Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
sunt superbe :heart: vreau si eu o pereche
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
sunt superbe :heart: vreau si eu o pereche
ce fel de cuib ai pus gaby??ataseaza o poza sa vedem si noi!probabil sunt prea tinere...
Cuibul e modelul asta: http://www.4animale.ro/forum/uploads/20 … gef6_1.jpg - nu am auzit pe nimeni pe aici sa refuze astfel de model, dar o sa mai astept un pic pana le iau altu'
da gaby dasta leam pus si eu prima data si nu au vrut sa intre deloc!este cel mai recomandat cuib pentru pasari exotice dar daca nu lea placut nu le puteam forta,poate cu timpu or sa le placa !sunt doua variante ori nu le place si nu or sa intre niciodata ori sunt prea mici pentru oua!ataseaza poze cu ele sa le vedem si noi!
Pozele nu sunt prea artistice, ca sunt facute de fii-mea, o fetita de 5 ani, dar se intelege esentialul
Intre timp am ridicat cuibul mai sus ca am vazut ca se utilizeaza mai la inaltime, dar sunt deja 5 zile de cand nu s-au atins de el, cu toate ca le-am pus eu niste sforicele si paie in el, dar nu foarte multe
Sunf foarte frumoase zebrutele ..... :pup:
Bine ai venit Gaby!
Gabi sunt foarte frumoase zebrutele sa fie sanatoase ca sa te poti bucura de ele :k:
Multumesc tuturor, sper sa ma descurc cu ele si sa le fac sa foloseasca si un cuib, cel existent sau altu'
Bine ai venit, monteaza-le cuibul mai sus deaspura betelor nu la nivelul betelor :nb:
Bine ai venit, monteaza-le cuibul mai sus
deaspura betelor nu la nivelul betelor :nb:
Pai am scris 5 posturi mai sus ca l-am ridicat la nivelul unde acoperisul se imbina cu peretele lateral al coliviei
e bine si acolo gaby daca lai pus dar sa fie in partea stanga cum ne uitam la poza a2a sa nu fie in dreapta ca acolo e mancarea si nu e bine sa fie deasupra vreunui recipient de mancare sau de apa!mai era bine sal fii pus in partea din spate a coliviei cum te uiti la poza a doua in spatele zebrutei femela si sa pui un bat de acces la nivelul intrarii in cuib!
Adaugat: 22-03-2010 10:13
la mine este a5a zi de clocire se inteleg foarte bine cu clocitul si se ajuta reciproc!dupa calculele mele ar trebuii sa iasa primu puiut de PASTI :bravo: acu sa vedem ce o fii
Felicitari, Barbone! Bine ai venit printre noi, Gabib77!
Noi aseara am avut parte de primul zbor prin casa si ne-am descurcat excelent! :bravo: Surprinzator dar nimeni nu a facut "buf". Si am inceput sa mancam si singurei. :heart: Am sa pun poze in curand. Va pupam pe toti!:pup:
Eu le-am mutat cuibul si mai sus si am improvizat o jumatate de creion pe post de batz la intrare, sper sa se obisnuiasca sa intre si in cuib, daca nu sa gasim alt model de cuib
Felicitari Elfie pentru puiuti ma bucur atat de mult ca sunt sanatosi si au crescut mari si ca si-au incercat aripioarele pentru prima data :bravo:
Eu le-am mutat cuibul si mai sus si am improvizat o jumatate de creion pe post de batz la intrare, sper sa se obisnuiasca sa intre si in cuib, daca nu sa gasim alt model de cuib
multa mult rabdare
se pare ca perechea mea de zebre baltate se pregatesc de oua :blb: :k:
la mene zebrutele au ajuns la a8a zi de clocit mai au vreo 3-4 zile nu??daca sunt fertile desigur!Doamne ajuta
Salut! Am si eu 2 zebrute, Coco si Chanel, si azi au scos 2 puiuti. Mai au inca 3 oua de clocit. Nu stiu prea multe despre zebre, de aia apelez la voi. Spuneti-mi voi ce le da-ti de mancare atunci cand au pui? Eu le-am dat ou fiert, frunze de salata, mar si morcov da-ti pe razatoare. cum pot sa imi dau seama daca puiuti sunt hraniti? Va multumesc!
Nu stiu, nu am avut pana acum puiuti de zebrute, asteapta-i si tu pe cei cu experienta sa iti raspunda!
In perioada in care zebrutele au pui nu e indicat sa le dai verdeata, salata si mar, salata mai ales provoaca diaree. Le poti da galbenus de ou fiert tare simplu sau amestecat cu morcov ras pe razatoarea fina.
Am scos frunza de salata din colivie. S-au mai inmultit "monstruletii" sunt 4 acum :D Mersi pt sfat Misha
maine la mene se fac 11 zile de clocit, mai are 2-3 zile?? sau ar cam trebuii sa iasa pui?????(daca sunt fertile oulalele binenteles)cam cate zile dureaza clocitu??
Pai cam ar mai trebui 2-3 zile eu stiam ca clocitul dureaza la zebrute cam 14 zile
Ale mele zebrute au depus primul ou in 10.03 si primul puiut a iesit in 25.03. Acum am 5 puiuti. O sa le fac poze si o sa ma "laud" si eu cu puiutii mei Numai ca deocamdata nu pot ca trebuie sa o scot pe mamica cu forta din cuib ca sa vad puiutii si nu vreau sa o stresez.
Vlady ma bucur ca ai 5 puiuti micuti si sanatosi sper ca in curand sa le poti face pozite si sa ni le arati si noua
Multumesc, Estera pentru urari. Happy a mea vad ca nu e potoleste. Cam pe la o saptamana de cand au iesit puiutii din cuib si am vazut ca nu-i mai intereseaza, le-am scos cuibul de tot. Acum Happy a inceput sa oua din nou!!! Dar daca nu mai are cuib s-a bagat in recipientul cu mancare. Alalteieri a facut primul ou, iar azi pe al doilea si le-am luat. In nici un caz nu o las sa cloceasca. Trebuie neaparat sa ia o pauza. Si Cindy a facut doua outze insa la zile distanta si le-am luat. Vad ca ea s-a oprit, sper s-o faca si Happy. Dar nu-mi inchipuiam ca zebrutzele sunt asa prolifice.
Of, ce mult as vrea sa faca si zebrutzele mele puishori! I-am luat din februarie si erau destul de marishori! Chiar nu stiu de ce nu fac oua ca au cuib, au calti de lana in el, dar ei tot ii scot!
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata