2,776

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Si papagalul meu face multa mizerie si multe prostii dar cand mi-am cumparat un papagal mi-am asumat acest risc . Trebuia sa te gandesti inainte sa iti cumperi un papagal.Nu stiu ce sa spun dar chiar am ramas socata .... nu cred ca doar atuncia trebuie sa iubesti un animal cand ii cuminte. :furios:   :sol:

2,777

Goti have right,nu cred ca face atat de multa mizerie in cat sa renunti la el.
In timp ce il lasi afara,supravegheaza-l si nu il lasa sa iti strice ''pretioasele lucruri''.

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

2,778

Sincer sa fiu te inteleg ca e greu, la mine e naspa ca nu mai pot sa-l conving sa-l bag inapoi si ma chinui ba sa-l prind ba sa-l tot ademenesc, si trebuie sa feresc tv de el ,telefonul, monitorul si multe altele, plus galagia pe care o face insa sunt sigur ca-ti va trece cand te va face sa razi cu poznele lui desi nu esti tocmai intr-o stare ,,buna,, si acest lucru te va face sa te simti mai bine, eu de exemplu cand vin de la servici destul de nervos pentru ca am un servici stresant se intampla sa mai faca si el scandal si altele si mai bine ii dau drumul ca sa taca si asa maxime imi da cateodata ca ma apuca cate un ras ca se sperie lumea prin casa de mine, e exact ca un copil, e o responsabilitate grea dar are anumite momente cand face sa merite toate aceste eforturi, lumea de pe forum nu ar trebuie sa fie ipocrita pentru ca sunt sigur ca fiecare au trecut prin momente de acest gen, sunt sigur ca-ti va trece supararea pe el si David o sa ramana tot piticul tau big_smile

2,779

nu te supara asa tare pe el.doar sti ca nu o face intentionat.animalele au instinct , nu judecata.te rog eu , daca il iubesti , mai dai o sansa sau daca tii la el foarte tare , dai chiar doua sanse!dar te rog , daca te gandesti foarte mult sa il dai/alungi gandeste-te la momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna.

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

2,780 (edited by birdslover 01-11-2010 20:51)

Da, o sa ramana al meu, am vorbit si cu ai mei dar chiar e deranjant ce se intampla.. de acum incolo o sa stea liber o ora si am sa imi fac timp sa stau cu el in momentele alea.
Goti, nu am nevoie sa-mi sari in cap, e decizia mea, si nu cred ca ti-ar placea ca tie sa-ti distruga Tweety epilator de 3 milioane, pereti, mobila, usa, telecomanda, carti vechi, geanta, icoana, jaluzele verticale, amintiri, enciclopedii, carti de joc, tuburi de creme, colectie de lumanarele etc. Am destui nervi in momentul asta incat sa arunc monitorul pe geam; chiar nu e nevoie sa imi mai fac si altii. Iar atunci cand ai avut tu nevoie de ajutor, eu ti l-am oferit si in niciun caz nu ti-am sarit in cap.

2,781

gata, calmeza-te !(vai ce multe a distrus al tau  :wow: )

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

2,782

Si nu spun cati bani am dat pe ele  :ironic:

2,783

eu nu ti-am sarit in cap, eu doar ti-am spus ... ca atunci cand te-ai hotarat sa iti cumperi un animal trebuia sa iti asumi responsabilitatea ... ca ti-a ros epilatorul de 3 milioane e doar vina ta ... trebuia sa pui in sertar sau undeva unde papagalul nu ajunge ... nu poti sa dai vina pe un animal care nu stie ca epilatorul a costat 3 milioane....

2,784

Va rog,nu va mai certati

2,785

eu chiar nu ma cert, ca pana la urma fiecare face ce vrea , ca si mie mi-o ros Tweety tablouri, flori, carti...  si multe ... dar am devenit mai atenta si am pus toate lucrurile de valoare in locuri unde ea nu ajunge ...

2,786

O sa inventez o botnita pentru papagali si o sa ma imbogatesc smile  smile  si o sa scape si monitorul meu nevatamat big_smile

2,787

Am ajuns sa ascund tot.. sa am camera goala si dulapurile pline.. cartilor nu am ce sa le fac, nici icoanei, mobilei si peretilor. Asta este.. il iubesc prea mult ca sa-l dau ..

2,788

ok , te-ai linistit.

2,789

birdslover wrote:

Am ajuns sa ascund tot.. sa am camera goala si dulapurile pline.. cartilor nu am ce sa le fac, nici icoanei, mobilei si peretilor. Asta este.. il iubesc prea mult ca sa-l dau ..

Da-i de lucru la nebunel, umple-i colivia cu jucarele de lemn, bete, sa aiba ce roade acolo...da-i drumul afara doar in prezenta ta si interactioneaza cu el in momentul acela ( o va lua ca pe un bonus prezenta ta )...fa-i un loc de joaca cu crengi de lemn ( netoxic ), isi va face de lucru acolo si va uita de alte accesorii de prin casa ...poate sunt niste sfaturi de necunoscator dar sper ca totusi sa ajute . :k:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

2,790

si Tweety  roade tot ce prinde si dupa cum v-am mai spus mi-o ros si mie tablouri carti , mi-o rupt butoanele de la laptop... si numai eu stiu cat fug dupa ea ca sa o hasai cand gaseste ceva de ros ... dar cand o las afara o supraveghez ... si daca ies din camera ... din cand in cadn intru sa vad ce face ... si uite ca a invatat ca pe carti nu are ce cauta ...sau poate nu a invatat si nu a inteles ea de ce o hasai de la toate lucrurile care ii plac  dar s-a plictisit sa tot o hasai de fiecare data cand face ceva prostie ... iar nu  mai spun ca daca nu suntem acasa nu are ce cauta afara. Animalele is mai ceva ca si copii ... ca degeaba le spui ca nu ii voie ei nu inteleg . Si birdslover eu chiar nu ti-am sarit in cap ca stiu foarte bine ce inseamna ca iti distruge lucrurile ... dar de aia esti tu stapana lui David si nu invers ca sa ai tu grija sa nu faca prostii!

2,791 (edited by birdslover 02-11-2010 19:36)

Huh... multumesc frumos pt. sfaturi! Astazi i-am dat tubul de spray si a cantat toata ziua langa el.  smile Nu se dezlipeste de el.

2,792

birdslover wrote:

Simona, eu m-am amuzat foarte tare la cati nervi aveai tu. Stii cum ai facut acum? Cum facea Ionut de la marele alex atunci cand Lora i-a omorat un perus superb.   :sol:   . Stiam ca nu o sa-l dai.  Goti ce putea sa-ti spuna , decat ca numai noi suntem vinovati de ce se intampla in casa . Pupam baiatul frumos.   :pup:  Iar tu calmeaza-ti nervii in parc cu un baiat. Ca sigur te calmezi   smile  .  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,793

big_smile Da, exact la Ionut ma gandeam si eu in momentele alea; stiam ca nu's in stare sa-l dau dar ma enervasem in ultimul hal  :rusine: si cand am vazut ca Goti pune emoticoane nervoase, m-am enervat si mai tare  smile Si el va pupa pe voi ... e nah nu mai am cu ce baiat sa ies in parc.. poate gasesc vreo fata  :rusine:

2,794 (edited by deyseby 02-11-2010 19:43)

smile  Laca ca o sa cautam noi un pretendent pt tine. Facem o cheta si gasim in toata tara asta un baiat frumos si bun...   Posibil sa aiba si o fetita pt David   smile  Daca nu il punem sa cumpere una   smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,795

Asa, asa  smile Gasisem pretendent cu 2 catei: ciobanesc german si husky. Dar cateii nu l-au vrut pe David si s-au dus toti 3  smile

Adaugat: 02-11-2010 19:54

Am o veste.. buna de data asta: David a invatat sa rada!  smile Si face hi hi hi  smile  L-am inregistrat cu telefonul; daca reusesc si cu aparatul, o sa va arat, daca nu, am sa vad cum fac sa scot inregistrarea din telefon  smile

2,796

ce frumos iti sta cand esti asa  smile si nu asa  :furios: .iarta'l pe david si de data asta.presupun ca atunci cand esti suparata, tot el te face sa razi.asteptam sa auzim cum rade david...de tine.glumeam

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

2,797

Oh god! Chiar vreau sa aud asta !!! it's funny smile)   :buzz:

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

2,798

buna tuturor nu am mai scris demult dar am citit tot ce s-a mai intimplat nou peaici ,eu ca norocul nu am probleme cu alex si sisi ei cind ies afara nu prea se pun sa roada lucruri importante smile azi insa a trebuit sa ii scot la sisi din cioc o veriga de aluminiu care desteapta nu stiu cum si-a bagat-o de la jucarie in cioc zici ca avea piercing cind am vazut am crezut ca mor dar am scos-o si sper ca o sa i se inchida gaura care o are in cioc cam cit o gamalie de ac sper ca nu va mai face si alte nazbitii

http://asia.sunphoto.ro

2,799

am si eu o intrebare, usturoi am voie sa ii dau lui Tweety ?

2,800

NU si nici ceapa.