Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
am inteles...scuze...din cauza internetului :sol:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
am inteles...scuze...din cauza internetului :sol:
spuneti-mi va rog cum sa fac sa nu se mai sperie de mine alex si sisi cind bag mina in colivie fug de mine desii tot vorbesc cu ei dar se baga unul in celalalt ca si cind sar apara azi am tinut mina inauntru dar nici vorba sa se apropie de ea bine poate e prea repede si mai trebuie sa se acomodeze cu mine ca ii am doar de putin timp spuneti-mi cum sa fac cineva mi-a zis ca daca le dau voie sa zboare prin casa se salbaticesc e adevarat?
N-ai ce sa le faci, doar sa te pastrezi calm si rabdator; restul vor face ei. Ma impotrivesc hotarata afirmatiei ca se vor salbatici. Nu stiu cine a putut sa spuna asta.
Eu zic ca din contra se vor apropia mai repede de tine pentru ca nu se mai simt in colivie ca si niste ''prizonieri '' .
sa iti zic si eu parerea mea...daca sunt speriosi...si le ieste frica de orice...atunci scoate pe rand cate unul din colivie si il lesi vre 30 minute...azi am facut asta cu perusul meu si nu ma mai musca...nu la fel de tare cel putin incerca si vezi ce se va intampla...dar vezi sa nu se loveasca ca asa a facut si a meu da nare nimica...e calit :k:
Piscina personala a lui Alex
iar dupa cotizatia de 50 de bani
ce dragut e andrei , poi de lasat eu lam lasat liber pe alex cel verde acum ca i-am luat pereche nu i-am mai lasat sa zboare prin casa atit ca il prind greu ca sa il bag la locul lui am boroc ca nu ma muscat niciodata am sa i las iar afara pe rind asa cum ziceti si voi multumesc
Multumesc ,acum va fi mai greu putin sa-i obisnuiesti cu tine pentru ca sunt doi, cand e unul e mai usor pentru ca te vede pe tine ca un ''prieten'' sau incepe sa te vada dupa ce se obisnuieste cu tine, eu i-as mai lasa inchisi o vreme pana se obisnuiesc foarte bine cu camera, la al meu de ex. cand ii dadeam drumul era speriat cam de toate obiectele ce-l inconjurau asa ca l-am lasat inchis pana ce am vazut ca se simte destul de relaxat la ce-l inconjoara si dupa i-am dat drumul insa nu m-am apropriat de el ,l-am lasat in pace si doua zile nu l-am bagat inapoi in cusca iar a treia zi l-am ademenit cu o bucata de mar, treaba e ca depinde de cat de repede isi dau ei seama ca nu vrei sa le faci rau, dupa aceea totul e usor
Cum isi face baie in farfurie
Eu ii tot pun lui David cutiuta aia de plastic dar nu mai vrea sa faca baie in ea nu stiu ce-i cu el..
Adaugat: 26-08-2010 09:55
Avem si poze noi.. si un filmulet cand se rasfata dar nu merge sa-l incarc.. De fluierat n-a mai fluierat de atunci; trebuie sa mai facem instructie
in a 2-a poza zice ca se da peste cap foarte frumos :k:
Andrei si Simona sunt minunati micutii vostrii :hug: Multi pupici :pup:
Ce fain ii , al meu imi vine pe mana numai daca-i dau ceva si dupa zboara, ce materialist e
,filmuletul, daca vrei sa-l pui pe youtube se incarca usor dar, ii ia catvea ore pana il pot viziona si altii.
Multumesc!
Andrei.. e vb de calculatorul meu care nu vrea sa incarce poze si video pe nicaieri. Trebuie sa redimensionez toate pozele si sa astept ceva timp pana mi le incarca, iar filmuletul trebuie sa fie o raritate sa mi-l ia. Imi da eroare mereu.
Daca vrei iti dau id-ul meu de mail si mi-l trimiti si ti-l pun eu
Merci, dar nici pe mess/mail nu merge Am sa astept pana prind un moment mai bun. Nu stiu daca e de vina netul, windowsul sau calculatorul..
Ce frumusel e David!
In a doua poza cum l-ai prins asa? Ai rasucit tu poza?
In a treia poza zici ca tine o floricica la spate, sa ne-o dea noua!
ce frumos e si galbiorul sa-ti traiasca
Ralu, ne-ai dat de gol cu floricica!
Nuu n-am intors poza.. asa se agata el de toate alea. Uita-te la piciorusul lui..
Multumim!
da ?? apoi ...acest papagal va ajunge vedeta de circ... bravo lui are talent la tumbe :k:
:wow: asta chiar e ciudat...chiar e un acrobat talentat :bravo:
Nu toti papagalii au asa talent Bravo lui :bravo:
Chiar e un papagal special! Cum sta in ultima poza! Exact ca un liliac!
a mea numnai la urlat se pricepe ) toata ziua imi canta in cap:)))))
Adaugat: 26-08-2010 15:45
lamuriti-ma ... de ce ii da serenada Tweety la fiecare jucarie ???
Preferata ei e un semafor ... sta langa ea si ii cantaaaaaa... dupa aia cand se enerveaza incepe si tot da in semafor ... acuma i-am pus o jucarie noua ... prima data i-a cantat ... si numai dupa aia a inceput sa cerceteze jucaria ioooi ii o mare figura
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri