu prea are chef de viata deloc in 2 zile nu l-am auzit absolut deloc si nici nu a mancat nimic
are un baton din ala cu seminte si l-a ciugulit pe tot a spart toate semintele.. dureaza pana se acomodeaza sau ce se intampla ?
Pana se acomodeaza, se poate sa astepti de la cateva zile pana la cateva luni. Tot ce iti trebuie este rabdare..
Adaugat: 17-11-2010 18:41
Asa ma alint eu cand fac baita :angel: Sa stiti ca rad tot timpul.. ieri m-a certat mami ca m-am urcat pe icoana, iar eu am inceput sa rad. A incercat Simo sa ma filmeze si spera sa scoata filmuletul din telefon cat mai repede, ca sa ma vedeti si voi :angel:
tare dulce e David ioi ce l-as pupa :heart: :heart: :heart:
Adaugat: 20-11-2010 12:36
ce mai faceti voi ? e prea mare linistea pe aici
Alex si noua lui reusita, cred ca vrea sa-l imite pe 50 cent, vreau sa specific ca el a facut totul a rupt inelul si la pus si la gat
ioi da ce dulce e ) vrea sa fie la moda
Adaugat: 29-11-2010 17:59
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7eOouemiP6k[/youtube]
asa face Tweety cand e nervoasa
Are foarte multa personalitate , s-a si oprit alex din macat cand a auzit-o si foarte rar poate ceva sa-l intrerupa de la mancare
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri