1,676

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Raluca, dupa seria asta de oua, indiferent ce se intampla, desi iti doresc din suflet sa-ti iasa puiutzul mult dorit, da-le zebrelor o pauza. Neaparat! Acum te cred si eu ca nu mai au calciu, cu toate ca au os de sepie. Iar de acum in colo, dupa fiecare serie de outze, pune-el sa faca o pauza de 1-2 luni, ca altfel risti sa se epuizeze, cum probabil sunt si acum... Mult succes cu outzul!

Adriana

1,677

Aha.Mersi mult elfie :merci:  :hug:  :pup: .O sa le scot cuibul dupa ce termina cu seria asta de oua!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,678

Estera, ce se mai aude de minunatiile tale ?  :rusine:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

1,679

multumesc estera.acum am 3 oua  neutral

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,680

am si doua cinteze de  cateva zile :fatasi baiat

fata mi-a murit azi
sad

1,681

Loredana micutii sunt bine sunt tot mai mari pe zi ce trece si odata cu ei cresc si gusitele care sunt tot mai mari tongue Ciripesc tot mai tare cand le e foame fata dinainte ca nu auzeam nimik big_smile Sunt niste scumpei si jumatate abia astept sa creasca mai mari si sa ii vad cum scot caputul pe gura cuibului smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,682

o intrebare...zebrele australiene fac un ou in fiecare zi ?

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,683 (edited by elfie 23-07-2010 08:57)

andreea7 wrote:

o intrebare...zebrele australiene fac un ou in fiecare zi ?

Nu. Fac un ou la doua zile. Uneori se intampla sa te trezesti ca au facut ou doua zile la rand, dar alea sunt exceptii.

Adriana

1,684

ok.asa mi s'a intamplat mie.multumesc

1,685

Mie mi-au facut zebrutele de fiecare data un ou in fiecare zi  :wow:  si asa am citit si pe net ca zebrutele australiene fac spre deosebire de papagali cate un ou in fiecare zi .

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,686

da andreea 7 zebrele australiene fac cate un ou in fiecare zi -ti-o zic 100\100

eu andreea am crescatorie de zebre australiene,sint monitorizate zi de zi.La fiecare pereche am fisierele,de cand au esit din ou ,varsta ,cand mi-au scos primul ou,dupa cat timp iese primul pui,cand trebuie sai inelez s.a.m.d.cine ma intreaba de pasarea respectiva,ma uit in fisier si ii dau detalii despre ea.mult succes si ai rabdare cu ele ca sint superbe

1,687

Mie asa mi s-a intamplat cu ale mele. Un ou la doua zile. Cred ca de doua ori de cand le am mi-au ouat doua zile la rand. Si asa mi s-a intamplat si cu pescarusii. Acum, ce sa zic, ale mele or fi exceptii...

Adriana

1,688

Poze cu cei 3 puisori ai zebrutelor big_smile

1,689

de cand asteptam sa pui niste poze...sunt foarte frumosi.sa'ti traiasca.  :pup:

1,690

Sa iti traiasca, Estera.
Ii vei pastra  sau ii vei da ?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,691

vai ce frumosi sint puisorii sa-ti traiasca :sanatate:

http://asia.sunphoto.ro

1,692

Va multumesc smile
Andreea numai acum am reusit sa le fac pentru ca inainte erau minusculi si nu se intelegea nimik in poze sad
Raluca puisorii vor ramane impreuna cu parintii nu ii voi despartii smile

1,693

Salutare prieteni.Azi dimineatza am constatat cu surprindere si fericire ca zebrutele mele au un ousor in cub.Nu stiu ce au facut,cand au facut dar ideea e ca rezultat exista.Pe parcursul zilei cand am revenit acasa ,iar surprins dar de acesta data intr-un mod neplacut: Uutul nu mai exista iar smecherii mei se infrulptau dintr-o omleta pe hartia de pe fundul coliviei.Deci nu stiu ce au facut ,cred ca au scos si aruncat outul din cuib,si apoi l-au devorat,...nici urma de coaja.Acum nu stiu ce sa le fac sau ce ar fi trebuit sa le fac sa nu faca acest gest.Voi ce ma sfatuiti ?

1,694

Asta se mai intampla de multe ori daca nu au suficient calciu. Sau poate ca outul nu era fertil si ei simt asta  wink  Nu te speria ca nu e nimik grav vor mai face si alte oute daca au inceput asa ca stai linistit,. Punele la dispozitie os de sepie pentru a avea suficient calciu.

1,695

Estera ,multumesc mult pentru raspuns.M-am gandit eu ca ar putea avea o lipsa de calciu,si de asta sa se fi bagat in el.Os de sepia au la dispozitie in colivie dar nu s-au atins de el,poate nu au fost invatate cu el.Le dau si scoici pisate - GRIT de la Padovan si dintralea mananca.Asa ,ce sa mai zic ,le dau si vitamine AD3E ,si nu numai lor ,le dau si perusilor cate 5 zile pe luna.In rest seminte, ou fiert cu morcov ras si putin OVOMIX amestecat, fructe dar nu prea se infig.Fememla vad ca e si ea preucupata de cuib si acum sata mai mult in el.E posibil sa continue zilele urmatoare cu depusul ousoarelor.Imi doresc ca totul sa fie OK si sa se apuce de clocit nu de retete culinare smile

1,696

Atunci e bine ca le dai tot ce ai scris inseamna ca singurul motiv pentru care au mancat outul a fost ca nu era fertil si sa nu se iroseasca degeaba s-au gandit sa il pape ca sa se refaca dupa depus  smile  Iti tin pumnii pentru viitoarele oute ca totul sa fie bine si sa ai puisori frumosi si sanatosi  :k:

1,697

Multumesc mult...abia astept si eu sa vad ce va urma.Am si o perche de perusi  carora le-am montat cuib acum vreo luna.Asteptam si acolo sa vedem ce ganduri au . smile SPER EU SA FIE BUNE

1,698

padys78 wrote:

Multumesc mult...abia astept si eu sa vad ce va urma.Am si o perche de perusi  carora le-am montat cuib acum vreo luna.Asteptam si acolo sa vedem ce ganduri au . smile SPER EU SA FIE BUNE

atunci succes cu ambele speci !!!la cate mai multe oute dar si puiutzi :tzest:  :ou:  :bravo:

1,699

smile Multumesc mult TITI...la fel si tie ,vad ca la capitolul perusi esti mai fericit decat mine smile

1,700

buna tuturor eu ce sa zic am ramas tot la 4 oua ,1 pe saptamina la alti dupa cum am citit faceau 1 la 2 zile ale mele sint mai lenese dar sper ca va iesi ceva din ele le dau ou acela il mininca dar morcovii nu le place au os de sepie pe acela tot roade si seminte va mai anunt daca mai fac oute

http://asia.sunphoto.ro