1,251

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Am separat puiuti de parinti de 2 zile si unul dintre pui sa imbolnavit sad( Sta pe fundul coliviei si nu zboara si s-au umflat penele pe el. De ce oare ???

Ceilalti sunt bine, zboara, mananca si fac multa galagie tongue

Am sa-l duc maine pe cel bolnavior la medic sa vad ce e cu el sad

1,252

Multumesc raluky acum am venit de la scoala si iam gasit pe birou asteptanduma big_smile Sunt asa de happy sunt exact asa cum mi iam dorit : superbi. :bravo:

Adaugat: 21-04-2010 16:00

Sunt asa de dragalasi si micuti si am vazut ca masculul vroia sa faca baita in adapatoare smile si iam pus cadita cu apa calduta sa faca si s-a udat de numa smile sper sa nu fie vreo problema .
Am mai observat ca masculul are la piciorus inel oare are ceva ?

Adaugat: 21-04-2010 19:28

Cateva pozite cu micutii mei big_smile

Adaugat: 22-04-2010 16:53

Scuzati ca nu sunt prea reusite dar se misca mereu nu stau intr-un loc smile

Adaugat: 22-04-2010 16:57

Ultimele deocamdata big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,253

Ce frumoase sunt... sa-ti traiasca  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,254

Sunt niste scumpi :pup: Ce frumos se uita ei la camera :heart: :hug:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

1,255

va multumesc smile

Adaugat: 22-04-2010 20:19

Imi puteti spune daca stiti cam ce varsta au ? :pls:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,256

sa iti traiasca! cum ii cheama? s-ar putea sa stii dupa inelul de pe piciorul baiatului!

Adaugat: 22-04-2010 20:29

raluky4 wrote:

sa iti traiasca! cum ii cheama? s-ar putea sa stii dupa inelul de pe piciorul baiatului!

sa stii varsta dupa ceea scrie pe inel! :k:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,257

Pai nu au nume ca le-am pus eu smile si pe inel nu scrie nimik ca e simplu de plastic big_smile
Ii cheama Sid si Elly :rusine:

Adaugat: 22-04-2010 20:30

Scuze am crezut ca te referi la nume :rusine: oricum nu scrie nimik

1,258

pe inel nu e nicio cifra?

Adaugat: 22-04-2010 20:42

ca daca nu e inseamna ca e cam inutil!!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,259

Sa-ti traiasca, ca de obicei sunt niste scumpi, o sa te faca cu siguranta fericita, alaturi de celelate pasari pe care le mai ai... wink

1,260

Estera minunate zebruele tale,sa iti traiasca :heart:

Adaugat: 23-04-2010 00:45

am si eu zebre 2 pysy si pysu dar nu am poze neutral si nu le place sa le fac,imi cer scuze :pls:

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

1,261

stai linistita, dyaloveanimals!     bine ai venit pe forum, ca vad ca esti noua pe aici!

1,262

Estera eu stiu ca cine are ciocul portocaliu e fetita iar cu ciocul mai rosiatic baietel sper sa nu gresesc ... Adriana si Misha cred ca te poate ajuta mai mult ...  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,263 (edited by barbone 23-04-2010 11:22)

sa-ti traiasca estera,ai o pereche foarte frumoasa seamana cu ale mele!in a3a poza de sus de tot mie mi se pare femela cam puiandru , parerea mea ca e mai micuta ca el, 5-6 luni cred ca are ...

By BarBonE

1,264

Sa-ti traiasca estera
sunt pereche 100%

1,265

femela:ciocul il are portocaliu-aprins un fel de roscat numai ca mai deschis     si masculul:rosu-aprins un fel de roscat numai ca mai inhis,mult noroc :succes: si multumesc raluky4 pentru urare :merci: :pup:

1,266

Va multumesc tuturor smile Stiu ca sunt pereche si cum se deosebesc femelele de mascul dar am vrut sa stiu cam ce varsta au ca asta nu stiu big_smile

1,267

cred ca au vreo cateva luni!

1,268

chiar nu stiu sa iti zic pentru ca de 1 luna am mai luat 2 zebrute dar dupa cum arata,adica neatinse si neschimbate as zice ca sunt pui dar ciocul e aprins si strident,deci te rog sa ma crezi ca nu am nici o idee,scuze :cry: :pls: sad

1,269

Va multumesc oricum smile

Adaugat: 24-04-2010 10:35

Cateva pozite noi cu ,,claxoneii' mei tongue
1.Sid si Elly
2.Elly
3.Sid

Adaugat: 24-04-2010 13:16

Inca una cu amandoi big_smile Acolo dorm ei in fiecare noapte unu in altul ca doua sarmalute smile

1,270

si eu am avut zebre ,si intotdeauna dormeau in acelasi loc,very cute :X :heart:

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

1,271

Hmmm...sarmalute.. mai sa le mananci,nu? :heart: wink

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

1,272

Da sunt asa de dragalase si micute ca imi vine sa le pap de drag :hug:

1,273

pofta buna :heart: smile :hug:

1,274

estera, ai niste claxonei foarte frumusei~!

1,275

Ai mei intra in ultima saptamana de clocire, sper sa am 4 puiuti cat de curand big_smile