776

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

bine ai venit diana  si eu cred ca primul e masc si cealalta este femela sunt ff frumosi sa iti traiasca masculul seamana f mult cu masculul meu de rosella

777

mai..nu mai am ce sa fac...pisicile nu se dadeau la el..si nu ridicau ele  usitza..el nu o ridica ...nu putea..si am gasit niste fulgisori..ca si eu cand l-am prins sa-i tai gherutzele..se mai zbatea si ii mai picau..asta e chestia..iar dak sun politia....degeaba..nu o sa le pese...iar ce-i care poate l-au luat or sa ma dea in judecata ca le-am denigrat imaginea....sunt foarte sigura ca l-auu furat din cusca..nu au luat cusca cu totul...ca sa nu se vada ca a fost furt pe fatza...se pricep la chesti din astea...incerc sa ma obisnuiesc cu ideea..dar nu prea reusesc ..imi lipseste ff  mult.....si va multumesc ca imi oferiti sfaturi...dar in cazul meu..nu se mai poate face nimic... :cry: ma simt foarte singura fara el..parca imi lipseste o particica din inima.....cine stie pe unde e saracu acum,,,eu tot sper sa-l fi scapat..sau daca ajunge sa fie vandut macar sa-l stiu eu ca e la cnv care se pricepe...

Adaugat: 23-04-2010 19:10

dyaloveanimals mie mi se par  baieti amandoi...aacum ca gresesc sau nu..nu stiu..dar asa cred ca sunt...

Adaugat: 23-04-2010 19:11

imi este foarte greu..fara el... :cry: ce ma sfatuiti?....ar fi mai bine sa-mi iau altul..?

:heart: -SABINA- :heart:

778

poly imi pare foarte rau stiu cum e sa pierzi un animalut foarte drag sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

779

poly wrote:

imi este foarte greu..fara el... :cry: ce ma sfatuiti?....ar fi mai bine sa-mi iau altul..?

Cred ca asta ar cam fi singura solutie acum....cel putin sa-ti mai alini durerea.daca crezi ca esti pregatita sa ai unul nou,eu cred ca poti sa-ti iei....ramane la decizia ta. :k:

^ :heart: Ello :heart: ^

780

desi..nu sunt prea sigura acum ca mi l-au furat...am auzit acum alt caz ca al meu..usitza ridicata iar papagalii nicaieri...incep sa cred ca a ridicat usitza si a plecat...pt ca mai aveam o floare langa colivie.si era mancata toata..tind sa cred ca am facut o greseala..sigur a iesit el..ma simt mai bn acum..ca este o sperantza sa se intoarca.. neutral acum esxista acea ultima sperantza

Adaugat: 23-04-2010 20:22

sper ca nu am facut pacate degeaba..sa invinovatesc persoanele nepotrivite...eu tot sper sa fi fugit el...sper :ironic:

:heart: -SABINA- :heart:

781

Pai si tu crezi ca el ar prefera o colivie in schimbul libertatii?nu vreau sa par dura dar sunt cat se poate de realista....si nu vreau sa-ti faci sperante desarte... hmm Gandeste-te ca e foarte posibil sa nu se mai intoarca niciodata!Pasarilor le place sa zboare ca de-aia au aripi si daca a scapat.... neutral ! Imi pare rau pentru el pentru ca nu cred ca o sa se descurce in libertate,nu o sa aiba ce sa manance....

^ :heart: Ello :heart: ^

782

Sabina eu nu stiu ce sa iti zic , nici nu stiu ce sfaturi sa iti dau ... imi pare rau de ce ti s-a intamplat , suntem alaturi de tine :hug: Doamne da sa il recuperezi :pls:

783

Azi am fost si i-am luat lui eddi o cadita de baie,ca sa nu-l mai dau eu cu dusul ci sa se balaceasca el :heart: E destul de mare,ideala pentru o Rosella(dupa cum scria si pe cutie smile ) A fost dificil sa o montam pentru ca trebuia sa taiem toate sarmele de la colivie hmm Dar important e ca acum are propria lui cadita de balaceala wink

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

784

:bravo:  Alina cu siguranta se va obisnui cu ea si acolo va sta toata ziua... cel putin asa au facut ai mei cand le-am pus-o de aceea fac baita doar cand le dau drumul

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

785

Apa trebuie sa fie calduta sau fierbinte?

786

calduta cu siguranta :k: , imi pare foarte rau poly dar nu cred ca se mai descurca in salbaticie :cry: imi amintesc de coco al meu (perus) cum a ridicat usita si a iesit pe geam-ul deschis si nu s-a mai intors :cry: :cry: daca un perus poate sa faca asta dar o rosella... :cry: :cry:

787

Imi pare rau pt. tine, poly!si eu am pierdut acum ceva saptamani o zebruta australiana, dar am cumparat-o pe Candy si cat de cat e bine acum, chiar daca imi e dor de Mika!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

788

imi pare rau raluky si ma bucur ca acum Candy e bine :bravo:

789

Numai calduta ca sa nu ii arda wink

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

790

Merci estera!eu i-am pus apa calduta dar se raceste foarte repede hmm Am pus cadita in cusca,a intrat putin cu piciorusele dar nu a stat mult big_smile Apoi am observat ca se racise si eu i-o pusesem in urma cu 5minute neutral

791

Nu stiu ce sa zic si la mine se raceste foarte repede dar totusi nu am avut probleme cu ei sa se raceasca hmm

792

De acum sper ca imediat dupa ce ii pun apa calda sa se duca sa faca baita ca sa nu avem probleme smile

793

bafta :succes:

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

794

teo, ne arati si noua poze cu eddi in cadita, sau el e rusinos?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

795

Nu o sa intre imediat sa faca baita important e sa nu fie rece in casa sau saai geam deschis si sa nu fie curent pentru ca fiind ud va raci foarte repede

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

796

raluky4 wrote:

teo, ne arati si noua poze cu eddi in cadita, sau el e rusinos?

Cand o sa-l prind facand baie o sa-i fac si poze :k:
El sta in balcon,dar avem arcada,si in balcon este caloriferul deci nu este frig acolo wink

797

Ce mai face Eddi? Cum se mai prezinta penajul?

Simo

798 (edited by cutegirl 27-04-2010 07:06)

Incet,incet lui eddi ii cresc penele :bravo: Nu se mai smulge iar rana s-a vindecat de tot :hihi: Sunt foarte fericita ca a inceput cu pasi marunti sa revina la normal :hug: :elefant: E foarte activ si se joaca toata ziua.Acum incearca el niste smecherii ca sa manance fara sa intre in cusca smile)

799

ma bucur ca Eddi este mai bine :bravo: ,smecherul :hihi: :hihi:

800

ce bine imi pare sa aud atatea besti bune pe forum. :succes:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei