2,676

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

@clara: ai putea sa-i iei jucarii din lemn ca sa-si exerseze ciocul pe ele Alea sunt mai bune. Ar fi bine sa fie mai solide, mai groase, ca altfel le distruge.  Cele din plastic nu sunt prea bune pentru ca poate inghiti bucati din ele. Mai are nevoie si de o oglinda si de un os de sepie. Ma bucur ca te-am determinat sa-l pastrezi.  :pup:
@lilbro: depinde cand i le-a taiat dar cred ca le ia aprox. vreo 2 luni sa creasca incat sa poata zbura.

2,677

buna tuturor ,noi sintem bine dar tot cam salbatici desii sintem puiuti dar cum is pereche se giugiulesc si se iubesc de mama focului alex merge la sisi si ii fura mincarea din gura pe mine nici nu ma baga in seama degeaba vorbesc cu ei sisi cea albastra are o gura mare cind o apuca 5 minute dar in rest sint cuminti vorbesc intre ei si ramin foarte atenti cind il aud pe alex cel mare ca striga ,clara succes cu alexeiul tau si ma bucur ca nu il mai dai  :bravo:

http://asia.sunphoto.ro

2,678

am luat si eu de la domnul sorin balanoiu acum cateva luni un papagal marele alexandru ,si am avut incredere in el ca imi da un puiut, dar de fapt era un papagal bolnavior,  m_am documentat pe internet despre papagali marele alexandru si l_am sunat ca sa mi_l schimbe .Mi la schimbat in luna iulie si acum sunt foarte fericita de puiutul meu  PACO asa il cheama . Despre domnul sorin ce sa spun este un om asa si asa,  a trebuit sa fac 2 drumuri ca sa sa_mi dea un papagal ok  :cocos:  :cocos:  :cocos:

2,679

aici esti la rubrica micul alexander...nu o zic cu rautate dar aici esti la rubrica gresita tongue

LORA & LORD

2,680

de domnul balanoiu...ce sa zic..am vb ieri cu el si mi-a zis ca micul alexandru e opasare de ornament si dc nu il iei de pui ,adica 2-3 luni nu o sa se domesticeasca si mi-a mai zis ca 1 la un milion vorbesc...sunt sanse rare ca micul alex sa vb....asa ca nu stiu ce sa mai cred dc un crescator mi-a zis asta....voi ce parere aveti?

2,681

sanse 1 la milion sa vorbeasca ?  hmm  nu cred.. depinde de fiecare papagal..

eu am luat'o pe rocco cand avea.... cred ca peste...4-5 luni .. chiar mai mult.. si am imblanzit'o  bine si repede  :heart:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NyNIpNHCaZ8[/youtube]

Ana :heart:

2,682

Cred de asemenea ca creierul acestui om e de ornament, multa lume il lauda dar se pare ca nu-i prea inteligent, pe youtube o sa vezi o gramada de papagali micul alexandru care vorbesc sau sunt prietenosi sau mai stiu eu ce trucuri stiu sa faca, totul depinde si de personalitatea pasarii, poti sa-ti iei un ara de 1000 de euro si sa nu-ti vorbeasca insa nu inteleg de ce atat de multa lume doreste neaparat sa vorbeasca, eu sunt foarte multumit de alex-ul meu ca vine  la mine chiar sta pe mine desi nu ma lasa sa-l ating, doar prostioarele care le face sunt de ajuns pentru ami oferi o buna dispozitie, daca papagalul tau vine sa ia mancare de la tine esti pe drumul cel bun, acesti papagali sunt foarte pofticiosi iar acest lucru il face sa fie mai putin fricos ca alte pasari cand vine vorba de o gustarica buna big_smile , incearca cu al tau sa nu-l mai fugaresti si sa nu mai incerci sa-l prinzi, o sa se obisnuiasca cu tine si va invata la inceput ca esti o persoana de la care face rost de mancare iar dupa se va obisnui cu tine si se va atasa de tine, sunt sigur ca o sa reusesti daca ai suficienta rabdare.

Super scumpa fetita ta, figurantul asta al meu de abia ma lasa sa-i ating putin codita smile  smile.

2,683

multumesc  :pup:  .. se va imblanzi si al tau daca ai rabdare  big_smile  ( muuultaaaa smile ) :pup:

2,684

nu mi-a spus nimic...eu am observat ca are aripile taiate abea cand am ajuns acasa....nici nu am stat prea mult cu el l vb..in 5-10 min am si plecat...dar le are taiate calumea....banuiesc ca trebuia sa il lase asa...si sa le taie decat la cerinta celuia care il cumpara...in fine...ms oricum

2,685

capshunik te invidiez si pe tine .... of dulce e puiul tau ... sa vezi ce atenta era Tweety cand ma uitam la filmulet si audea cum canta rocco !!! tare dulce e rocco ... te invidiez tare tare tare tare tare tare tare ....

2,686

Rocco ne copiazaaaaaa  smile
Clara, se stie ca papagalii micul alex sunt foarte buni vorbitori. David zice 'puiu' smile dar trebuie sa te ocupi de el sa-i vorbesti toata ziua..

2,687

ba nuuuuuuu  smile  .. de cand am vazut filmuletul tau am zis: "ia uiteee..  :heart:  .. david face la fel cum face si rocco !! smile " ...

multumesc frumos , goti  :rusine:  ... dar sunt sigura ca vei reusi sa faci si tu acelasi lucru cu tweety  :pup:    :pup: ce varsta are ?

2,688

Buna tuturor, am lipsit destul de multa vreme de aici si eu si Polly.
Ne pare rau dar am avut problemute si n-am mai intrat pe latifa ceva vreme.

Acum suntem sanatosi si destul de iubareti  big_smile

Polly face progrese, atat la imblanzit cat si la vorbit, pacat ca nu petrec foarte mult timp cu el ca ar invata mult mai multe .

S-a facut un baietel cumintel (uneori face ffff multe prostii dar majoritatea au farmecul lor) , a invatat sa vina pe mana, se urca pe umar , papam orice impreuna (e in stare sa ma atace daca nu ii dau si lui papa big_smile), facem progrese si la capitolul pupici si mangaiat , dar mai greu, saptamana trecuta chiar m-a ciupit  :cry: ,dar mai incerc, cu timpul o sa se invete si o sa fie bland

@capshunik felicitari pt progresul cu rocco, e asa dulce in video ul de mai sus de-mi vine s-o mananc  :heart:

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

2,689

mie'mi spui  smile   :pup: ...

bine ai revenit  :bravo:  ma bucur ca faceti progrese  big_smile  ..  si in legatura cu  ciupitul ...stai linistita . acum 2

sapt m'a ciupit si pe mine rau de tot.. inca  mai am semn  smile .. cei drept  hmm  ... era speriata  big_smile

2,690

Nu stiti careva pe unde as putea gasi play stand-uri pentru Alex...pe net am tot cautat dar am vazut doar la un om(la noi in tara) si el avea din acela prea mare, prin alte tari am vazut foarte multe si foarte frumoase dar nu faceau livrari in tara noastra.

2,691

va pup pe toti ...m-am intors din concediu si galusca me are un nou loc de stat.cred ca se ascunde.va pun poze sa vedeti dar nu sunt fff calitative pentru ca sunt facute cu telefonul intrucat la aparat reactionam urat ne speriem fff tare.

Max-aratinga nanday

2,692 (edited by Goti 12-09-2010 12:56)

capshunik... Tweety are peste 2 anisori deja .... si nu era pui cand am luat-o ... sincera sa fiu nici nu situ cati ani are pt ca atunci cand am luat-o crescatorul a zis ca are aprox 10 luni .... si cred ca avea mai mult cand am luat-o ... deci nu stiu ... si nu mai cred ca sant sanse sa se imblanzeasca ....  asta e ...

2,693

andrei pe la noi nu prea exista sa cumperi gata facute , stiu ca era cineva la un moment dat pe aici de facea playstand uri la "comanda"

si eu am cautat multa vreme, pana cand am renuntat si am incercat sa i fac eu o "chestie" big_smile

good luck in continuare

~*~*~*~*~*~*~* I love my Polly *~*~*~*~*~*~*~

2,694

Multumesc, cred ca asta o sa fac si eu pana la urma desi era fain daca as fi gasit ceva mai ales cele de pe dincolo is super faine ca au si adapatoare si vase pentru mancare.

2,695

mi'a adus tati azi de la tara seminte de floarea soarelui... i'am dat si mananca  big_smile  ... sunt bune, nu?
asa arata  big_smile 

scuze pt mesajele repetate  :rusine:

2,696

Ar fi bine sa eviti semintele de floarea soarelui care sunt negre, pentru ca nu sunt cele mai sanatoase (cam ingrasa).
Pentru pasari este mai indicat sa folosesti seminte cu negru si alb.
Insa nu doar aceste seminte alcatuiesc hrana de baza pentru micul alex.
Ar fi bine sa ii cumperi hrana care contine mai multe tipuri de seminte, special pentru ei! smile

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

2,697

capshunik wrote:

ba daaa.. sunt sanse big_smile ... incearca sa'l mangai pe cioc usor..pe urma pe cap.. sh poate se invata :heart:

si rocco are tot cam asa.. sh nu era bebe cnd am luat'o big_smile

problema e ca nu ne lasa sa ne apropiem de ea ... iarasi cand o mai prindem o mangai eu pe caput , si cioc si sub aripa ... dar de aia tot ii e frica de noi ... si nu ne lasa sa ne apropiem de ea ....

2,698

pt capshunik:si eu i-am luat seminte negre varsate sa manance oana a inceput sa le scoata afara..sa le vomite....si am fost la veterinar .mi-a zis sa numai fac greseala sa ii dau seminte varsate...si sa ii iau din alea la ounga cu vitaminee...ma rog..sin alea cu alb si negru.a simai e ceva..alex al meu s-a cam invatat afara cam in fiecare zi si de vreo 3 zile l-am pedepsit ca face ravagiiiiiii in casa?????!!!!!!!!!!!!!!si acum tipa de cate ori ma vede(inclusiv in mom asta cand eu scriu) si vrea a iasa.Are ceva dc nu il mai las afara decat o data pe sapt?

2,699

Papagalii in general nu prea isi dau seama ca ii pedepsesti, de asemenea daca te uiti la descriere la micul alexandru o sa vezi ca este bine ca acesta sa fie liber cel putin 2 ore pe zi, ar fi bine sa-l lasi totusi mai mult de o singura data pe saptamana si sa-i dai drumul atunci cand el e linistit si poate asociaza buna lui purtare cu o plimbare afara din cusca big_smile

2,700

dar nu sunt negre.. au sh dungi albe smile ... sh nu le'am cumparat..  hmm