Felicitari tuturor celor care au puiuti sau outze! Sa aveti puiuti sanatosi, ca deja vad ce frumuseti au aparut pe aici. :heart:
Noi am avut parte de peripetii. Zizi nu stiu cum a facut de s-a lovit la piciorush, asa ca sambata i-am facut o vizita medicului veterinar. La cabinetul acesta, eu ma duc la un anumit medic, insa cum el nu era, si Zizi era o urgenta pentru noi, am nimerit la o domnishoara medic. Vreau sa va spun ca am ramas cu gura cascata. Daca ati fi vazut cum l-a luat pe Zizi si l-a examinat si i-a dat cu tot felul de solutii la piciorush (slava cerului e vorba doar de o imflamatie, nu are piciorushul rupt) si cum se purta cu el, nu mi-a venit sa cred. Sunt convinsa ca altii m-ar fi trimis la plimbare cu zebra mea cu tot, pentru ca e prea mica. Daca cumva avea piciorushul rupt, cred ca domnishoara medic era in stare sa-i puna cu penseta atele. Chiar m-a impresionat atentia cu care l-a tratat pe Zizi. Acum suntem sub tratament sa ne treaca umflatura de la piciorush.
Ceilalti copilashi cresc. Am vazut ca la doi dintre puiuti le-au aparut freculetz, deci am doi baietzei si o fetita. :heart: O sa le fac poze si o sa ma laud si eu cu mogaldetzele mele. :heart:
Adriana