Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
vai de mine , saracutiii .... eu tare cred ca din cauza stresului fac asa
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
vai de mine , saracutiii .... eu tare cred ca din cauza stresului fac asa
Danuta sunt foarte frumosi micutii... sa-ti traiasca .... :pup:
Slut .
M-am luat si eu o pereche de zebre australiene si vreau sa stiu cand o sa inceapa sa faca oua ?:)
pereche mea de zebrute baltate :blb:
mersi silviu
Adaugat: 20-02-2010 21:53
azi am ramas doar cu perechea cenusie si cu cea baltata
intr-adevar sunt foarte frumoase , eu am un puisor negru si 2 albi. azi i-am separat pentru ca se pare ca il cam deranja pe tata, pentru ca inepuse sa-i ciuguleasca cam des.
mananca singuri? poti pune niste poze cu ei ?:D
Adaugat: 22-02-2010 15:59
aaaa si 2 poze cu zebrutele baltate
Adaugat: 22-02-2010 16:02
inca o poza
Adaugat: 24-02-2010 00:41
a sosit pe lume primul pui :heart: :fluture:
Adaugat: 24-02-2010 17:55
zebrele mele au abandonat cuibul si saracutu pui dabia are 2 zile.... i-am dat eu ou fiert facut pasta pana maine cand am sa cumpar mancare speciala pt pui de pagali
cand incep zebrele sa faca oua?
din pacate puiu a murit
Imi pare foarte rau Gaby pentru puiut
asta e se mai intampla
:cry: imi pare rau Gaby...
Ce pacat de micut
Buna, Am lipsit ceva vreme de pe forum, dar here I am.
Gaby, imi pare tare rau pentru puiutz. :cry: Era asa mic si dragals. Cred ca este foarte greu sa cresti pui de zebrutze la mana.
De la noi, in schimb primiti o veste buna. Azi-noapte a iesit din outz primul pui de zebrutza! Nu stiam ce se aude, era un glascior ciudatzel si cand m-am uitat am vazut un cioculetz intins care cerea sa fie hranit! :heart: nu am trait o experienta asemanatoare! Mi s-a umplut sufletul de drag! :heart: O sa incerc sa prin momentul si sa fac poze. Acum stiu si eu ce inseamna sa ai puiutzi! :heart: :heart: :heart:
P.S.: Parintii sunt Zuzu si Happy si au avut in total 4 outze. :bravo:
Multumesc Silviu. Asteptam sa vedem cate mogaldetze or sa iasa din ou. :heart:
va rog, imi spuneti si mie pe la ce varsta incep zebrele australiene sa faca oua?
daca as sti...ti-as spune eu cu cea mai mare placere... mai asteapta putin,ca poate o sa vada cineva care stie intrebarea ta,si-ti va raspunde... :k:
va rog, imi spuneti si mie pe la ce varsta incep zebrele australiene sa faca oua?
Din cate am citit eu pe forum de la 8-9 luni au voie sa se imperecheze, atunci nu sunt prea tinere 8incat femela sa pateasca ceva. Pot face oua si mai devreme, dar riscul ca femela sa pateasca ceva este foarte mare.
merci mult mult mult :merci: mult
Zuzu si Happy au scos unul dintre outze afara. Se pare ca nu era fertil. In schimb, nu stiu cum se face dar avem 3 puishori! :heart:
Bravo Elfie ! :bravo: Sa-ti traiasca puishorii ! Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei ! :k: :angel:
Elfie ma bucur atat de mult ca ai 3 puiuti micuti sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si sa creasca mari :pup:
Elifie sa-ti traiasca!! :lma:
sa-ti traiasca puiisorii,elfie :bravo: :bravo:
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata