2,701

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Ana, nu poti avea garantia ca sunt curatate de paraziti si microbi.
Dragi prieteni, eu o s-o las mai moale cu forumul, adica o sa intru putin mai rar. Nu stiu cat o sa-mi mai permita timpul.. daca aveti sa-mi spuneti ceva personal, puteti sa-mi trimiteti e-mail prin intermediul forumului. Nu MP!  :pup:

2,702

pt andrei;2 ore la alex inseamna toata ziua.Cand se vede liber nu mai intra in colivie nici dc il tai;ieri am facut un mare progres;i-am dat o boaba de strugure si mi-a luat-o din mana in colivie:e lesinat dupa struguri si prune;le devoreaza

2,703

nu ma supar , stiu ca este rubrica despre micul alexander dar vroiam sa=i raspund lui lilbro care a intrebat ce parere avem despre domnul sorin balanoiu ok ,sa va bucurati de pasarelele voastre

2,704

clara_buftea wrote:

pt andrei;2 ore la alex inseamna toata ziua.Cand se vede liber nu mai intra in colivie nici dc il tai;ieri am facut un mare progres;i-am dat o boaba de strugure si mi-a luat-o din mana in colivie:e lesinat dupa struguri si prune;le devoreaza

Atunci nu-l mai lasa afara pana se invata mai bine cu tine, incearca sa tot ii dai asa mancare printre gratii, nici eu nu-l pot baga pe alex in cusca dar il ademenesc cu ceva mancare si asa il inchid ca alta varianta deocamdata nu am nici eu.

2,705

deci....nu stiu ce sa mai fac,micul meu alex,iar si-a prins ciocul intre gratii,nu stiu cum sa zic...cand incearca sa iasa afara..baga asa ciocu printre ele... si da din cap in toate felurile,si ramane cu ciocul acolo,si iar i s-a luat pielea de deasupra narilor...pur si simplu e rosu toata zona aia... presupun ca nici nu-i vor mai creste pene in locul respectiv....sa-i mai dau drumu....numai pot,pentru ca are si aripile taiate,si acum am dat cu niste pesticide prin casa...+ ca e sperios de nu se poate,daca bag mana sa-i schimb apa sau ceva....se zbate in ultimul hal,nu stiu..parca imi pare rau,ca am l-am cumprat de la sorin balanoiu acum...:( mai bine ma orientam spre alt crescator,el zicea ca e crescut la siringa nu stiu ce....dar ....mi-am luat o mare teapa ...:( asta e...i-am dat cu alifie de galbenele acolo iar...ce sa-i fac sa nu isi mai prinda ciocul acolo si sa-si faca rana..?

2,706

Sa-i schimbi colivia.

2,707

salutare...am o problema ...unu din papagali i`si smulge penele de pe burta....stie cineva ce pot sa`i fak???

2,708

posibil sa fie stresat

3 caini,2papagali,1 cal,1gaina de casa,5pisici,1porc!!!

2,709

Dap. E stresat. Pune-i niste vitamine in apa, acorda-i atentie si tine-l intr-un mediu bun pentru el.
@chentloveanimals: ai un Lory?  :heart:

2,710

Buna seara! As vrea sa stiu un crescator ff bun in bucuresti de micul alex, ma puteti ajuta? Multumesc anticipat

Perusul meu care a fugit pe geam.

2,711

bgd uite aici ceva despre smulgerea penelor  http://www.papagalul.ro/bolipiele.html  poate te ajuta  wink

Doi pitici!Cipi peruselul meu :perus: care are 1 an si 10 luni si Kyky nimfuta mea :nimfa: care are 10 luni smile smile smile

2,712 (edited by birdslover 22-09-2010 21:24)

Amdursu, o sa incetez sa il recomand pe domnul Balanoiu. Din cate am inteles de la alti useri, robert79 http://www.4animale.ro/forum/user3393.html ingrijeste fff bine pasarile din crescatorie si are si alexanderi.

2,713

Simona, multumesc. Domnul Balanoiu nu este de incredere sau nu creste bine? Scuze ca intreb dar vreau un alex sanatos si cat de cat bland.

2,714

Pai eu l-am luat pe David cu paduchi de la el si vad ca in ultimul timp toata lumea se plange ca le vinde pasarile cu aripile taiate. Unora le spune, altii descopera asta direct acasa.

2,715

Micul balacel smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iwVR14WsuEI[/youtube]

2,716

si uite asa se face supa de papagal smile))))

2,717

Simona, imi poti da un nr de tel a lui robert79 ca nu resusec sa vorbesc cu el pe forum. Multumesc.
Mai stie cineva crescatori de incredere in bucuresti?

2,718

am gasit un gandacel mic intr'o samanta din mancarea lu' rocco  hmm  ... vi s'a intamplat sh voua?  :wow:

Ana :heart:

2,719

Anna,in general mancarea se tine in punga sigilata sau in borcane cu capac ,ca sa putem proteja mancarea de micii invadatori.Si eu verific cand iau mancarea,sa nu fie mucegaita si sa nu aiba miros sau altceva in ea.Acuma nu stiu ce gandacel e ala ,dar verifica toata mancarea.E bine s-o vanturi sa iasa din ea ce e in plus.......Sau sa nu aiba cumva oua depuse e mai bine sa iei alta mancare curata.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,720

da.. pai o tin intr'o cutie sigilata..cu capac  hmm  .. daia de la cafea.. si e foarte buna  sad  .. si am verificat mancarea..  si nu am mai gasit.. dar daca sunt in seminte?...cum era si celalalt ?  :wow:

Ana :heart:

2,721

spuneti-mi si mie ce fel de meniu ii dati la papagalii vostrii ... ca eu ori ce fel de mancare as lua ... Tweety tot arunca mancarea ... tot da cu ciocu in mancare si in 2 minute a si golit hranitoru si mancarea e pe jos .... desi ii place meniu care i-am luat ... dar marea majoritate din mancare il arunca ... si asa patesc cu orice meniu

2,722 (edited by birdslover 25-09-2010 12:01)

@Amdursu: Tel. 0729.648.900 - Robert.
@Goti: si eu patesc cam acelasi lucru.. cu toate ca pana la urma gaseste cate ceva nou care sa-i placa. Cel mai bine a functionat cu meniul pentru papagali mari de la Lolo Pets .. de cand i l-am luat mananca detoate: si mei si boabe si seminte.. L-am luat din Animax.

2,723

eu ii dau parrots prestige si alune zolux si ii plac la nebunie.

Max-aratinga nanday

2,724

Buna tuturor! Astazi mi-am cumparat un alex mic pui de 4 luni putin fricos dar cred ca pe viitor cu multa atentie il voi imblanzi. Am pus doua poze cu el si vreau un sfat. Are nevoie de niste vitamine pentru pene sau se vor aranja singure ? L-am adus acasa de vreo 3-4 ore, i-am luat mancare de la Padavan si i-am pus apa in adapator dar nu vrea sa manance sau sa bea deloc. Am incercat sa-i dau eu cu recipientul la gura dar nici asa nu vrea.

2,725 (edited by Goti 25-09-2010 16:25)

am o veste minunata... Tweety astazi a luat aluna din mana mea ... si era afara ...si pana acuma lua aluna din mana dar numai cand ea era inchisa deja in colivie ... dar acuma a luat-o pana era inca afara .... nu a venit ea la mine sa o ia ... dar cand m-am apropiat de ea cu aluna ... a luat-o  :merci:   :bravo:   :heart:   big_smile    :hihi:   :k:

amdursu: tare dragut e micutul tau ... sa-i dai ceva vitamine pt pene si in rest sa-l/s-o iubest tare tare tare tare