Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Sa-ti traiasca micutzii,Adriana. :hug: :pup:
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Sa-ti traiasca micutzii,Adriana. :hug: :pup:
Sa iti traiasca micutii Adriana :lma:
Va multumesc din suflet pentru urari! Si ai vostri sa va traiasca si sa fie sanatosi! Eu recunosc ca sunt in culmea fericirii. :rusine: Le-am dat ou fiert cu morcov ras si au mancat parintii de nu se mai opreau. Si cred ca si micutzilor le-a placut ca Happy le tot dadea sa manace iar ei tot mai tipau ca mai vor .
Si am observat ca nu plang tot timpul, decat atunci cand le este foame. In rest dorm si cresc. :heart: Dar cand aud glascioarele alea, ma topesc instantaneu de dragul lor! :heart:
Cel mai mare sentiment si cea mai mare bucurie pe care ti-o face animalutul tau asta e. :heart: Am trecut si eu prin asta, dar cu hamsterita :hihi: Stateam non-stop langa ei si ii verificam, cand ii auzeam tipand ma toapeam de fericire. :heart:
Sa-ti traiasca. :heart:
Elfie, ce mult ma bucur pt. voi! Felicitari pt. puisori :floare:. Am certitudinea ca vor creste mari, frumosi si sanatosi cu asa parinti devotati (tu si parintii zebruta).
Multi :pup: pentru voi! :heart:
felicitari pt micuti. Adriana! :k:
Va multumes ctuturor pentru urari si o sa pun si poze, dar acum ma gandeam sa nu-i stresez si sa mai astept un picutz. Desi, ma mananca mainile pe aparat!
sa iti traiasca puiutzu elefie!
Adaugat: 01-03-2010 23:32
niste poze cu alemele
Adaugat: 02-03-2010 00:12
continuarea...
Adaugat: 02-03-2010 00:13
inca cateva
Adaugat: 02-03-2010 00:15
astea sunt toate
Super frumosi si dragalasi..... :pup: :heart: Pupam si nasucul mic al catelului pufos. :pup:
Sunt foarte frumoase Gaby sa-ti traiasca :pup:
va multumesc si ale voastre sunt superbe :k:
Cat de frumushele sunt! :heart: Sa-ti traiasca minunatiile. Vad ca ai zebrutze numai una si una! Felicitari si pentru devotamentul cu care le cresti!
Adaugat: 03-03-2010 10:24
Ma uitam iesi la zgaibele astea mci. Cat au crescut in cateva zile, nu-mi vine sa cred! :wow: Glascioarele au inceput sa mai prinda contur, acum sunt ca un ragusit mai puternic. Daca in primele doua zile abia ii auzeai, acum dau trezirea dimineata. Sunt adorabili! :heart: :heart: :heart: Si au niste fetze... zici ca-i puful electrizat pe ei, asa sta ridicat.
pui de zebra cresc foarte repede..
niste poze cand vedem si noi? nu se intampla nimic daca ii pozezi putin
Ok, o sa incerc azi sa le fac niste poze. :heart: Tocmai m-am uitat in cuibul lor si am vazut ca deja au penutzele invelite in tuiele! Wow! :wow:
asteptam pozele
Sunt foarte frumosi ... sa va traiasca ! :pup:
sunt foarte frumosi,In comparatie cu perusii sunt mai blanzi sau mai speriosi?
Mai sperioase, dar Gaby la capitolul asta se descuraca cel mai bine :bravo: :bravo: :bravo:
Gaby catelul nu se da la zebrute? :wow:
am si eu o problma
azi a facut primul ou si lau mancat ce sa le fac
Nu pot sa le fac poze zebrutzelor mele! :cry: Nu se vede nimic! Cand fac fara blitz, nu se vede nicmi in cuib, cand fac cu blitz, imi apare o pata mare luminoasa. :furios: Mi-e teama ca o vi le arat cand or sa scoata cioculetzele afara.
Adaugat: 09-03-2010 16:28
Avem primul puiut cu pene!!! :bravo: :bravo: :bravo: :heart:
Ma bucur Elfie ca zebrutele tale sunt bine si cresc pe zi ce trece tot mai mari asteptam sa creasca mari si sa le vedem
Astazi,am fost nevoit sa vand zebrele australiene, deoarece sunt alergic la ele si pot face astm
Le-am vandut, sunt pe maini bune toate 6 la un singur posesor, imi pare sincer rau dar nu aveam ce face..
In schimb voi lua un :hamster: pitic
Cred ca tine-ai foarte mult la el dar sanatatea ta e pe primul loc..si e o idee ffoarte buna sa iti iei un hamster pitic poate el le va inlocui
Nu le va inlocui..ele au fost pentru mine ceva ce nu se poate expirma in cuvinte, dar ce rost are sa ma inbolnavesc cu buna stire..
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata