1,151

Re: Ghiciti rasa ;)

nu sunt sigura ca e rasa pura dar pare doberman metis cu labrador:P
si in orice caz nu eu trebuia sa pun poza?!

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

1,152

E o rasa pura....rasa originala are urechiile in jos...iar cea moderna e asa:

1,153

pentru ca eu trebuia sa pun poza adaug si ''cainele meu''

animalute: Cocolino :nimfa: Scayle :caine: Sara si Mark 2  :tzest: ingerasii: cocuta :grey: , chichi si whatup :soarece: , mark 1 :tzest: ,un pui(nu stiu ce pui era)de o zi :ou: , un pui de cateva zile de porumbel :ou: , 2 iepurasi :iepure: puf alb si puf negru :iepure:va rog dati clik http://www.gbx.ro/member_page.php?id=3216

1,154

Azawakh Hound ?

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

1,155

mi-au zis cateva persoane ca aceasta catelusa nu e amstaff si ca e corcitura de amstaff voi ce credeti?:(

1,156

mda seamana ,dar nu cred ca e....e foarte frumos sa iti traiasca  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro

1,157

nu e amstaff,corcitura cred ca e smile orice ar fi nu conteaza smile e foarte frumoasa smile

- Bianca

1,158

multumesc :heart:  :heart:

1,159

conteaza sa fie sanatos  :heart:

www.maria97.sunphoto.ro

1,160

Buna, imediat dupa Pasti mi-am luat acest sufletel. Mi-a spus ca este pechinez imperial. Insa acum la 2 luni si 2 saptamani parca nu aduce ... a pechinez.Ma puteti ajuta cu o parere. Multumesc anticipat
Ps prima poza este cand am luat-o, cea de-a doua este recenta.

1,161

buna!eu cred ca este un pui de shitzu...mai asteapta pareri oricum este un dulce

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

1,162

Medicul mi-a spus ca bate mai mult spre bichon maltese dar nu stiu...oricum mersi ptr parere

1,163

e posibil sa fie bichon dar eu cred ca daca e bichon este cel havanez nu maltez!ti-am lasat mp(mesaj privat) wink

Animalele mele:,Cipy(hamster Campbell)- :hamster: ,Paco(perus)- :perus: ,Cookie(pekinez)- :caine: ,Rio(Micul Alexandru)- :malex:

1,164

seamana cu bichon...o fi o corcitura intre bichon si pechinez,oricum e o dulceata  :heart:  :heart:

- Bianca

1,165

maria97 wrote:

pun doua ...care e mai clara....este aceasi rasa

Ca sa continuam jocul corect,am zis sa nu trisez,chiar daca este mai veche postarea lui Maria,dar nu a dat nimeni raspunsul coret wink
Este un caine din rasa Pumi:P
Ghiciti!

-Ioana-

1,166

da,a doua varianta este corecta!e randul tau tongue

-Ioana-

1,167

Ciobanesc Australian.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,168

Ghiceste cineva? wink

1,169

Newfoundland big_smile ?

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
Un animal are sufletul mai bun decat 100 de oameni.
(Maria)

1,170

Terra Nova?

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

1,171

Newfoundland si Terra Nova sunt una si aceeasi rasa :hihi: .

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,172

deci sa inteleg ca eu pun urmatoarea poza? neutral

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
(Maria)

1,173

Ce rasa este? big_smile

(Maria)

1,174

Schnauzer pitic cumva?

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

1,175

anamariarodica wrote:

Newfoundland big_smile ?

Newfoundland, da  :bravo:  :bravo:  :bravo: