2,751

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

smilesmile   smile   smile  ioi lasa .... ca si Tweety face prostii .... draperia mea e plina de gaurele roase de ea ... perdeaua la fel ... nici nu am tupeu sa pun perdeaua noua ... mi-a ros si tapetul proaspat pus ... daca as lasa-o mi-ar manca florile ... asa ca ... nu esti singura :-j si uite cateva poze recente ... Tweety a descoperit covorul si amplificatorul smile

2,752

da, Goti , asa si ai mei smile !!!daca ii las prin toata casa imi rod tapeta big_smile acum au gasit pachetul cu mincare. toata casa e doar mei smile

picii mei, va iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!! ingerul meu pazitor este dasa

2,753

cred ca ei intr-o viata anterioara au fost rozatoare tongue

2,754

da, cred ca asa este!!!cind intri in camera asa si stau pe pachet rozindu-l wink

picii mei, va iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!! ingerul meu pazitor este dasa

2,755

Simona,imi place tare poza de la avatar.Hmm,David vad ca fosloseste produsele de la Avon....  :pup: Pai nici nu ma mira ca a ,,atentat'' la lumanari parfumate.Ii plac lucrurile care miros frumos.  :hihi:  Nici eu nu ma las mai prejos cu Alexi,zici ca stie unde sa mearga sa roada....acolo unde nu e protejata mobila.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,756

si eu astazi am cumparat un lampadar pentru camera mare ... si deja Tweety a studiat-o de jos pana sus ... cred ca maine cand o las afara din colivie primul lucru va fi sa o calareasca smile)

2,757

Ce poza adevarata ai Simona ....cum sta David....foarte tare cu piciorul ala in fata,parca face un compliment smile)) foarte tare poza  :bravo:

2,758

smile Da, folosim spray-uri de corp de la Avon ... De fapt, am distrus sticluta aia si acum facem baita cu produse Elseve  :angel:
Chirs, mie mi se pare ca arata ca si cum ar prezenta moda big_smile
Ps: Mai nou am invatat sa jucam fotbal cu o minge de ping pong. Toata ziua am alergat-o azi prin casa.

2,759

sau moda...da smile)) nu mai fa reclama la produse tongue

2,760

sa ma laud si eu ce prostii face Tweety ... acum 10 minute s-a intamplat totul ... am o floare mare de Yucca ... si in ghevici am si niste pietre puse ... Tweety mai are obiceiul sa zboara pe gheveci ca am si o morisca infipt in pamant ... si ii place sa se joace cu morisca aia , dar acuma a gasit ceva si mai interesant smile))  a luat un pietroi din ghiveci si a zburat cu ea pe colivie ... dar un pietroi ca de abia il tinea in picior smile) si ea fericita cu pietroiul in picior . statea pe colivie si mai rontaia din ea smile)

2,761

Vand Marele Alexander varsta 6 luni + colivie Constanta Tel.0765273195

2,762

Chris, de ce sa nu fac?  Voi folositi produse de la firme concurente?  smile
Goti, pietrele sunt bune pentru ca tocesc gherutele dar ai grija sa n-aiba ceva paraziti pe ea.

2,763

interesant e ca are si ea in colive piatra speciala pentru cioc ... dar piatra aia nu-i place ... numai pietrele din ghiveci ... acuma pana la urma s-a apucat sa roada si piatra aia speciala pt cioc ... dar numai cand o inchid ... si o roade de nervi tongue:

am si eu o nelamurire ... desi le schimb in fiecare zi apa la papagali ... de fiecara data cand spal adaptorul asa urat miroase .. si nu inteleg de la ce ... ca doar o spal zi de zi .. si apa o schimb zilnic ....

2,764

Depinde si de adapatoare, la mine e de fapt un vas nu e din aceea standard si el mai mult isi curata cioculetul in acest vas decat bea de accea e bine sa o schimbi si de doua ori pe zi dar in locul tau as schimba adapatoarea.

Alex si capodopera pe care a facut-o pe boxa de la sistem smile

2,765

Goti wrote:

am si eu o nelamurire ... desi le schimb in fiecare zi apa la papagali ... de fiecara data cand spal adaptorul asa urat miroase .. si nu inteleg de la ce ... ca doar o spal zi de zi .. si apa o schimb zilnic ....

Si mie mi s-a intamplat sa miroasa a mucegai.. Fierbe-l in apa cu otet sau schimba-l..

2,766

sau poate sa fie dica cauza ca arunca semintele in apa ???

2,767

Se poate, sunt foarte inteligenti de ex Alex in magazin primea de la oameni biscuiti de catel pentru ca erau in apropierea custii si el smecherul le inmuia in apa, totusi eu as schimba adapatoarea si apa de doua ori pe zi

2,768

Da, se poate si de la seminte, le mai cad si fructe, mai fac in apa si tot felul de chestii.. E o zgura care se depune apoi pe adapator si ii da mirosul ala neplacut..

2,769 (edited by Goti 28-10-2010 14:15)

mi-am dat seama de ce miroase urat adaptorul de apa si am rezolvat problema tongue acum urmeaza ca maine sa vad daca mai miroase big_smile dar eu cred ca am rezolvat problemuta tongue mai nou lui Tweety ii place sa aterizeze pe poza noastra smile

2,770

Mai ce aventuri mai fac micutii  vostri. Goti, si la mine adapatoarea mai miroase, dar nu intotdeauna. Depinde cele dau sa manance. Cad seminte in ea si probabil de la alea. Cred. Ultima poza cu Tweety ee super. Este in decor cu camera.  :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,771

da se asorteaza cu camera =)de multe ori trebuie sa stau si sa ma uit bine unde e ca nu o vad smile)

2,772

cat a costat?

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

2,773

cat a costat ce ?

2,774

Imi pare rau sa va spun dar de azi inainte cred ca David nu va mai iesi din colivie. Nu stiu cat am sa-l mai tin; nu mai suport atata mizerie si dezastru .. azi mi-a ros o geanta si mi-a distrus fff multe lucruri valoroase; camera mea arata ca o cocina si oricata curatenie as face, a doua zi se face iar cocina. Efectiv nu mai suport; nu stiu ce mi-a trebuit mie papagal.

2,775

Imi pare rau ca spui asta...
Nu stiu ce sa zic,am ramas asa |

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)