1,151

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

La mine, ultimul iesit (al 5-lea) face maine o saptamana big_smile Deci primul are vreo 9-10 zile deja... O sa le mearga bine zilele astea cu atatea oua fierte prin preajma tongue

Si tie sa-ti traiasca si sa creasca mari si frumosi !!! smile smile smile

1,152

vlady si nu lea dat ochii la niciunu pana acum???mai ales la primii iesiti nu au deschis ochii???

By BarBonE

1,153

Acuma incep sa deschida ochii. Cam de vreo 2 zile, asa. big_smile

1,154

Felicitari Valdy, Felicitari si tie Barbone! Sa va traiasca puishorii, sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi! Felicitari inca o data!

Adaugat: 04-04-2010 09:10

Paste fericit sa aveti cu totii! Sa va bucurati de aceasta sarbatoare alaturi de cei dragi, sa fiti sanatosi si veseli si sa ciocniti cat mai multe oua! Hristos a inviat!

Adriana

1,155

Hristos a inviat! Sarbatori pascale fericite, va pup pe toti :pup:

:hamster: My name is COdY tongue

1,156

Din pacate femela mea zebrutza a scapat din colivie afara,in natura :cry:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,157

Hristos a Inviat!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

1,158

Hristos a inviat!
puisorii mei au facut 7 zile si cresc pe zi ce trece!incet incet incep sa deschida si ochisorii sunt niste scumpi :X

By BarBonE

1,159

Hristos a inviat!
Raluky imi pare atat de rau ca ai pierdut femela sad
Barbone ma bucur ca puisorii sunt sanatosi si cresc pe zi ce trece tot mai mari. Succes in continuare :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,160

raluky4 wrote:

Din pacate femela mea zebrutza a scapat din colivie afara,in natura :cry:

Oh, ce rau imi pare! :cry: Doamne si pe vremea asta... Saracutza! :cry: :cry: :cry:

Adriana

1,161

chiar imi pare rau pt tn :cry:

Adaugat: 06-04-2010 13:16

am si eu 5 puiuti si cine vrea sa facem schimb cand se fac mai mari ca nu vreau sa am frate si sora in pereche :sol:

1,162

Am plans miult dupa Mika!   Azi  mi-am luat alta femela, Candy. Dar tot mai plang dupa Mika. :cry: :cry:    :cry:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,163

Si puiuti mei au deschis ochisorii mari si frumosi. Sper sa iasa din cuib saptamana asta.

Ozybarna de unde esti tu? Poate facem schimb de pui big_smile

1,164

si ai mei au inceput sa deschida ochisorii azi au facut 9 zile!fac si eu schimb daca vreti!sunt din Pitesti eu...

By BarBonE

1,165

Ma bucur pt puiuti tai Barbone big_smile Eu sunt din Timisoara...

1,166

barbone niste poze nu pui si tu ? smile

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

1,167 (edited by barbone 07-04-2010 22:55)

acum am ajuns acasa si este foarte tarziu sau bagat si parintii la culcare langa ei si nu ii mai deranjez!maine cand ies parintii afara ei raman singurei in cuib si se vad mai bine!maine promit ca le fac poza si va arat!

By BarBonE

1,168

Buna!Am si eu 2 zebre australiene, mi-au facut 4 pui, doar ca pe primul puisor l-au dat afaa din cuib, eu l-am pus la loc, dar au facut acelasi lucru. I-am improvizat un cuib si de 2 zile il tin separat si il hranesc cu scobitoarea.Ma poti ajuta cu niste sfaturi, gen ce ar trebui sa mai fac?As vrea sa stiu daca a mai avut cineva o astfel de experienta si daca puiul a trait.Important: puii au 4 zile.Multumesc!!!:aga:

1,169

Revin si eu cu noutati... de 1 saptamana au inceput sa intre in cuib, de vreo 3-4 zile baga in el tot ce prind si le dau, sfoara, iarba etc. si acum 5 minute am gasit ceva intreresant acolo - 2 oua... dar deocamdata nu stau sa le cloceasca... oare mai asteapta sa mai faca vreunul?

1,170

gabib felicitari pentru oute :bravo: ei cam incep sa le cloceasca de pe la al doilea sau al treilea out asa ca poate il astepta pe urmatorul big_smile succes

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,171

Sper s-o faca, au mai trecut cateva ore si nu s-a chinuit niciunul sa se apuce de clocit neutral - sunt sanse sa n-o faca, pentru ca tind sa cred ca sunt primele lor oua?

1,172

succes cu outele gabib77.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

1,173

va tin la curent wink

1,174

Ba eu cred ca o sa o faca Gabi. Ai rabdare cu ele.

Puiutii mei au facut azi 2 saptamani. Acum astept sa iasa din cuib, ca nu mai au loc in el. O sa pun mai tarziu si cateva poze cu ei.

1,175

Ai grija de ei!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia