1,001

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

vai de mine , saracutiii .... eu tare cred ca din cauza stresului fac asa

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

1,002

Danuta sunt foarte frumosi micutii... sa-ti traiasca .... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,003

Slut .
M-am luat si eu o pereche de zebre australiene si vreau sa stiu  cand o sa inceapa sa faca oua ?:)

1,004

pereche mea de zebrute baltate big_smile :blb:

1,005

mersi silviu

Adaugat: 20-02-2010 21:53

azi am ramas doar cu perechea cenusie si cu cea baltata

1,006

intr-adevar sunt foarte frumoase , eu am un puisor negru si 2 albi. azi i-am separat pentru ca se pare ca il cam deranja pe tata, pentru ca inepuse sa-i ciuguleasca cam des.

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

1,007

mananca singuri? poti pune niste poze cu ei ?:D

Adaugat: 22-02-2010 15:59

aaaa si 2 poze cu zebrutele baltate

Adaugat: 22-02-2010 16:02

inca o poza big_smile

Adaugat: 24-02-2010 00:41

a sosit pe lume primul pui :heart: :fluture:

Adaugat: 24-02-2010 17:55

zebrele mele au abandonat cuibul sad si saracutu pui dabia are 2 zile.... i-am dat eu ou fiert facut pasta pana maine cand am sa cumpar mancare speciala pt pui de pagali

1,008

neutral cand incep zebrele    sa faca oua?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,009

din pacate puiu a murit sad

1,010

Imi pare foarte rau Gaby pentru puiut sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,011

asta e se mai intampla

1,012

:cry: imi pare rau Gaby...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,013

Ce pacat de micut  sad

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,014

Buna, Am lipsit ceva vreme de pe forum, dar here I am. big_smile

Gaby, imi pare tare rau pentru puiutz. :cry: Era asa mic si dragals. Cred ca este foarte greu sa cresti pui de zebrutze la mana.

De la noi, in schimb primiti o veste buna. Azi-noapte a iesit din outz primul pui de zebrutza! Nu stiam ce se aude, era un glascior ciudatzel si cand m-am uitat am vazut un cioculetz intins care cerea sa fie hranit! :heart: nu am trait o experienta asemanatoare! Mi s-a umplut sufletul de drag! :heart: O sa incerc sa prin momentul si sa fac poze. Acum stiu si eu ce inseamna sa ai puiutzi! :heart: :heart: :heart:

P.S.: Parintii sunt Zuzu si Happy si au avut in total 4 outze. :bravo:

Adriana

1,015

Multumesc Silviu. Asteptam sa vedem cate mogaldetze or sa iasa din ou. :heart:

Adriana

1,016

va rog, imi spuneti si mie pe la ce varsta incep zebrele australiene sa faca oua?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,017

daca as sti...ti-as spune eu cu cea mai mare placere... smile  mai asteapta putin,ca poate o sa vada cineva care stie  intrebarea ta,si-ti va raspunde...  :k:

^ :heart: Ello :heart: ^

1,018

raluky4 wrote:

va rog, imi spuneti si mie pe la ce varsta incep zebrele australiene sa faca oua?

Din cate am citit eu pe forum de la 8-9 luni au voie sa se imperecheze, atunci nu sunt prea tinere 8incat femela sa pateasca ceva. Pot face oua si mai devreme, dar riscul ca femela sa pateasca ceva este foarte mare. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,019

merci mult mult  mult  :merci: mult

1,020

Zuzu si Happy au scos unul dintre outze afara. Se pare ca nu era fertil. In schimb, nu stiu cum se face dar avem 3 puishori! :heart:

Adriana

1,021

Bravo Elfie ! :bravo: Sa-ti traiasca puishorii ! Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei ! :k: :angel:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

1,022

Felicitari Elfie :hug: ...sa-ti traiasca micutii :heart: :heart: !
Gaby, imi pare rau de puiut :cry: :cry: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,023

Elfie ma bucur atat de mult ca ai 3 puiuti micuti sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si sa creasca mari :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,024

Elifie sa-ti traiasca!! :lma:

:hamster: My name is COdY tongue

1,025

sa-ti traiasca puiisorii,elfie :bravo:  :bravo: