2,476

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

din lemn de brad pot sa ii fac ceva jucarie lui Tweety ???? nu ii toxic sau ceva ????

2,477 (edited by suana 03-08-2010 11:42)

Din cate stiu eu,bradul,ciresul,visinul nu sunt indicate.Cauta salcie sau altceva......Alunul e cel mai indicat pentru animale.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,478

multumesc smile

2,479

are ceva daca ii dau salata si varza la alex? nuca are voie?

http://asia.sunphoto.ro

2,480

Salata provoaca de regula scaun moale.Varza in cantitati mai mici pentru ca produce fermentatie.Nuca ,alune au voie dar ce le place lor foarte mult este marul si fructele in general.Cat mai multe.Alexi a mea primeste zilnic morcov,mar,banane,nuca si cand sunt, fructe de sezon.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,481

agree suana....alunul este cel mai indicat.

2,482

ce comici sant cand decojesc alunele smile  smile

2,483

Daa, pacat ca le cad pe jos  smile

2,484

Astazi Tweety m-a certat smile, i-am pus biscuiti si ea a luat una ... a iesit din colivie ... si tinea biscuitii in picior .. .. se uita la mine ... si tipa ,parca zicea  "tu cu asa ceva vrei sa imi scoti ochii ... stii foarte bine ca eu am gusturi mai rafinate " smile dupa ce a spus ce a avut de spus .. a muscat de doua ori asa un pic din biscuiti si l-a aruncat smile

2,485

ieri i-am cumparat la alex  o cutie cu 2 bete cu fructe uscate de la vital darwin's asa scrie pe cutie si ii place tare mult dar in rest i-am pus morcov razuit si nu s-a atins de el ,azi i-am fiert un ou si i lam razuit dar vad ca inca nu e interesat de el ,apa inca nu lam vazut sa bea iar cind imi bag mina la el ii este frica de mine dar nu da cu ciocul sa muste ce tot se trage mai incolo pe gratiile coliviei si isi intoarce capul ca sa nu se uite la mine si la voi tot asa a facut la inceput?mentionez ca il am doar de citeva zile ,am vrut sa ii dau banana din mina dar tot s-a tras de mine si nu am mai insistat cum sa procedez? uite si o poza cu el cam cite luni ziceti voi ca are ?

2,486 (edited by Goti 04-08-2010 10:25)

sa ai rabdare multa ... eu o am pe tweety de mai mult de un an ... si numai atata am reusit ca atunci cand e inchisa in colivie ... si ii tin ceva mancare printre grati , imi ia mancarea din mana ... in rest si acuma ii e frica de noi ... , dar tu poti da profiti ca ai un pui ... ca poti sa-l imblanzesti mult mai usor ... numai sa ai rabdare
cum ma uit la poza lui alex .... mi se pare ca are ochi mari si negrii ... care insemana ca e puiut ..

2,487

poi de la cine l-am luat asa a zis ca e pui de anul asta dar na poti avea oare incredere?ochii sint negrii complet, hai la mine daca vrei sa-l vezi ca vad ca esti din oradea eu stau in iosia linga real1 uite iti pun nr meu de tel si fa-mi apel ca te sun eu 0740786014      -http://asia.sunphoto.ro

2,488

xxy, eu as zice ca are ~6 luni dar nu bag mana in foc.

2,489

birdslover daca tu zici ca are 6luni inseamna ca cel de la cine l-am luat nu m-a mintit mersi :bravo:

2,490

N-ai pentru ce, dar ti-am zis, nu te baza pe afirmatia mea! E greu sa aproximezi varsta unui mic alexander..

2,491

de obicei vanzatorii mint,oricum sper sa fie puisor  :heart: !

2 perusi-Lolita(Lola);Pakito(Paco) :perus: :perusi: ;1-bichon bolognese-Puppies(Puppy) :caine: ;am avut:5-caini :caine: ,4-perusi :perusi: :perus: ,1-iepure :iepure: ,1-hamster :hamster: ,pisici(bloc) :pisica:
;PROTECTIA ANIMALELOR!ANTI-POLUARE!IUBESC NATURA!AM MULTE ANIMALE LA TARA!MA IUB. ANIMALELE!

2,492

azi cind i-am facut curat la alex am zis sa vad daca ma lasa sa-l mingii si am putut se tot catara el dar ma lasat sa pun mina pe el nu a dat cu ciocul sper ca o sa se invete sa vina pe mina si sa nu fie fricos ,ieri am vb cu cel de la cine lam cumparat si mi-a zis ca e din luna aprilie alex deci e pui :bravo:

2,493

am de 2 saptamani un alex alb dar din pacate de 2zile are o somnolenta bea apa multa mananca foarte putin stie cineva ce poate sa aiba si cum pot sa-l ajut partea proasta e ca sant pe picior de plecare in concediu[de luat il iau cu mine inpreuna cu un papagal cantaret]deci ce puteti sa-mi spuneti

2,494 (edited by birdslover 07-08-2010 12:05)

Acestea sunt semne pentru mai multe boli; numai medicul veterinar iti poate spune cu exactitate ce are si iti poate oferi tratamentul corect. Apa bea pentru ca, cel mai probabil, e deshidratat. Pune-i neaparat niste vitamine in apa si incearca, pana pleci, sa-l duci la un medic.

2,495

am inteles ca este dela aerul conditionat iam facut baie ce de obicei dar nu am dat drumul la aer poate nu l-am uscat complet cantaretul nu are nimic cu toate ca este mai sensibil dar alex este pui iar cantaretul este mai maturia-m dat amoxicilina sper sa-si revina cat de catse pare ca nu am bafta la alexandri e cel mai frumos papagal din totii care i-am avut mai mult cred ca este fata asta este

2,496

Daca l-ai tinut in curent, inseamna ca a racit. De amoxicilina n-am auzit si sunt curioasa cine ti-a spus sa-i dai asta. Sper si eu sa fie bine; sa ne tii la curent.

2,497

partea proasta e ca nu mananca deloc si nu stiu ce sa-i dau nici nu stiu cum de ma-i sta pe bat
cine stie orez fiert e bun pt papagali

2,498 (edited by necunoscuta 07-08-2010 15:01)

vidoq64 wrote:

am de 2 saptamani un alex alb dar din pacate de 2zile are o somnolenta bea apa multa mananca foarte putin stie cineva ce poate sa aiba si cum pot sa-l ajut partea proasta e ca sant pe picior de plecare in concediu[de luat il iau cu mine inpreuna cu un papagal cantaret]deci ce puteti sa-mi spuneti

Asta e ce ii mai trebuie.. sa il iei in concediu cu tine... Mai bine lasa-l acasa.. drumul i-ar inrautati starea.. drumurile astea ii streseaza .. Mergi de urgenta la doctor cu el.

Orezul fiert (mai degraba apa de la orez fiert) este buna daca pasarea are diaree.

Simo

2,499

sa nu tineti animalele in inchaperi unde este aer conditionat!!!!!!!!!  ca doar nici pentru om nu e prea sanatos ... si pe mine ma doare capu de la aeru conditionat ...

Adaugat: 07-08-2010 18:05

astazi i-au picat penele din coada lui Tweety ... a ramas cu o coada asa de scurta smile) nu inteleg de ce isi schimba iar penele din coada ...

2,500

Potoliti-va cu facutul bailor la papagali!!! Nu sunt caini sau pisici!!! Chiar nu pricepeti ca cel mai bine e sa-i lasati pe ei sa faca baie pentru ca ei stiu cat sa se ude si pana unde??? Pentru numele lui Dumnezeu, sunt atatea cazuri pe site-ul asta in care au murit papagali din cauza bailor facute de stapan! Da-o in colo de treaba ca doar nu put ca un caine sau ca o pisica! Iar daca au paraziti, exista tratamente prescrise de medic!

Vidoq, du-te de urgenta cu el la medicul veterinar. E clar ca micutzul tau a racit, mai ales ca-l ai de putina vreme si cine stie si ce afectiuni avea dinainte.

Adriana