2,726

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Multumesc goti, imi puteti recomanda vitamine pt pene eu am niste vitamine vitakraft vitalino quell cu vit. b2, c ramase de la perusul meu.

Perusul meu care a fugit pe geam.

2,727

Amdursu: are o culoare deosebita micutul tau. Sa-ti traiasca! Pai poti sa-i dai si vitamine obisnuite, nu neaparat speciale pentru pene. Si da, la cum arata.. este necesar. Sunt bune si alea pe care le ai tu.
Zilele astea e posibil sa nu-l prea vezi mancand sau band apa, dar nu te ingrijora, nu sta sa moara de foame.

2,728

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e_KORP0gesQ[/youtube]

2,729

amdursu eu te-as sfatui sa ii cumperi bete din lemn si nu din plastic ... alea din plastic nu prea sunt bune ...

2,730

Maine chiar aveam de gand sa-i cumpar bete de lemn. Am reusit sa-i dau eu de mancare dar apa nu vrea deloc sa bea, ce sa fac?

2,731

o sa bea si apa , dar daca mananca fructe nu iti fa probleme ca nu bea apa .... oricum dupa ce se mai obisnuieste o sa bea si apa smile ca asa facea si tweety tongue

2,732

Goti wrote:

spuneti-mi si mie ce fel de meniu ii dati la papagalii vostrii ... ca eu ori ce fel de mancare as lua ... Tweety tot arunca mancarea ... tot da cu ciocu in mancare si in 2 minute a si golit hranitoru si mancarea e pe jos .... desi ii place meniu care i-am luat ... dar marea majoritate din mancare il arunca ... si asa patesc cu orice meniu

Si unul din ai mei facea asa cu orice mancare, pana am gasit Prestige Premium de la versele-laga si de aunci nu a mai aruncat pe jos.

2,733

mersi cristiz , sa stii ca o sa incerc sa vad daca ii convine la scrofita asta tongue

2,734

Goti, nu ii cumperi pereche, ca sa nu mai stea singura?

2,735

da stiu ca ar trebui sa o tin cu pereche ... dar am deja doi papagali .... si sincer foarte greu as putea sa gasesc inca un papagal pe care ar accepta-o ... ca pana acuma orice papagal am fi adus la noi (si aici ma refer tot la micul alexandrii)... pe toti le hasaia ... e o fetita cu o personalitate foarte puternica si nu prea accepta pe restul papagalilor ....

2,736

Asa era si Paco cand l-am adus pe Oti...nu se itelegeau deloc si Paco mergea tot tumpul dupa el sa-l bata, dar incet-incet au inceput sa se inteleaga si acum stau unul langa celelalt si nu se mai bat aproape deloc.

2,737

frumos puiut amdursur sa-ti traiasca cumparai si ceva jucarii din lemn sa nu se plictiseasca singur

http://asia.sunphoto.ro

2,738

astazi Tweety iarasi a zburat pe laptop.... langa mine ... big_smile se pare ca incepe sa aiba incredere in mine si sa vina mai aproape de mine ... tongue zilele astea deja mi-a luat mancarea din mana cand era afara ... .. nu vine inca cu tupeu dar oricum e un pas mare big_smile  :heart:  iarasi eu is foarte fericita ca macar incearca tongue  :heart:   :heart:   :heart:   :heart:

2,739

Ce bine ca va imprieteniti tot mai mult. :bravo: Data viitoare lasa-l si pe el sa ne scrie ceva pe laptop......  :hihi:  :hug:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,740

ioi ... ultima data cand a avut contact cu laptop ... am ramas cu 3 butoane lipsa smile) deci nu cred ca ar fi o idee buna sa o las sa scrie  si ea ceva tongue norocul meu ca am putut recupera butoanele smile)))

2,741

Pai numai eu sa ma aleg cu butoanele lipsa  smile trebuia sa mai fie cineva

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

2,742

bine pe langa aia am mai avut si un caca frumos pe ecran smile) dar ce conteaza ... ca doar e la Tweety big_smile

2,743

cum sunt micutii vostrii,in cusca sau afara?cat timp ii tineti afara si cat in cusca ?

2,744

eu o las pe Tweety afara pe la 11  si o inchid pe la 5- 6 ... depinde cand intra in colivie ... in jur de 6-7 ore o las afara zilnic

2,745

sa-l las liber tot timpul ?ii liber tot timpul al meu ....in cusca daca-l tin nu-i place si parca-i trist....

2,746

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OmRVHopLOis[/youtube]

Alex, un mic pittbull smile .

2,747

ioi da tare atras mai e de telecomanda aia smile))

2,748

Hello tuturor,:) a trecut o luna si cv si lui alex al meu,nu i-au crescut deloc aripile :-<sau trebuie sa stau pana naparleste sa-i cada penele taiate,si sa creasca altele ?:-s

2,749 (edited by Goti 21-10-2010 15:08)

ii creste inapoi ... dar vezi tu ..  nu ii creste in doua zile ... ca doar nici tie nu iti creste parul asa de repede

2,750

chrisvalentin wrote:

sa-l las liber tot timpul ?ii liber tot timpul al meu ....in cusca daca-l tin nu-i place si parca-i trist....

Lasa-l cat iti permite tie timpul. Minim 2 ore pe zi!

Adaugat: 21-10-2010 17:43

Sa stiti ca sunt tare suparata pe David  mad A intrat in colectia mea de lumanari parfumate unde aveam una deosebita de scortisoara. Era ornata cu o floare si un betisor de scortisoara. A luat-o, i-a desfacut ambalajul si a ros jumatate din ea, apoi a luat batul si l-a facut praf  :furios: Cand am intrat in camera imi venea sa ma dau cu capul de pereti. Nu mai spun ca toata camera era plina de ceara...