1,026

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Sa-ti traiasca micutzii,Adriana.  :hug: :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,027

Sa iti traiasca micutii Adriana  :lma:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,028

Va multumesc din suflet pentru urari! Si ai vostri sa va traiasca si sa fie sanatosi! Eu recunosc ca sunt in culmea fericirii. :rusine: Le-am dat ou fiert cu morcov ras si au mancat parintii de nu se mai opreau. Si cred ca si micutzilor le-a placut ca Happy le tot dadea sa manace iar ei tot mai tipau ca mai vor . smile

Si am observat ca nu plang tot timpul, decat atunci cand le este foame. In rest dorm si cresc. :heart: Dar cand aud glascioarele alea, ma topesc instantaneu de dragul lor! :heart:

Adriana

1,029

Cel mai mare sentiment si cea mai mare bucurie pe care ti-o face animalutul tau asta e. :heart: Am trecut si eu prin asta, dar cu hamsterita :hihi: Stateam non-stop langa ei si ii verificam, cand ii auzeam tipand ma toapeam de fericire. :heart:
Sa-ti traiasca. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,030

Elfie, ce mult ma bucur pt. voi! Felicitari pt. puisori :floare:. Am certitudinea ca vor creste mari, frumosi si sanatosi cu asa parinti devotati (tu si parintii zebruta).
Multi :pup: pentru voi! :heart:

Vicky - Mamica fericita

1,031

felicitari pt micuti. Adriana! :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,032

Va multumes ctuturor pentru urari si o sa pun si poze, dar acum ma gandeam sa nu-i stresez si sa mai astept un picutz. Desi, ma mananca mainile pe aparat! smile

Adriana

1,033

sa iti traiasca puiutzu elefie!

Adaugat: 01-03-2010 23:32

niste poze cu alemele

Adaugat: 02-03-2010 00:12

continuarea...

Adaugat: 02-03-2010 00:13

inca cateva

Adaugat: 02-03-2010 00:15

astea sunt toate smile

1,034

Super frumosi si dragalasi.....  :pup: :heart: Pupam si nasucul mic al catelului pufos. :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,035

Sunt foarte frumoase Gaby sa-ti traiasca :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,036

va multumesc big_smile si ale voastre sunt superbe :k:

1,037

Cat de frumushele sunt! :heart: Sa-ti traiasca minunatiile. Vad ca ai zebrutze numai una si una! Felicitari si pentru devotamentul cu care le cresti!

Adaugat: 03-03-2010 10:24

Ma uitam iesi la zgaibele astea mci. Cat au crescut in cateva zile, nu-mi vine sa cred! :wow: Glascioarele au inceput sa mai prinda contur, acum sunt ca un ragusit mai puternic. Daca in primele doua zile abia ii auzeai, acum dau trezirea dimineata. smile Sunt adorabili! :heart: :heart: :heart: Si au niste fetze... zici ca-i puful electrizat pe ei, asa sta ridicat. smile smile smile

Adriana

1,038

pui de zebra cresc foarte repede..
niste poze cand vedem si noi? nu se intampla nimic daca ii pozezi putin big_smile

1,039

Ok, o sa incerc azi sa le fac niste poze. :heart: Tocmai m-am uitat in cuibul lor si am vazut ca deja au penutzele invelite in tuiele! Wow! :wow:

Adriana

1,040

asteptam pozele smile

1,041

Sunt foarte frumosi ... sa va traiasca ! :pup:

1,042

sunt foarte frumosi,In comparatie cu perusii sunt mai blanzi sau mai speriosi?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

1,043

Mai sperioase, dar Gaby la capitolul asta se descuraca cel mai bine :bravo: :bravo: :bravo:

:hamster: My name is COdY tongue

1,044

Gaby catelul nu se da la zebrute?  :wow:

1,045

am si eu o problma
azi a facut primul ou si lau mancat ce sa le fac

1,046

Nu pot sa le fac poze zebrutzelor mele! :cry: Nu se vede nimic! Cand fac fara blitz, nu se vede nicmi in cuib, cand fac cu blitz, imi apare o pata mare luminoasa. :furios: Mi-e teama ca o vi le arat cand or sa scoata cioculetzele afara.

Adaugat: 09-03-2010 16:28

Avem primul puiut cu pene!!! :bravo: :bravo: :bravo: :heart:

Adriana

1,047

Ma bucur Elfie ca zebrutele tale sunt bine si cresc pe zi ce trece tot mai mari asteptam sa creasca mari si sa le vedem smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,048

Astazi,am fost nevoit sa vand zebrele australiene, deoarece sunt alergic la ele si pot face astm  sad
Le-am vandut, sunt pe maini bune toate 6 la un singur posesor, imi pare sincer rau dar nu aveam ce face..
In schimb voi lua un :hamster: pitic

1,049

Cred ca tine-ai foarte mult la el dar sanatatea ta e pe primul loc..si e o idee ffoarte buna sa iti iei un hamster pitic poate el le va inlocui

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

1,050

Nu le va inlocui..ele au fost pentru mine ceva ce nu se poate expirma in cuvinte, dar ce rost are sa ma inbolnavesc cu buna stire..