Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Imi pare rau Rares ca a trebuit sa iti dai zebrutele bineinteles ca sanatatea este pe priml loc si stiu ca iti v-a fi greu fara ele dar poate ca hamsterul te va inveseli cat de cat
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Imi pare rau Rares ca a trebuit sa iti dai zebrutele bineinteles ca sanatatea este pe priml loc si stiu ca iti v-a fi greu fara ele dar poate ca hamsterul te va inveseli cat de cat
Da,asa este :floare:
Poate nu la va inlocui dar poate iti va ridica zambetul pe buze :fluture: :hamster:
Of, ce rau imi pare ca a trebuit sa-ti vinzi zebrele :cry:
Rares, imi pare atat de rau ca a trebuit sa renunti la zebrutze!:( Poate exista totusi un tratament si o sa scapi de alergie si o sa poti din nou sa cresti claxonei. Iti doresc din toata inima! :pup:
Adaugat: 12-03-2010 21:58
Si avem si noi o surpriza. Ia priviti cine ne-a urat "bun venit!" dupa o zi de munca.
P.S.: Eu cred ca-i fetita. :heart: :heart: :heart:
Zici ca sunt vrabiute. Sa-ti traiasca. :heart: :floare:
Chiar ca seamana cu vrabiutele.
Da, in timp sper sa o tratez, va voi fi alaturi chiar daca nu mai detin aceste pasari foarte interesante si deosebite
Adaugat: 12-03-2010 22:53
Foarte dragut claxonelul tinerel :pisica:
Si avem si noi o surpriza. Ia priviti cine ne-a urat "bun venit!" dupa o zi de munca.
P.S.: Eu cred ca-i fetita. :heart: :heart: :heart:
in sfarsit este tare dragut/a inca nu poti afla ce este pentru ce este prea micut/a
Adaugat: 12-03-2010 23:39
niste poze cu zebrele mele
Va multumim frumos pentru aprecieri! Ce-i drept, asta mic cam seamana cu Happy, care e de un gri inchis. Insa cel de-al doilea care se pregateste sa iasa, duce mai mult spre coloritul lui Cindy. Oricum, sunt extraordinari. Ieri de dimineata, cel mic era cu codita afara din cuib si cu caputzul in cuib si am crezut ca e Happy care le da sa manace. Mare mi-a fost surpriza sa-i vad pe ambii parinti in celalat colt al coliviei. Insa strengarul asta mic, pana sa va pun poza, nu a vrut in nici un chip sa paseasca afara. Cred ca toata ziua a testat terenul. Tot ieri pentru prima data a zburat de pe fundul coliviei pe bat si s-a si curatzat singur. Cred ca Zuzu si Happy sunt tare mandrii de el! :rusine: Eu cel putin sunt! :heart:
felicitari pentru inaripate!
Adaugat: 13-03-2010 14:30
Am o problema! Zebrutza femela deschide ciocul si il tine deschis cam la interval de 10 minute, iar alteori deloc.O fi bolnava? Sau e normal sa faca asa?
Adriana sa iti traiasca noua venita ... :pup:
Rares imi pare rau ca a trebuit sa le dai ... poate reusesti sa te tratezi in timp sa sa iti iei altele...
Am o problema! Zebrutza femela deschide ciocul si il tine deschis cam la interval de 10 minute, iar alteori deloc.O fi bolnava? Sau e normal sa faca asa?
Cred ca ii este cald si ale mele fac la fel
Elfie felicitari pentru zebruta :bravo: ma bucur foarte mult pentru tine ca ai puisori mari si sanatosi :pup:
raluky4 wrote:Am o problema! Zebrutza femela deschide ciocul si il tine deschis cam la interval de 10 minute, iar alteori deloc.O fi bolnava? Sau e normal sa faca asa?
Cred ca ii este cald si ale mele fac la fel
Adevarul e ca fiind iarna, i-am pus deasupra unui calorifer, gandindu-ma sa nu le fie frig.Credeti ca ar trebui sa-i mut de acolo? Poate le e prea cald?
Adaugat: 14-03-2010 20:56
mersi de informatii, Monixme
in primu rand buna seara la toti ca nu am mai intrat de mult am fost plecat!am o problema mare de tot si nu stiu ce sa fac cand am venit de dimineata si mam uitat la ei zebruta(femela) nu avea absolut nimic si acum pe seara am vazut ca la gat avea chig de sange si e zona unde nu mai are pene sa zgarmat acolo si nu inteleg din ce cauza??stie cineva de ce??:((:((( nu stiu ce sa fac cu ea!am prinso si am sterso de sange vad ca acum nu ii mai curge dar ea tot are tendinta sa se frece acolo:((:(((((si mia zis mama ca zilele trecute a tot calcato masculu.....din ce cauza sa fii facut asta si ce sai fac??:(:(:(:(:(
Din cauza cheagului de sange , ar trebui sa mergi sa o consulti la un veterinar!
Zuzu si Happy au scos unul dintre outze afara. Se pare ca nu era fertil. In schimb, nu stiu cum se face dar avem 3 puishori! :heart:
cum se hranesc puisori si cu ce ca zebrele mele au si el 3 outze si astept si eu puisori si vreau sa fiu pregatit
Pe puisori ii hranesc parintii. Tu doar pe pui la dispozitie hrana moale, pe baza de ou. Ovomix si la 2 zile galbenus de ou fiert tare, pasat bine cu furculita. Poti amesteca oul cu morcov ras pe razatoarea fina.
hai sa va dau si eu o veste buna azi dim am gasit primu ou in cuib :bravo: :bravo: :bravo: dar ei nu prea stau pe el sal cloceasca o avea ceva????se mai duce masculu si mai sta dar foarte putin...atasez si pozele
Adaugat: 16-03-2010 12:35
inca 2 poze ...
barbone ma bucur pentru out . Din cate stiu eu ele incep sa cloceasca cum trebuie numai dupa ce au 2-3 oua asa ca nu cred ca e motiv de ingrijorare.
abia dupa al treilea ou va sta pe clocit, pana atunci nu prea ar trebui sa-ti faci probleme oul va fi bine ..... se pare ca zebrutele mele au inceput sa faca si ele oute , doar ca primul a fost facut tot pe grilaj , sper ca restul vor fi ok :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
hai sa va dau si eu o veste buna
azi dim am gasit primu ou in cuib :bravo: :bravo: :bravo: dar ei nu prea stau pe el sal cloceasca o avea ceva????se mai duce masculu si mai sta dar foarte putin...atasez si pozele
Te felicit pentru out barobane :bravo:
felicitari barbone :bravo: :muscle:
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata