2,651

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

:hug:  mersi de raspuns

2,652

birdslover wrote:

Ana, tu cui te adresezi?  smile

eu abia acum am vzt  smile  ... eram la o pagina anterioara...si ultimul mesaj era postat de tine smile  .. si am crezut ca este ultima pagina smile ...  tie ma adresam smile

Ana :heart:

2,653

@andrei: pofta buna  smile
@chris: cu placere  :sanatate:
@ana: A.. pai stai ca inca n-avem 2 ani. Poate suntem baietei  :angel:

Adaugat: 07-09-2010 13:59

Revin cu un filmulet nou si probabil cel mai bun de pana acum big_smile
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gINFiJg_wBU[/youtube]

2,654

hahahah excelent   :bravo: ....ce fatza are tongue extraordinar piticul ....ce n-as da sa pot sa pun si eu mana pe rocco al meu...sa-ti traiasca o mie de ani!!!  :hug:

2,655

E un dulce cum sta el la mangaiat  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

2,656

birdslover.e foarte dragut,ce as vrea sa stea si nimfu meu asa cuminte dar e terorist

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

2,657

Multumesc frumos!  :heart: Sta in pozitia aia sa-l mangai numai cand face baie cu fas-fas-ul.. cand nu face baie sta normal la mangaiat si nu mereu big_smile

2,658

Eu strang din dinti... Ce n-as da sa-l pupacesc un pic. Se infoaie cand il uzi, parca sta pe oua   smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,659

Super tare David, sigur e baietel ,smecherul smile

2,660

sedinta de relaxare  tongue  ...

2,661

Super dragut David Simona ...sa iti traiasca....   :pup:

Ana e o scumpa .... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,662

Va multumim tuturor!  :pup:

2,663

ella_costan wrote:

Ana e o scumpa .... :pup:

multumesc :pup:

2,664

iui ce dor mi-a fost de voi si de animalutzele voastre....am avut multa treaba si nu am putut intra pe net dar acum gata cu facultate si am iar timp de voi si de animalutzele mele care in ultimul timp le-am cam neglijat dar acum o sa ma ocup ca inainte de ele si o sa pun un video cu niki

am uitat sa va spun ca niki are o casutza noua mult mai mare smile) ne-am mutat din garsoniera la casa cu curte si are si o cusca noua mare mare si ca in sfarsit i-a crescut coada si aripile si ca zboara si a ajuns de se intelege si cu pisica . a stat mult afara si a ajuns sa faca ca toate pasarile care le-a auzit.
si inca ceva...stiti cum sarea el la comanda sari pe umarul meu? :k:  akum ca avem aripi si ca zburam pot sa merg la departare si zic sari si vine la mine

goti,tweety s-a mai imblanzit? am o gramada de mesaje de citit pe aici...iui ce dor mi a fost....o pupa din partea mea la toate animalutzele voastre

2,665

super simona...exact asa sta si Lora la mangaiat...sau cand vrea sa fie mangaiata vine langa mine, se pune exact ca galbenelul tau si scoate un "aaa!!" incet big_smile smile

LORA & LORD

2,666

buna! ma numesc clara si sunt nou aparuta...am si eu un micul alexandru din martie.Luat din petshop...da...stiu...marea gresala.Pe inel scrie ca e din 2009 dar e fffff salbatic ,tipa,tb sa-l alerg seara sa intre in colivie...voi care aveti mai multa experienta...ce credeti ca ar tb sa fac?????????????

2,667

bine ai revenit bestiuta87 , uite Tweety nu s-a mai imblanzit .... atata doar ca daca ii dau ceva papica prin gratiile coliviei  vine mai cu tupeu sa imi fure mancarea dintre degete ... am incercat si cu bacati foarte mici de mere care tineam doar cu un deget si a luat foarte frumos bucatica, chiar mi-a incercat si degetul sa vada daca nu cumva e si aia ceva bunatate tongue dar in rest cand ii afara tot asa fuge de noi ca si la inceput ... dar asta e ...

2,668

clara_buftea wrote:

buna! ma numesc clara si sunt nou aparuta...am si eu un micul alexandru din martie.Luat din petshop...da...stiu...marea gresala.Pe inel scrie ca e din 2009 dar e fffff salbatic ,tipa,tb sa-l alerg seara sa intre in colivie...voi care aveti mai multa experienta...ce credeti ca ar tb sa fac?????????????

El sau ea vine la tine sa ia mancare daca-i dai? Eu de exemplu il ,,momesc,, pe al meu sa intre in colivie cu o jucarie sau cu mancare sau orice lucru care ii place ,la telefonul mobil nu-i poate rezista big_smile

2,669

da vine....dar fura mancarea si fuge..ma gandeam sa-l dau(e baietel k a inceput sa se vada inelul) la un crescator si sa fac schimb cu un pui din 2010 poate s-o domestici ...ca asta are pe inel 2009 si nu cred ca mai am vreo sansa cu el...ce ziceti?

2,670 (edited by birdslover 10-09-2010 11:41)

@ionut: si galbenel facea "aaa" dar s-a smecherit si acum canta  cool de fapt imita ca de la noi a invatat sa faca asa big_smile
@clara: pentru a imblanzi un papagal trebuie sa tii cont de mai multe lucruri:
1. trebuie sa fie crescut de mana (hranit la seringa cand era mic)
2. trebuie sa-l iei de pui.. sa zicem.. maxim 6-7 luni
3. fetele sunt mai greu de imblanzit
4. fiecare pasare are personalitatea ei... unele vor sa se imprieteneasca, altele nu, la fel si cu vorbitul.

Cred ca acum este prea tarziu pentru a incerca sa-l mai imblanzesti calumea.. adica sa vina pe mana. E posibil sa se fi intamplat ceva si cat n-a fost la tine.. sa fie chinuit de oameni, iar acum ii e frica. In primul rand trebuie sa te porti frumos cu el, sa nu tipi la el, sa ii vorbesti calm, sa te apropii incet de el...
Seara poti sa-i stingi lumina, sa-l lasi sa adoarma putin si apoi sa arunci un prosop subtire pe el si sa-l iei sa-l bagi ca sa nu-l mai alergi.. alergandu-l prin casa el va crede ca vrei sa-i faci rau... Altceva nu stiu ce sa-ti zic..

Edit: ce culoare e daca tot vrei sa-l dai? big_smile

Ps: sa stii ca e al tau si ar trebui sa-l iubesti asa cum e, pentru ca si el merita.

2,671

ms de rasp..e verde..din 2009 conferm inelului de la picior

m-am razgandit.nu-l mai dau.ai dreptate cu mes tau...e al meu si il iubesc asa cum e.
o sa fac poze cu el in scurt timp si o sa le pun sa imi vedeti si voi micul meu alex care...in momentul asta tipa cat il tine ciocu....m-a surzit ...e un dulce.

2,672 (edited by capshunik 10-09-2010 15:08)

cred ca e cea mai buna decizie pe care puteai s'o iei  :pup:

2,673

sa-mi spuna si mie cineva ce jucarii sa-i iau.Are un fek de leagan din lemn cu o franghie innodata dar ce as mai putea sa-i iau?..apropo astazi am bagat mana in colivie cu o boaba de strugure si dupa vreo 5 min de agitatie continua...ci toate ca ma durea mana ingrozitor am reusit...a luat-o de la mine din mana .Oricum e mult mai bland fata de cum era cand l-am luat...in martie...

2,674

salutare tuturor .Am luat de la sorin balanoiu,un micul alex...dar are aripile taiate...stie cineva..cam in cat timp cresc la loc ?:( ms mlt

2,675

si care  a fost cauza pt care i-a taiat aripile?ti-a spus?