Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Femela are piciorusele si cioculetul portocaliu deschis iar baietelul trebuie sa aiba piciorusele si cioculetul rosu intens
2 pesti zebra ; 2 caini :caine:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Femela are piciorusele si cioculetul portocaliu deschis iar baietelul trebuie sa aiba piciorusele si cioculetul rosu intens
asa e love...aveam emotii :rusine: akum suntem fericiti cu toti...doar ce l-am facut curat si le-am dat drumu prin camera :k:
si u esti pasionat de zebrutze?
Nu cred ca a fost foarte buna ideea sa le dai drumul prin camera pentru ca o sa dureze ceva timp pana le prinzi . Chiar daca sunt mici , sunt foarte destepte si o sa ai ceva de alergat . Ale mele cum prind usita deschisa ( cand le pun mancarea) imediat ies si abia le mai prind
sa vedem momentan au usa deschisa au iesi si au intrat iar sa mamance
sunt ff cuminti si dragalashe :heart:
Stai putin , ai rabdare o sa isi dea seama ca e mai bine prin camera decat in colivie si atunci o sa ai de alergat
asa erau si ale mele la inceput dar acum s-au smecherit nu mai vor sa intre
dupa kt timp ai avut oua/pui?
Ale mele au facut oua dupa vreo 2 luni de cand le-am cumparat . Dupa o luna si ceva le-am pus cuibul si dupa vreo 2 saptamani au aparut oua 5 , 3 erau fertile dar numai 1 traieste . Un ou l-au aruncat din cuib chiar daca era fertil iar din alt ou puisorul nu a putut sa iasa . Asta a fost prima tura si nu stiau ce trebuie sa faca . Peurma au tot facut si oua si puisori
Imi pare rau pt prima data,sper sa nu-mi faca si mie la fel,prefer 1 ou dar sa fie ok..oricum felicitari pt marea familie pe care o ai.Azi le-am dat drumu iar dar fetitza s-a jmecherit cum ai zis .T.J. a intrat singurel in casuta dar ea n-a vrut
oricum a inceput sa le placa sa zboare,spre ex azi 2h kt iam lasat liberi au zburat mereu.Ziceai k am Mig-uri pe la cap
Adaugat: 05-09-2011 19:21
Aveti idee cum se poate stabili cu aproximatie varsta zebrutelor :heart: ?ms
Adaugat: 16-09-2011 10:23
Primul ou :heart:
Zebrutele mele au 6 oua :bravo:
Felicitari zex
Cumpar doua fetite de zebre australiene sau dau la schimb un mascul frumos varietate normala pe o fetita pui.Motivul : mi-a murit femela si am ramas cu baiatul si puiul acestora care e tot baiat.Prefer pui sa provina de la iubitori nu de la traficanti de pasari.Multumesc.Sa nu uit: caut in imprejurimile Tecuciului ,Focsani,sau chiar Galati.sau cine are drum pe la Tecuci si le poate aduce .Tel : 0762.34.94.65
scz dar n-am avut internet cateva zile bune
acum am 3 oua si astept puisori
felicitari si tie love sa-ti creasca mari :heart:
mi-am luat si o pereche de micul alexander(el albastru ea verde) o sa revin cu poze daca vreti
Zebrutele mele au 3 puisori :heart: :heart: :heart:
O sa pun si niste poze cu ei
Buna! ''love'' esti cumva din Alexandria?
Nu , sunt din Sibiu
Adaugat: 14-10-2011 15:41
:heart: :heart: :heart:
Imi cer scuze,cred ca te-am confundat cu cineva de pe alt forum. Sunt foarte frumosi puisorii,sa-ti traiasca:)
Nu-i nimic Mersi
si tie sa-ti traiasca
Adaugat: 14-10-2011 22:19
Succes zex cu cele 6 oua . Nu uita sa le dai os de sepie , vitamine , grint si baite regulate cu apa calduta
au tot ce le trebuie,os de sepie,ou fiert sfarmat,baton cu mei,oua,miere,apa cu iod si vitamine,grid,caditza cu apa calda zilnic..poate n-am avut noroc si erau prea tineri,dar vedem acum :k:
Va tinem pumnii , sa fie cu noroc
Caut o pereche de zebrute, de preferinta pui, in Bucuresti. Imi e teama sa cumpar de la un magazin de profil fiidca am mai luat plasa cu alte animalute. Adresa mea este: ioana4u@yahoo.com.
Zebrutele mele sunt foarte fericite , avem 4 puisori mici si dragalasi :heart: :heart: :heart: :heart:
Felicitari pentru micuti.
:heart: :heart: :heart:
Ieri in jurul orei 20:00 am montat cuibul la minunatele mele zebrute !
Spuneti-mi parerile voastre si ce greseli am facut pentru a le corecta.
Nu trebuia sa le pui nimic in cuib ca isi pun singuri
Adaugat: 19-12-2011 13:00
Poze noi cu zebrutele mele
buna sunt noua pe, si as avea o mica intrebare daca stie cineva sa-mi raspunda.
de mai bine de doua saptamani am o pereche de zebrute (voi pune si poze in curand) si au inceput de ceva timp sa se iubeasca :hihi: in cate zile vor aparea si puisorii?
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata