176

Re: Iepuras Pitic

foarte dragut piticul :pup:  :heart:

-Ioana-

177 (edited by octy 12-04-2011 15:04)

Multumesc  :hug:
Acum trebuie sa sterg un iepuras de pe lista"ce animale vrem" si sa-mi mai iau unul negru si la fel de pufos sa se asorteze  smile

Am uitat sa intreb:biancadumi,tu mai ai pufuletii aia blanosi?
Iar am uitat:ce mai mananca iepurasii?Pana acum Blanche a mancat morcovel,salatica,marar,patrunjel si mancarica speciala pt. iepurasi .......si cam atat  big_smile .Pot sa ii dau castravete?

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

178

O mai am doar pe Teddy smile mamica lor smile ei si-au gasit stapani  fooooarte buni smile am primit chiar si poze cu ei si o duc foarte bine smile

Adaugat: 12-04-2011 16:03

poti sa ii dai si castravete smile mai multe gasesti pe site smile

- Bianca

179

Multumes biancadumi  :hug:

Pozite noi cu Blanche  :heart: .Pozele sunt facute de aprox 5 minute.Aici statea intins sub calorifel,un scump  :heart:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

180

Ce mocutza are.....  :hug: Asa-i place si la Cristal sa se intinda,dupa ce da cateva ture si face tumbe prin camera.Are un stil.... :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

181

Ezact la fel a facut si Blanche,a alergat,a sarit ,a obosit si dupa aceea s-a tolanit  smile  :heart:

182

Am vazut mesajul dar nu pot raspunde ...intra pe mess

- Bianca

183

Pot sa ii dau paine? :wow:

184

decat fffffffffffff bine uscata smile

- Bianca

185

Octy! cat poate fi de dragalas iepurasul :heart:  :heart:  :heart:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

186

iunia,multumesc si ai tai sunt tare draguti!!!!!
biancadumi,chiar acum ii dau painica uscata,ce ii place ! smile  tongue

Adaugat: 13-04-2011 17:24

Pun si eu un video facut acum o ora.Nu stiu ce cauta in carpita aia,dar o tragea mereu  :hihi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0scULIzKlhI&feature=player_profilepage[/youtube]

187

smile  smile  smile simpatic rau smile  smile  smile  :heart:  :heart:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

188

Merci ! smile

189

Am murit de ras  smile  un scump  smile

- Bianca

190

Merci! :hug:  :pup:
Si eu am murit de ras cand l-am vazut prima oara  smile ,sa fi vazut ca il tragea si cadea pe el,sau cadea in fund! smile  smile Pacat ca nu am prins fazele acelea  hmm

191

ce frumos e  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

192

Merci! :hug:  smile

193

Am si eu o intrebare. Sunt noua pe forum si vazand ca si voi aveti iepurasi ... poate imi dati un sfat. De curand in familie a mai aparut un membru: Maya (un iepuras cap de leu) de doar 7 saptamani  :iepure: . Intrebrea era: voi v-ati vaccinat pufosii?

194

Iepurasii nu trebuie neaparat vaccinati, doar in cazul in care au contact cu alte animale sau sunt tinute afara.
Exista un vaccin pentru sistemul imunitar, se injecteaza niste anticorpi care feresc iepurasii de boli.
Acest vaccin trebuie administrat prima data cand are iepurasul cca 6 saptamani.
El este imunizat de la nastere de la mamica (prin placenta, colostru, iar apoi lapte).
Acest fel de vaccin se administreaza de 2 ori pe an, solutia se injecteaza dupa gatul animalului.

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

195

Multumesc pt. informatii Shadowdinasty! Maya sta in casa, dar ma gandesc k de indata ce se va incalzi afara, o sa mai iesim si noi la iarba verde, o sa mergem in week-end la tara si o s-o iau si pe ea, sa nu ramana singurica in casa. Mi-e teama ca in cazul in care o vaccinez (la veterinar, bineinteles) sa nu aiba reactii adverse.

196

Vaccinurile sunt testate si administrate de multi ani, nu trebuie sa iti faci griji.
Daca o duci la tara, sa ii faci si o deparazitare externa, sa nu va treziti cu vreo capusa... Solutia ar fi bine sa ii administreze medicul veterinar. Acolo dozajul e foarte important.

197 (edited by suana 14-04-2011 13:33)

Bun venit ina.Noemi ti-a dat sfaturile asa ca eu doar le sustin si asteptam poze cu micutza.Si eu il vaccinez pe al meu de 2 ori pe an,dar avand in vedere ca e tinut in casa e mai ferit decat cei de afara.Si daca tot suntem la capitolul asta,trebuie sa fac o vizita la medic sa-i taie gherutzele.
Last edit:nu trebuie sa-ti fie frica de medicul veterinar.Vaccinurile sunt sigure si protejeaza iepurasul,mai ales daca ai de cand sa-l duci la iarba verde.Eu il vaccinez de 2 ani de cand il am si totul e ok.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

198 (edited by shadowdinasty 14-04-2011 13:32)

Bine, ca mi-ai amintit, Ramona smile
Ma duc si eu sa tai gherutele la iepurasi.
Aici la lucru am 6 pufosenii, deci o sa am ceva de lucru cu ei smile

199

Am inteles! Multumesc  smile !

Adaugat: 14-04-2011 14:32

Ah, era sa uit si de gherute! Am inteles k o data la 3 luni este recomandat sa i se taie gherutele. Maya e inca mica pt. asa ceva dar cand va veni vremea, o voi duce la medic pt. k mi-e mila sa i le tai eu, sa n-o ranesc. I-am cumparat astazi un covoras din iarba de mare ca sa zgarie si sa roada. Diseara ii facem inaugurarea. O sa-i fac si poze sa va arat  :hihi:

200

Da,cand ii cresc gherutzele ele trebuie scurtate si e bine s-o faca cineva cu experientza.Sincer nici eu nu pot sa fac lucururile astea ,cu toate ca am lucrat la un cabinet veterinar si cu multe animale.Insa cu animalele mele e mai greu,prefer sa las medicul sa faca ce trebuie.